GFC krijgt draai om de oren van EMMS in Slagharen

Het seizoen voor GFC zit erop. Na de 1-2 nederlaag in eigen huis van afgelopen donderdag, werd vanmiddag bij EMMS in Slagharen met maar liefst 7-0 verloren. GFC kwam al vlot op achterstand door een doelpunt van Jord Anbergen en zag de schade daarna alleen maar groter worden, nadat de Slagharense ploeg een penalty kreeg na een overtreding in het strafschopgebied van Remon Peters. Die poging spatte op de lat uiteen, maar in het restant van de eerste helft liep EMMS uit tot een 3-0 voorsprong. In de tweede helft ging het de Goorse formatie niet veel beter af.

emmsgfc2
Na de rust kreeg keeper Richard de Boer, die Dennis Vorkink na een blessure moest vervangen, nog vier doelpunten om de oren. EMMS benutte in het tweede bedrijf deze keer wél een penalty en liep even later na onder meer een schitterend doelpunt van ruim veertig meter uit naar een 6-0 voorsprong. Via Olaf Siegers kreeg de equipe van Romano Lammertink nog wel de kans op een eretreffer, maar was het EMMS met het slotakkoord in de blessuretijd: 7-0. Door de nederlaag ligt GFC uit de nacompetitie om promotie en speelt het volgend jaar weer in de vierde klasse. De tweede plek in de competitie en voor het eerst sinds tien jaar weer deelname aan de nacompetitie zullen veel GFC’ers echter tevreden stellen over het gehele seizoen, wat helaas vandaag toch een beetje in mineur eindigde.