1000ste patiënt Fysiotherapie Smit (adv)

Een imposante en fraaie mijlpaal voor Fysiotherapie & Fysiofitness Smit in Goor. Gisteren werd daar de 1000ste unieke patiënt welkom geheten. “Reden voor een feestje”, aldus de trotse praktijkeigenaar Arthur Smit. De 1000ste patiënt werd in het zonnetje gezet door Smit, die nog maar 3,5 jaar actief is in Goor met een eigen praktijk. De jarenlange ervaring in de revalidatie bij Het Roessingh in Enschede heeft volgens Smit bijgedragen aan het succes in Goor.

img 4744

Veelzijdig
Inmiddels is het team uitgebreid met een bekkenfysiotherapeut/pijntherapeut Yvette ten Thije-de Vries en een algemeen fysiotherapeut Mathijs Boerrigter. Laatstgenoemde kennen we ook als wielrenner. Naast fysiotherapie biedt de praktijk van Smit nog andere zorgdisciplines onderdak. Met Podotherapie Voskuil, Ergo/handtherapie Kracht, Eet en Leefstijl diëthetiek en Psychologie Praktijk Wittrock wordt intensief samengewerkt. Verder bestaat er al langer een plezierige samenwerking met het Thuiszorgteam van Buurtzorg Goor en het Ergotherapieteam uit Rijssen. Kortom de afgelopen jaren is een stevige eerste lijnszorgvoorziening ontstaan aan de Scherpenzeelseweg 25 in Goor.

Presentje voor iedereen
De 1000e patiënt werd in het zonnetje gezet onder de ballonnenboog voor de praktijk. Uiteraard mochten taart en bloemen en een cadeau -een lederen wikkelarmband van MY66- niet ontbreken. Voor de overige patiënten heeft Fysiotherapie Smit nog een leuk presentje in petto. “Want feest vier je tenslotte samen!”, besluit Arthur Smit.