Spectaculaire witgoedactie bij EP in Enter (adv)

EP in Enter houdt zaterdag de jaarlijkse witgoedmarkt. De onderneming trekt ook veel Goorse bezoekers en biedt aan hen de artikelen aan met hoge kortingen. Met name op een speciale witgoedartikelen. Nieuwe wasmachines, drogers, koelkasten, vaatwassers, diepvriezers en andere huishoudelijke apparatuur van gerenommeerde merken die tijdens het productieproces of tijdens transport een lichte beschadiging hebben opgelopen, zijn zaterdag te koop voor een gereduceerd tarief. Verder is er ook nog een speciale tv-actie.

Pascal Rutjes

LED TV’s
Dit jaar is er ook weer superakties met LED TV’s en uiteraard ook modellen met een krasje of uitlopende modellen voor een zeer speciale prijs. Er staan zo’n 60 modellen demonstatieklaar van onder andere merken als Samsung, Sony, Panasonic en LG.

“Dus des te meer een reden om naar de Oude deldenseweg 1 te komen en te profiteren van de diversen akties. Alles apparaten staan opgesteld in de winkel zowel met als zonder verpakking. De koffie met cake staat klaar! De gekochte apparaten kunnen dezelfde dag nog bezorgd worden door een team van monteurs. Dus sla uw slag as Zaterdag 9 mei. EP:Enter is op 9 Mei geopend van 9.00 tot 16.00 uur”, aldus een enthousiaste Pascal Rutjes (foto) van EP in Enter.

Uiteraard geldt voor deze grandioze witgoedmarktactie ‘OP = OP’: www.ep-enter.nl

WK18_Enter_264x398mm.indd