Twenthe verplettert TVO met 9-1!

Twenthe had er zin in vanmiddag op `t Piepwillem en walste met maar liefst negen treffers over de gasten uit Beckum heen. Vanaf het begin regende het kansen voor de Goorse Tricoleres en was het een wonder te noemen dat pas in de 12e minuut Jasper Groothuis de 1-0 aan liet tekenen. Daarna liep Twenthe al snel uit door een fraaie treffer van Ruud Vehof (2-0), niet veel later gevolgd door de 3e treffer, die op naam kwam van Jeffrey Asbroek. Kort voor rust scoorde TVO de (3-1), het enige wapenfeit van de gasten en tevens ruststand.

jb_Twenthe_TVO_01

Na rust zette Twenthe direct weer goed aan en vielen de goals als rijpe appels. Binnen twee minuten na de hervatting scoorde Jeffrey Asbroek de 4-1, een paar minuten later kon sterkhouder Mark Nijland de 5-1 binnen tikken. Na de 6-1 (eigen doelpunt) liep Twenthe via goals van Wouter Leusink en twee maal Jasper Groothuis uit naar een niet geflatteerde en verdiende 9-1 eindstand.