Naomi Hilhorst in Oranje onder 16 jaar

Naomi Hilhorst is opgeroepen voor het nationale team voor meiden onder 16 jaar.  De afgelopen maanden heeft de 15-jarige Goorse voetbalster een achttal KNVB-selectietrainingen doorstaan. Ze vertrekt komende maandag naar Portugal waar ze oefenwedstrijden gaat spelen tegen Frankrijk, Portugal en Duitsland. Hilhorst is nu bezig aan haar derde seizoen bij het Rijssense Excelsior ’31. Ze zat ook in de tussentijd ook bij de trainingsgroep van de FC Twente meiden onder de 14 jaar maar de opleiding voor dames is bij de Enschedese club om financiële redenen opgedoekt. Naomi Hilhorst begon haar voetbalcarrière op haar zesde jaar bij vv Twenthe in Goor.

Gerelateerde berichten

  • Hilhorst in actie met FC Twente Vrouwen in Goor14 augustus 2017 Hilhorst in actie met FC Twente Vrouwen in Goor Een grote Goorse tint aan het oefenduel van de FC twent Vrouwen komende vrijdagavond op sportpark 't Piepwillem. Naomi Hilhorst keert dan terug op het oude nest. Het grote Goorse talent, […]
  • Hilhorst met Oranje onder 17 naar EK in Litouwen30 maart 2018 Hilhorst met Oranje onder 17 naar EK in Litouwen Naomi Hilhorst heeft zcht met het Nederlands meisjeselftal onder 17 jaar geplaatst voor het Europees kampioenschap dat vanaf 9 mei in Litouwen wordt gehouden. Het Goorse toptalent, […]
  • Naomi Hilhorst naar FC Twente Vrouwen16 mei 2018 Naomi Hilhorst naar FC Twente Vrouwen Naomi Hilhorst speelt volgend seizoen bij de FC Twente Vrouwen. Het Goorse talent tekende een contract voor één seizoen in Enschede. De 16-jarige Hilhorst trainde in het afgelopen seizoen […]
  • FC Twente-vrouwen verliezen in Goor van Gütersloh18 augustus 2017 FC Twente-vrouwen verliezen in Goor van Gütersloh Ondanks een goal van de in Goor woonachtige aanvalster Ellen Jansen, zijn de FC Twente Vrouwen er niet in geslaagd om het oefenduel op sportpark 't Piepwillem vanavond winnend af te […]
  • Naomi Hilhorst opnieuw in Oranje onder 16 jaar27 juni 2017 Naomi Hilhorst opnieuw in Oranje onder 16 jaar De 15 jarige Goorse voetbalster Naomi Hilhorst is opnieuw opgeroepen voor het nationale team voor meiden onder 16 jaar.  Vorige week doorliep ze  een drie-daagse stage bij de KNVB waarna […]