Minipupillen met welpenvoetbal bij Hector

Om jonge kinderen kennis te laten maken met voetbal introduceert sv Hector het het programma ‘Mini-pupillen spelen Welpenvoetbal’. Dit met uitgebreide ondersteuning van de KNVB die in deze regio Hector heeft uitgekozen om aan dit project deel te nemen. De bond faciliteert alles en heeft een speciaal materialenpakket beschikbaar gesteld. Ook komt er een projectmedewerker van de voetbalbond die de club in de komende weken ondersteund. In dit najaar worden de 4 tot 7-jarigen i ncontact gebracht met voetbal door gebruik te maken van speloefeningen en specifieke trainingsmaterialen in primaire kleuren. “Het voetbalveld wordt een speeltuin waarin voetballen centraal staat” aldus een van de initiatiefnemers. Vanaf morgen, woensdag 2 oktober, is er tot aan de winterstop iedere woensdag van 13.30 tot 14.30 gelegenheid voor een ieder van 4 tot 7 jaar  om vrijblijvend mee te doen.

welpenhector