Gastgezinnen gezocht voor Oekraïense muzikanten en dansgroep

De Bigband Kiev en dansgroep Kralytsa komen volgend jaar april naar Goor voor in het kader van een culturele uitwissling én het 100-jarig bestaan van muziekvereniging Apollo. De Bigband en de dansgroep zullen gaan optreden tijdens het komende Bigband Festival in Goor en daarvoor zijn gastgezinnen nodig. Wie onderdak wil bieden aan één of meerdere personen op basis van volpension van 20 tot en met 24 april 2019 wordt gevraagd om zich te melden bij de organiserende vereniging Hof van Twente–Kiev/Pechersk. Dat kan via telefoonnummer 0547-273484 of per mail: f.a.m.hermans@nullplanet.nl. Er komt in april ook een expositie van de de bekende Oekraïnse kunstschilder Anton Pronenko die al eens eerder in Goor was. De uitwisseling is een uitvloeisel van het vriendschapsverdrag dat 27 jaar geleden werd getekend tussen Goor en district Kiev-Pechersk. Er komen in totaal 40 personen naar Goor.

The Kiev Bigband

Gerelateerde berichten

  • Gastgezinnen gezocht voor jubileum met BigBand Kiev22 augustus 2016 Gastgezinnen gezocht voor jubileum met BigBand Kiev Om het jubileum met vriendschapsgemeente Kiev groots te vieren komt de plaatselijke BigBand vanuit Kiev-Pechersk naar Goor. Het vijfde lustrum van de vriendschapsband wordt […]
  • Tour en concert Bigband Kiev afgelast9 september 2016 Tour en concert Bigband Kiev afgelast Het concert dat de Bigband uit Kiev op woensdag 28 september zou geven in de Goorse Reggehof, samen met The Apollo Bigband, gaat niet door. De concertreis van de Oekraïense muzikanten is […]
  • Bigband Festival belooft muzikaal feest te worden16 april 2017 Bigband Festival belooft muzikaal feest te worden De weergoden lijken Goor voor komende maandag wederom niet zo goed gezind maar onder het motto 'als het maar droog blijft' belooft het 9e Bigband Festival in het Goorse centrum één groot […]
  • Stralende dag zorgt voor drukbezocht Bigbandfestival22 april 2019 Stralende dag zorgt voor drukbezocht Bigbandfestival De zon stond hoog aan de hemel en het kwik tikte de 24 graden aan in het Goorse centrum. Het trok mede daardoor meer toeschouwers naar het Bigbandfestival dan vorig jaar. Ook het […]
  • Veldman Brothers op hoofdpodium Bigband Festival17 februari 2018 Veldman Brothers op hoofdpodium Bigband Festival De Veldman Brothers is één van de grote trekkers van het Goorse Bigband Festival dit jaar. Deze 4-mans-band wordt gezien als één van de beste bluesacts in Nederland en is te bewonderen op […]