Team Optie1 Goor viert 1 jarig jubileum (adv)

Team Optie1 is deze week jarig. De onderneming, gevestigd aan de Grotestraat 55 in Goor, viert haar 1-jarig bestaan. Op 15 november viert het Optie1-team met Kim Strijker en Dennis Krimmel dit heugelijke feit met haar klanten met jubileumknallers, muziek, hapjes en drankjes. De winkel maakt deel uit van de groeiende, onafhankelijke Optie1-keten van meer dan 60 telecom-winkels in heel Nederland. In het kader van de verjaardag spraken we met store-manager Kim Strijker:

Optie1

Waarvoor kunnen mensen precies bij Optie1 terecht?
Bij Optie1 zijn we onze klanten van dienst met een compleet aanbod op telecomgebied. Natuurlijk mobiele telefoons maar bijvoorbeeld ook internet, vaste telefonie, televisie en energie. En altijd met veel voordeel!”

Welke voordelen biedt Optie1 dan?
Stel, uw mobiele abonnement loopt af. Dan kunt u kiezen uit talloze aanbieders. Maar hoe vindt u in dat aanbod nou precies de goede? Gebaseerd op onze kennis en ervaring vinden we samen met u altijd het abonnement dat het beste bij u past. Omdat we helemaal onafhankelijk zijn van aanbieders kunnen we de wensen van de klant centraal stellen. U bent altijd verzekerd van de beste deal!”

Optie1(2)

Waarom is Optie1 anders dan andere telecomwinkels?
Dat zit hem absoluut in ons serviceniveau. Wat u ook zoekt; een nieuw mobiel abonnement, goedkopere energie, een telefoonaccessoire of advies over uw internetaansluiting. Wij staan altijd voor u klaar. Ook na uw aankoop kunt u bij ons altijd terecht voor vragen, hulp of advies.“Een heel goed voorbeeld is onze reparatieservice.Heeft u schade aan uw toestel dan kunnen wij dat in de meeste gevallen snel herstellen. En als het wat langer duurt dan kunt u vaak een leentoestel krijgen. Speciaal daarvoor hebben we het Optie1 Service Plan. Daarmee zorgen we ervoor dat onze klanten altijd bereikbaar blijven. Zelfs als een toestel gestolen is. Ook geven we bijvoorbeeld regelmatig workshops over het gebruik van smartphones en tablets. Zodat onze klanten er echt alles uithalen wat erin zit.”

Kunnen ondernemers ook bij Optie1 terecht?
Jazeker. Ook zakelijke klanten bieden wij een heel volledige service. Als ondernemer weet ik waar mede-ondernemers behoefte aan hebben. Wij regelen voor zakelijke klanten als ze dat willen alle mobiele telefonie, vaste telefonie en hun internetaansluiting. Alles in één keer geregeld!”

Optie1 adviseert ook op energie-gebied:
Dat klopt. Overstappen naar een andere energieleverancier kan de meeste mensen veel geld besparen. Toch maakt lang niet iedereen van de mogelijkheid gebruik. Om dit nog gemakkelijker te maken bieden wij de BesparingsCheck, waarmee klanten direct zien waar ze het goedkoopst uit zijn. En uiteraard regelen wij de overstap. Ook daaruit blijkt onze service!”