Spetterend afscheid X-Static

Het was weer een groot feest met de mannen van X-Static gisteravond. De band met de Goorse muzikanten Peter Vos en Boudewijn Kroes waren in deze samenstelling voor de laatste keer in de Tente. De band stopt dit najaar waarna een ieder zijn weegs gaat. Het was warm en druk, ook op de Schoolfeestterrassen waar tot in de kleine uurtjes de Goorse gezelligheid hoogtij vierde…


Gerelateerde berichten

  • Goorse band X-Static in de tent26 januari 2014 Goorse band X-Static in de tent X-Static zorgt dit jaar voor de muzikale invulling tijdens het Schoolfeest in de tent op zaterdagavond. De vijfmans-formatie herbergt drie Gorenaren. Peter Vos is de bassist, Boudewijn […]
  • Spetterend sluitstuk smaakvol Schoolfeest29 juni 2015 Spetterend sluitstuk smaakvol Schoolfeest De finish is bereikt! En wat was het weer een enerverende beproeving. Met de bekende tonen van het Goors Victorie is het School-en Volksfeest 2015 om middernacht weer in stijl afgesloten. […]
  • Een drukke en gezellige vrijdag29 juni 2019 Een drukke en gezellige vrijdag De tweede dag is achter de rug. En het was zoals vanouds een geslaagde. The Perfect Showband zorgde bij hun comeback op de heilige b├╝hne vanaf het Borreluurtje tot na middernacht voor een […]
  • Reflexxion, X-Static en Fat Skool in de Schoolfeesttent15 januari 2018 Reflexxion, X-Static en Fat Skool in de Schoolfeesttent De donderdagavond tijdens Schoolfeest 2018 wordt weer muzikaal ingevuld door de gelegenheidsformatie Fat Skool and the Wild Hens. De Goorse band Reflexxion speelt dit jaar voor het eerst […]
  • Kump Wa Good wint Grote Allegorische Optocht30 juni 2019 Kump Wa Good wint Grote Allegorische Optocht Kump Wa Good is de winnaar geworden van de Grote Allegorische Optocht, dat werd zojuist bekend tijdens prijsuitreiking in de Tente. Ik & De Rest, die voorgaande vijf jaren wonnen, […]