Hond in beslag genomen na aanval op ’t Weldam

De hond die gisteren een 6-jarig meisje in beide benen beet en daardoor flink werd toegetakeld, is vannacht in beslag genomen. Dat is naar verluid gebeurd in Goor. De eigenaresse van de hond is ook verhoord door de politie die aan RTV Oost laat weten dat het niet om een ‘Pittbull-achtige hond gaat’. De vrouw die haar hond uitliet aan de Kleidijk in het buitengebied van Goor liet na het bijtincident het meisje aan haar lot over en ging ervan door. De politie deed een getuigenoproep via social media en die riep, naast enkele tips, vooral veel woedende reacties op.

Gerelateerde berichten

  • Agressieve hond ingeslapen24 mei 2017 Agressieve hond ingeslapen De agressieve hond uit Goor die vorige week dinsdag een 6-jarige meisje beet, heeft op bevel van het openbaar ministerie een spuitje gekregen. Dat bevestigt het OM aan RTV Oost. De […]
  • Burgernetactie na vermissing man in Goor13 oktober 2014 Burgernetactie na vermissing man in Goor Om een bejaarde dementerende man op te sporen is gisteren, met succes, Burgernet ingezet. De man was weggelopen in de omgeving Iependijk/Haaksbergerweg en de politie liet direct een […]
  • Speciale ‘volgdienst’ politie Hof van Twente11 oktober 2017 Speciale ‘volgdienst’ politie Hof van Twente De politie Hof van Twente organiseert komende vrijdag een speciale 'volgdienst'. Daarin kunnen via social media alle activiteiten en meldingen worden gevolgd van de dienders in Goor en […]
  • Nieuwe gemeentelijke site als ‘etalage’13 juni 2017 Nieuwe gemeentelijke site als ‘etalage’ De gemeente Hof van Twente heeft een site online gezet waarop inwoners van Goor en de overige kernen in de Hof van Twente verhalen- en beelden kwijt kunnen over de eigen leefomgeving en […]
  • Goorsnieuws passeert de 5.000 volgers op Facebook2 december 2017 Goorsnieuws passeert de 5.000 volgers op Facebook Een bijzondere mijlpaal voor deze site op social media. Inmiddels heeft de Facebookpagina van Goorsnieuws.nl meer dan 5.000 volgers. Op deze pagina worden de berichten die op dé nieuwssite […]