Dramatisch afscheid Mark Nijland

Hij is onbetwist één van de beste voetballers uit Goor van het laatste decennium. Een afscheid in stijl zat er echter niet voor hem in. Het adieu Mark Nijland eindigde zondag in een persoonlijk drama. In zijn laatste officiele thuiswedstrijd viel de aanvoerder -die al alles op alles had gezet om de wedstrijd te halen met een breukje in zijn schouder- al na tien minuten uit. Diagnose een hardnekkige achillespeesblessure met een gipsbeen en een operatie in het vooruitzicht. Geen bloemen en drie punten voor hem. Voor Twenthe wacht de nacompetitie zonder haar sterkhouder Mark Nijland, die volgend jaar in het tweede zal gaan spelen.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe in Heeten fors onderuit8 oktober 2017 Twenthe in Heeten fors onderuit Twenthe kwam in en tegen Heeten al na 10 minuten op achterstand na een blunder van doelman Zweers. Twenthe, dat in het eerste bedrijf wel het betere van het spel had, wist het overwicht […]
  • Twenthe verslaat De Tukkers en boekt eerste competitie-zege30 september 2018 Twenthe verslaat De Tukkers en boekt eerste competitie-zege Twenthe boekte vanmiddag de eerste zege in het nieuwe voetb alseizoen in de derde klasse A. Op het eigen Piepwillem won de ploeg van trainer Hans Dirksen verdiend van het Albergse De […]
  • Twenthe pakt ook drie punten bij Witkampers5 april 2018 Twenthe pakt ook drie punten bij Witkampers Witkampers had in het begin van de eerste helft het betere van het spel en kwam in de 10e minuut verdiend op voorsprong.  Halverwege het tweede bedrijf kantelde de wedstrijd en zat Twenthe […]
  • Twenthe verliest ruim van Saasveldia7 oktober 2018 Twenthe verliest ruim van Saasveldia Twenthe leed vanmiddag in Saasveld de tweede competitie-nederlaag in het prille voetbalseizoen. Tegen Saasveldia met 5-1 verloren. De Goorse Tricolores begonnen goed aan het duel en kregen […]
  • Twenthe wint in slotfase bij EMOS23 november 2014 Twenthe wint in slotfase bij EMOS "Bam, dit is heerlijk", laat matchwinner Mark Nijland na afloop van het duel EMOS - vv Twenthe weten. De aanvoerder van de Tricolores kopte op fraaie wijze in extremis van het […]