Goorse jeugdloop zoekt kinderen

De animo voor de jeugdloop aan het begin van het programma van de Ronde van Goor, georganiseerd op zaterdag 22 augustus, is nog altijd minimaal. Tot op heden heeft slechts één kind zich opgegeven voor deelname aan de loopwedstrijd door het Goorse centrum. Daarom roept de organisatie kinderen tot en met 14 jaar op om zich aan te melden. Er zijn twee afstanden. Kinderen tot en met 10 jaar lopen 1,1 kilometer en starten om 17.00 uur. Een kwartier later lopen de kinderen van 11 t/m 14 jaar over 2,2 kilometer.

Jeugdloop

Wie wil deelnemen aan de jeugdloop kan zijn of haar inschrijving mailen naar moc.liamgnull@aduoweinim. Daarbij moeten de volgende gegevens meegezonden worden: Naam, woonplaats, geboortedatum en het geslacht van de deelnemer.

De loop wordt georganiseerd door AV Goor ’75, de Muziekschool en de Stichting Wielerevenementen Goor. Ruut te Velthuis, directeur van de Muziekschool en de Reggehof, loopt op dezelfde dag een marathon. Hij wordt een dag later 50 jaar. Te Velthuis zal naar verwachting rond 17.00 uur het parcours betreden voor twee slotrondes, waarbij op hetzelfde moment de eerste jeugdloop van start gaat.