Winnaars zaalvoetbaltoernooi SV Goor naar FC Twente

Sporthal de Mossendam was vandaag weer het decor van het zaalvoetbaltoernooi van de Supportersvereniging FC Twente Goor. Voor het eerst was er dit jaar plek voor teams met spelers van 16 tot en met 19 jaar. Maar liefst zes teams schreven zich in voor de nieuwe categorie, die ’s middags in actie kwam. ’s Morgens was het de beurt aan de jeugd van 12 tot en met 15 jaar. Ook hierbij waren zes teams vertegenwoordigd. Bij de jongste jeugd ging de finale uiteindelijk tussen FC BMO en The Red Devils. Laatstgenoemde won na een spannende finale met 0-1. Bij de oudere jeugd stonden ROC4SB3C en Twenthe zaalteam in de finale. Twenthe zaalteam, dat in de poulefase alle wedstrijden overtuigend won, ging verrassend met 1-0 onderuit. De winnaars gingen met kaarten voor de wedstrijd FC Twente – SC Cambuur op zaterdag 31 januari naar huis.

winnaar_2014_16-19