Evenementen

Mocht u een activiteit missen in het overzicht of mochten gegevens niet kloppen, dan ontvangen we hierover graag een bericht op ons mailadres ln.swueinsroognull@eitcader.

Evenement details:

• Verdiende nederlaag sv Hector

SV Hector is op de openingsdag van het nieuwe seizoen onderuit gegaan tegen een promovendus. De groen-witten verloren op het eigen veld met 0-2 van Eilermark uit Glanerbrug. De eindstand was bij rust al bereikt door twee treffers van Faarid Saadi (foto). Eilermark speelde lange tijd met een man minder tegen de ploeg van trainer Ate Relker.

Bij de stand 0-1 was er een rode kaart voor Adri Robert van Eilermark die een te grote mond had tegen de goed leidende scheidsrechter Lansink. De groen-witten wisten geen gebruik te maken van de overtalsituatie en incasseerden dus voor rust ook nog een tweede treffer. In de tweede helft waren er wel meer kansen voor de ploeg van trainer Ate Relker die zag dat invaller Rick Biesemaat op de paal schoot. Ondanks de mogelijkheden na rust was uiteindelijk iedereen het er wel over eens dat de best voetballende ploeg aan het langste eind trok in dit derde klasse-duel.