Poes huist op vreemde grond Kerspel Goor

In een schuur in Kerspel Goor huist sinds enige tijd een Poes. Hij laat zich niet pakken maar is ook niet echt schuw. Bang voor de daar ook aanwezige katten, honden en kippen is hij evenmin. De poes is gigantisch groot (daarom zou het ook een kater kunnen zijn), rustig en bedachtzaam. Wie mist deze poes? Neem voor informatie contact op met 06-53446229.

Bankpas gevonden op het station

Op het station is een bankpas gevonden. De pinpas zat nog in een 0v-oplaadpunt. De eigenaar kan contact opnemen via de mail.

nor

Abraham voor “rocker” Bert Blaauw

Bert Blaaw kan zich per vandaag ook rekenen tot de club van 50. Bert is een van de enthousiaste leden van wagenbouwgroep Ze Noaberz. De overige bouwers waren gisteravond druk in de weer om zijn balkon in de Schoolfeestsfeer te kleuren. Ook de familie liet zich niet onbetuigd en kwam met een spandoek en goede zin voor de eerste toost op deze mijlpaal. Namen Ze Noaberz en Manon, Dyon, Kaya, Dennis, Ramon, Emma en natuurlijk Hanni wordt deze rocker, in het bijzonder fan van Kiss, van harte gefeliciteerd.

 

 

Joy Stempher 18 jaar

Hiep, hiep, hoera, Joy Stempher is gisteren 18 jaar geworden. Een mijlpaal die de familie niet onopgemerkt voorbij wil laten gaan. Via deze weg dan ook namens de familie en vrienden de hartelijke felicitaties. 

Katje aan komen lopen Da Costastraat (Update)

Een bewoner van de Da Costastraat heeft er een gast aan tafel bij, deze week kwam een klein katje aanschuiven. De viervoeter is erg aanhankelijk en blijkt een goede tafelgast, de eetlust is enorm. De kat lijkt het naar zijn zin te hebben, maar wordt waarschijnlijk ergens gemist. Mist u deze kat, neem dan contact op via deze link.

Update: het katje bleek te zijn gechipt, waardoor het mogelijk was contact met het thuisfront op te nemen en het diertje weer bij de eigenaar kon worden gebracht.

Telefoon gevonden langs Markeloseweg

Langs de weg van Goor naar Markelo is een telefoon gevonden van het merk Huawei. Voor verdere informatie kan contact worden opgenomen met 06-46671772.

 

Kat Maus vermist in De Bruijnstraat

Sinds vrijdag is kat Maus aan de haal. Het 1 jaar oude katje is vertrokken vanaf De Bruijnstraat en tot heden niet weer teruggekeerd. Maus is het buitenleven niet gewend. Heeft u Maus gezien, neem dan contact op met 06-46189770.

Gerrie Blumink ziet ook Sarah

Gerrie Blumink is vandaag 50 jaar geworden. Gisteren is dit groots gevierd bij De Bebsel met de familie en vrienden. De dag voorafgaand is haar woning versierd en op “the day after” was er naast het paardrijden en hardlopen tijd voor de afdronk. Voor de altijd zorgzame Gerrie vandaag dus, onder het mom van “welkom bij de 50-jarige elite”, een dag om vooral lekker zelf te genieten.

Schoolfeest op zee…

Het was al vroeg Schoolfeest vorige week op cruiseschop De Quist. Die voer in Egyptische wateren van Luxor naar Abu Simbel en kende ook twee Goorse opvarenden. Jeanette Schoneveld vierde er haar vakantie samen met haar moeder en zorgde er persoonlijk voor dat de bekende gele Schoolfeestvlag daar wapperde…