Sterker Diepenveen wint van hardwerkend Hector

Hector heeft zondagmiddag geen punten gepakt tegen koploper Diepenveen. De ploeg van Mark Dijkstra kwam al snel in de wedstrijd op achterstand en verloor uiteindelijk met 2-4. Na acht minuten viel het eerste doelpunt al: Jorno de Vries veroorzaakte een pingel die benut werd door Jeffrey Mooren. Unal Kel kreeg daarna een grote kans op de gelijkmaker, maar schoof de bal naast het doel. De Hectorianen mistten de geschorste Marinus Wolters, het bleek een aderlating. De voorhoede kon moeilijk bereikt worden en de kansen die de groen-witten kregen, werden niet benut. Diepenveen deed dat een stuk beter: Marcel Bijker zorgde namelijk voor de 0-2 ruststand.

Na rust zakte Diepenveen meer in, maar kon Hector moeilijk tot grote kansen komen. In een counter zette Jack Vunderink zelfs de derde treffer op het scorebord. Unal Kel en Roy Scherphof kregen enkele minuten daarna de kans om er nog een wedstrijd van te maken, maar die kans werd niet omgezet in een doelpunt. In de zestigste minuut gooide Diepenveen de wedstrijd in het slot. Marcel Bijker werd voor een leeg doel gezet en maakte de vierde treffer. De Hectorianen gaven zich niet gewonnen en bleven hard werken. Dennis ter Elst en Tim Bannink zorgden met knappe doelpunten voor een 2-4 eindstand.