Geparkeerde Mercedes aangereden in PC Hoofdstraat

Een zwarte Mercedes die stond geparkeerd in de PC Hoofdstraat in Goor is vanochtend (zaterdagochtend) aangereden en daardoor beschadigd geraakt aan de voorzijde. De wagen is waarschijnlijk aangetikt door een aanhanger. De eigenaren, die de auto een dag daarvoor kochten, hebben geen idee wie verantwoordelijk is en hebben aangifte gedaan bij de politie. Eventuele getuigen kunnen zich daar melden.

Paul Spekenbrink viert 50e verjaardag

Feest aan de Schoolstraat in Goor. Daar wordt vandaag gevierd dat Paul Spekenbrink alweer toe is aan zijn 50ste verjaardag. Vanavond wordt het feest gevierd samen met de familie, buurt, vrienden en collega’s die hem ook via deze weg van harte feliciteren !

Auto zwaar beschadigd na aanrijding, dader reed door

In de Wielewaalstraat is gisteravond een zilvergrijze Peugeot 308 zwaar beschadigd geraakt. De auto stond daar geparkeerd en werd geramd door een waarschijnlijke blauwe auto, gezien de lak die is achter gebleven. De dader reed na het ongeval door. De eigenaar wil graag weten of er getuigen zijn van de klap die gisteravond rond 23:15 uur door iemand wellicht gehoord of gezien is. Wie wat weet kan bellen met 06-12495447 of 06- 12495447.

De zwaar beschadigde Peugeot in de Wielewaalstraat

Autosleutel verloren in Goor of Markelo

Een mail van Hubert Huistede. Zijn moeder is vandaag (vrijdag 25 oktober) een autosleutel kwijt geraakt in het centrum van Goor of bij het mobiele pinapparaat in Markelo. Het gaat om een sleutel van een KIA met daaraan een sleutelhanger. Wie wat weet of de sleutel heeft gevonden kan mailen met de redactie.

Wim en Gerry van Dam zestig jaar getrouwd

Feest in de Nachtegaalstraat. Daar viert het echtpaar Gerry en Wim van Dam het Diamanten huwelijk. Het onafscheidelijke duo is al zestig jaar getrouwd en werd vandaag al verrast door wethouder Wim Meulenkamp. Gisteravond werd deze bijzondere mijlpaal al kracht bijgezet door de buurt, die zaterdag ook net als de overige familie en vrienden zijn uitgenodigd om dit feestje te vieren bij De Bebsel.

Rabopas gevonden op de Deldensestraat

Een mail van Jos Grosemans Hij heeft een bankpas gevonden op de Deldensestraat. Het gaat om een pas van de Rabobank. Wie een bankpas kwijt is kan bellen met 06-46671772.

Sleutels verloren bij oefenveld GFC

Een sleutelbos met daaraan drie sleutels is vandaag (dinsdag 15 oktober) zoek geraakt op het oefenveldje bij GFC op de hoek Mossendamseweg-Lintelerweg. Twee van de sleutels zijn gelijk aan de sleutels op de foto hieronder. Wie de sleutels gevonden heeft kan mailen met de redactie.

Sleutel met klompjes gevonden

Er is een sleutel gevonden met daaraan een paar klompjes. De eigenaar kan contact opnemen met 06-19018660.

Larissa heeft haar baret binnen

Ze heeft keihard geknokt, de instructeurs vervloekt en angsten overwonnen, maar eindelijk kan de vlag uit in huize Van Coesant. Larissa, de jongste telg van de familie, mag vanaf vandaag haar felbegeerde baret opzetten. Ze is een volwaardig lid van het VuursteunCommando. Geheel vlekkeloos ging het niet, want de leger-debutant kampte met heel wat blessureleed. Groots was dan ook de blijdschap bij het heldenonthaal na de traditionele eindmars. Haar vriendinnen zijn enorm trots en willen Larissa via deze weg nogmaals feliciteren met haar knappe prestatie.

Jan zoekt zijn verloren fietstassen

Na een fietsretourtje van Hiltjesdamhof naar Bruins & Kwast kwam Jan er achter dat hij zijn fietstassen, zwart met blauwe bies van het merk Koga, kwijt was. Wie Jan kan helpen zijn fietstassen terug te krijgen kan rekenen op een passende beloning. Contact opnemen met hem kan via 06-20360073.