Op weg naar Europese overwintering…

Ajax kan zich vanavond plaatsen voor een de knock-outfase van de Champions League. Tim Middelesch nam de weg naar Europese overwintering wel heel letterlijk. De Goorse Ajacied dook als voorbereiding op Olympique Lyon – Ajax maandag in de sneeuw van Val Thorens. Terwijl de Goorse Twentefans vaak in de kroeg te vinden zijn bij een Europese trip, koos Middelesch, de enige Goorse Ajacied vanavond in Lyon, voor een alternatieve voorbereiding. Na de wedstrijd zal hij alsnog het uitgaansleven van Lyon verkennen. 

timajax

Tim Middelesch (vierde van links).

Gerelateerde berichten

  • Boek ‘Goor in de bocht’ gepresenteerd11 mei 2019 Boek ‘Goor in de bocht’ gepresenteerd In het Goors Historisch Museum is gisteren het boek 'Goor in de bocht' gepresenteerd. De eerste exemplaren werden aangeboden aan burgemeester Ellen Nauta, Gonda Eijkelkamp en Johan […]
  • Sportfestijn schot in de roos20 februari 2019 Sportfestijn schot in de roos Het nieuwe Goorse Sportfestijn voor kinderen in sporthal De Mossendam bleek de afgelopen twee dagen een schot in de roos. De activiteiten werden georganiseerd door het Sportteam van […]
  • Bus met Gorenaren zit klem in de sloot23 november 2010 Bus met Gorenaren zit klem in de sloot Een bizarre rit vanochtend voor ruim dertig Goorse forensen. Wat een normale busreis richting school moest worden eindigde in een hilarische flater van de buschauffeur. De […]
  • vogelshow16 november 2012 Vogelvereniging houdt vogelshow Vogelvereniging Hof van Twente houdt komend weekedn haar jaarlijkse onderlinge wedstrijd. Op zaterdag en zondag is er een grote vogeltentoonstelling met vogels van leden uit de gehele Hof […]
  • Bob zoekt zijn portemonnee met inhoud7 augustus 2017 Bob zoekt zijn portemonnee met inhoud Bob is van vrijdag op zaterdag zijn zwarte portemonnee met een witte sticker erop kwijtgeraakt, waarschijnlijk tussen cafetaria De Kievit en de wijk het Heeckeren. In de portemonnee zitten […]