Marian Spenkelink ziet Sarah

Marian Spenkelink is bijna Sarah. De voormalig ‘Deepse’ wordt komende dinsdag 50 jaar en dat wordt vanavond groots gevierd met een feest bij Bergzicht. De goedlachse Marian, die immer voor eenieder klaarstaat, werd gisteren verrast met spandoeken, Sarah’s en kledingzakken van het Leger des Heils voor de deur. ‘Geen heilsoldaat maar met Amaretto weet ze wel raad’ was een van de veelzeggende teksten die te lezen zijn in de Zwanenstraat. Ook via deze weg willen familie, vrienden en de buren haar van harte feliciteren en uiteraard nog vele jaren toewensen samen met Raymond, Kas en Evy.

Wiene-directeur Haarman met pensioen

Directeur Rob Haarman van OBS Wiene heeft zijn laatste werkdag achter de rug. Hij was 25 jaar in dienst van het openbaar onderwijs in Rijssen waarna hij 19 jaar in dienst was van de Stichting Openbaar Primair Onderwijs Hof van Twente. 18 jaar in Markvelde en zijn laatste jaar in het schooltje tussen Goor en Delden. Hij werd door velen, samen met zijn vrouw Ria, uitgezwaaid en kreeg diverse cadeaus. De leerlingen boden hem een appelboompje aan, geheel in stijl van de Buitenschool, die Wiene is. Het lerarenteam voerde een hilarische, eigentijdse opvoering van ‘De Luizenmoeder’ op. Ook via deze weg willen de betrokkenen hem een fijne oude dag toewensen.

Sprookjeshuwelijk van Boulus en Roan

Syrische trommelaars en een doedelzakspeler, vuurwerk, glanzende bolides en prachtige jurken. Het was vandaag allemaal te zien en te horen in de van Kollaan waar de bekende Gorenaar Boulos Kouri (Calimero en Johny’s) zijn bruid Roan op traditionele wijze ophaalde van haar ouderlijk huis voor de kerkelijke inzegening in Hengelo. De beeldschone Roan Endeman werd enkele jaren geleden bekend als finaliste van The Voice of Holland. Boulos en Roan vieren vandaag groot feest met Syrische- en Nederlandse invloeden in Oldenzaal, samen met ook heel veel Goorse vrienden, familie en bekenden. Een waar Goors sprookjeshuwelijk…

Fiets wacht op eigenaar

In de Spoorstraat, ter hoogte van De Blankenvoorde, staat sinds het Goorse School- en Volksfeest een fiets op de eigenaar te wachten. Het gaat om een groene Giant Freerider met aluminium spatborden. De fiets staat op slot, de rechtmatige eigenaar kan er dus zo mee weg fietsen.

Kitten zoekt baasje

Op de hoek van de Laarstraat / Blauwververij is een kennelijk verdwaalde kitten aangetroffen. Buurtbewoners hebben zich over het poesje ontfermd. De eigenaar kan contact opnemen via de mail.

Femke Blaak 30 jaar

De kraan van de jerrycan met rosé kan worden geopend, Femke Blaak is gisteren 30 jaar geworden. Het feestbeest kan voluit gaan op haar eigen feestje, waarbij ze wordt gesteund door familie en vrienden, die haar ook via deze weg in het zonnetje willen zetten.

Brenda en Henk 25 jaar getrouwd

Afgelopen maandag (16 juni) was het precies 25 jaar geleden dat Brenda en Henk Huisken in het huwelijksbootje stapten. De tuin is versierd, maar het feestje komt later. Er is in ieder geval al wel geproost met z’n vieren op het zilveren huwelijk. Gefeliciteerd namens de kinderen: Kimberley en Jeffrey…

Jarige Jorn gewekt door Relliesirene

Op de vroege zondagochtend klonk er een sirene door de Goorse straten. De verantwoordelijken waren de leden van de Goorse Biertent Rellie die voor de zondagse vergadering eerst in optocht naar de Schoolstraat trokken. Daar moest namelijk nog even een kleine ‘aubade’ gebracht worden aan Rellielid Jorn Leusink. Hij is op deze dag 25 jaar geworden en werd op deze manier in het zonnetje gezet. Ook via deze weg willen de leden van de Rellie, Jorn nog even van harte feliciteren !


Ronnie Vrielink 50 jaar

Na zijn voetbalcarrière bij Twenthe, waar hij als de beruchte stofzuiger bij Twenthe gevreesd werd door vriend en vijand, is hij nu de “smasher” van Baan 2, en nog altijd op zijn sterkst in de 3e helft. Vandaag is onze Partygangster vooral Abraham. Jawel, Ronnie is vandaag 50 en kan lekker tekeer gaan op zijn eigen feestje. Natuurlijk zijn er de felicitaties voor Ronnie namens de familie, de teammaatjes en de Partygangsters. En nu….bier!!!