Evenementen

Mocht u een activiteit missen in het overzicht of mochten gegevens niet kloppen, dan ontvangen we hierover graag een bericht op ons mailadres ln.swueinsroognull@eitcader.

Evenement details:

• Twenthe maakt het Quick'20 lastig

VV Twenthe heeft zondag net niet kunnen stunten tegen Quick '20 in het kader van de districtsbeker. Op bezoek bij de hoofdklasser uit Oldenzaal ging de ploeg van trainer Henk Veldhuis met 1-0 onderuit. Quick, met onder anderen vaste krachten Andreas Gurkan, Tim Engbers, Christiaan Cicek en Sargon Gouriye in de basis, kreeg al in de eerste minuut een dot van een kans, maar twee Oldenzalers wisten een voorzet niet binnen te glijden. Daarna herstelde Twenthe, dat aantrad zonder Roy Vrielink en Koen Overbeek, zich goed. De Tricolores leken zelfs op voorsprong te komen, na een doelpunt van Stephan Mellegers. De Enschedese arbiter zag echter een overtreding van Mark Nijland, die knap door kopte op Mellegers.

Quick '20 - VV Twenthe
    De overtreding die vooraf ging aan het Goorse doelpunt

Het enige doelpunt van de wedstrijd viel even later aan de andere kant. Christiaan Cicek kopte een voorzet van Gouriye knap achter doelman Kollmer. VV Twenthe was geen moment van slag na de tegentreffer. De bezoekers kregen kansen op de gelijkmaker, maar waren niet scherp genoeg in de afwerking. Quick creƫerde ook mogelijkheden, maar Patrick Kollmer bleek een betrouwbare doelman.

Ook na rust waren er een aantal kansen voor VV Twenthe, dat een prima indruk achterliet tegen de hoofdklasser. Tot scoren kwam de ploeg van Veldhuis niet. Zo kopte Mark Nijland in de handen van naamgenoot Mark Averdijk. Quick, dat een povere indruk maakte, mocht geen aanspraak maken op een ruime overwinning. Toch kwam de thuisploeg niet echt in de problemen, zodat Twenthe als laatste Goorse club uitgeschakeld is in de districtsbeker.