Meer dan 100 vrijwilligers in touw op Goors Houtdorp

Pallets worden verdeeld over het terrein en tenten worden opgezet. De zon staat hoog aan de hemel en dat mag volgens eenieder zeker deze week wel zo blijven. De Goorse kindervriend Edu Hoek komt aanfietsen (foto) en kijkt met een tevreden glimlach om zich heen. “We hebben meer dan 1oo vrijwilligers deze week. Waar vind je dat nog?” zegt hij met gepaste trots. Vandaag worden de voorbereidingen getroffen voor het Kinderkamp dat morgenvroeg om 09.00 uur van start gaat en tot en met vrijdag de gemoederen bezig zal houden. Zeker bij de iets meer dan 400 kinderen die staan te trappelen om met de hamers, spijkers en kwasten de mooiste hutten te bouwen. In carnavaleske stijl dit jaar…

Gerelateerde berichten

  • Klimwand en carnavalslied tijdens Kinderkamp22 augustus 2017 Klimwand en carnavalslied tijdens Kinderkamp De ruim 100 vrijwilligers van Kindvriendelijk Goor en de Goorse kinderen zijn er bijna klaar voor. Het houtdorp op de Hogenkamp wordt vanaf dinsdag weer opgebouwd maar maar komende maandag […]
  • Kinderkamp na groot vuur weer voorbij1 september 2017 Kinderkamp na groot vuur weer voorbij Het is weer gedaan voor wat de Goorse kindervriend Edu Hoek de mooiste wqeek van het jaar noemt. Het Goorse Kinderkamp met meer dan 400 timmerende kinderen en meer dan 100 vrijwilligers is […]
  • Kinderen voor Kinderen thema Kinderkamp 20181 juli 2018 Kinderen voor Kinderen thema Kinderkamp 2018 Het thema voor het Goorse Kinderkamp van dit jaar is 'Kinderen voor Kinderen' met een toespeling naar het populairse kinderkoor van Nederland. Het Kinderkamp is dit jaar van dinsdag 28- […]
  • Kinderkamp zit vol, nog wel vrijwilligers gezocht18 juli 2018 Kinderkamp zit vol, nog wel vrijwilligers gezocht Het heeft wat langer geduurd dan in voorgaande jaren maar ook dit jaar zit het Goorse Kinderkamp weer vol. Een dikke 400 kinderen zullen vanaf dinsdag 28 augustus weer gaan bouwen aan het […]
  • Kinderkamp bijna vol, vrijwilligers nog wel nodig2 juli 2019 Kinderkamp bijna vol, vrijwilligers nog wel nodig Het maximaal aantal deelnemers aan het Goorse Kinderkamp is bijna bereikt. Dat betekent dat vana 20 augustus wederom zo'n 400 kinderen zullen timmeren en verven op het houtdorp op De […]