Gevonden en vermist tijdens School- en Volksfeest

U vindt hier de bij ons gemelde gevonden en verloren zaken. Laat u ons weten als de spulletje terecht zijn? Dan halen wij het betreffende bericht van deze pagina, zo houden wij de lijst actueel.

– Donderdagavond is een zwarte leren portemonnee verloren met daarin een aantal belangrijke pasje. De vinder kan contact opnemen via de mail.

– In de penningentaxi van Doors Wide Open is zaterdagavond een telefoon achtergebleven. De eigenaar kan contact opnemen met 06-20539460. 

– Tineke is haar Biba-armband verloren. De vinder kan contact opnemen via de mail.

– Jeanet zoekt haar Gazelle-damesfiets. Ze had deze donderdag afgesloten geparkeerd in de fietsenstalling aan de Herman Heijermansstraat. Weet u waar de fiets is, neem dan contact op via de mail.

Ingrid is een klein bloemvormig zwart tasje verloren met daarin wat contanten en Schoolfeestpenningen. Heeft u het tasje gevonden, neem dan contact met haar op via 06-13 100 617.

– Monique is een zwart lederen armbandje verloren. In de armband staan de namen Marlin en Harm gegraveerd. De vonder kan Monique bereiken op 06-30515167.

– Wessel is vrijdag zijn armband verloren. De vinder kan contact opnemen via mail.

– Stijn is bij de botsauto`s zijn telefoon, een Samsung Galaxy S7, verloren. Heeft u de telefoon gevonden, neem dan contact op via 06-44434109.

– Laura is op zoek naar haar Iphone 5S. De telefoon is goudkleurig. Laura is te bereiken via Laura.hospers@nullgmail.com.

– In de Lindelaan is Wieke zondag tijdens de optocht haar gehoorbeschermers verloren. Haar initialen, WtZ, staan erop. Heeft u deze gevonden, reageer dan via de mail

– In de Grotestraat is zondagavond en bril met etui gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via de mail

– Zaterdag is een portemonnee gevonden met inhoud. De vinder is te bereiken via de mail.

Harry Haanepen 25 jaar

Harry Haanepen viert zijn 25ste verjaardag. Hij wordt via deze weg van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal.

Pepijn zoekt zijn bril

Pepijn is op zoek naar zijn bril, die hij vanmiddag in het centrum van Goor is verloren. De bril is blauw/zwart van kleur. Heeft u de bril gevonden, neem dan contact op via 0653275729.

Mike de Vries voorspoedig naar de 25 gegroeid

Mike de Vries is vandaag 25 jaar geworden. Afgelopen weekend is het feest al groots gevierd, waarbij de vrienden de jarige uitgebreid in het zonnetje hebben gezet. De talrijke spandoeken voor zijn nieuwe woning aan de Scherpenzeelseweg, waar hij gaat samenwonen met zijn vriendin Petty, blikken terug naar zijn `gedaanteverwisseling`. Mike, die regionaal bekendheid geniet als zanger, zal ook aanstaande donderdag nog in het zonnetje worden gezet als hij optreedt met de Goorse Toppers tijdens het Goorse School- en Volksfeest. 

Jumbo’s Miny met pensioen

Afscheid van een iconische medewerker bij Jumbo Goor. Miny Boersma is met pensioen. De medewerkster, die duizenden Gorenaren in de loop der jaren van een stuk kaas of vleeswaren heeft voorzien, werd gisteren in het zonnetje gezet door haar collega’s bij de afscheidsborrel. En daar mocht voor het diner natuurlijk een stukje kaas en worst vanzelfsprekend niet ontbreken. Miny, geniet van je vrije tijd!

 

Goorse Elvis al 50 jaar alive

De bronzen stem van de King of Rock and Roll schalt door de Kloosterlaan. In de voortuin van Marcel Mengerink, vergezelt van een grote opblaaspop en diverse spandoeken die verwijzen naar de gelijkenis van de stem van de Goorse zanger met het Amerikaanse muziek-icoon Elvis Presley. Komende maandag wordt Mengerink 50 jaar en dat feest wordt zaterdag al gevierd bij café Buddy’s. Donderdagavond kwamen familie, vrienden- en de buurt al in actie met een grote versieractie. Marcel Mengerink, één van de beste zangers die Goor voortbracht, komt in de komende week ook uitgebreid aan bod in de nieuwe Schoolfeestkrant. Volgende week zaterdag zingt hij met Apollo in de tent. Tijdens het familiespektakel brengt hij samen met het grote orkest een medley van Elvis. Het is voor het eerst in 50 jaar dat de ras-Gorenaar het Schoolfeestpodium bestijgt.

Kater vermist op De Whee

Paulien is in paniek. Haar kater is sinds twee dagen vermist in de buurt van De Whee. Het gaat om grijs getijgerde kater met witte voetjes, witte bef en een wit puntje aan de staart.
“Wie wat heeft gezien kan contact opnemen met 06-38913417.

Desi Tieman vijftig jaar

Een Sarah voor Desi Tieman. De Goorse is vijftig geworden en dat mag niet onvermeld blijven. Ze werd verrast met een spandoek door haar familie, die haar via deze weg ook digitaal in het zonnetje wil zetten met deze bijzondere mijlpaal

Bankpas gevonden tijdens fietstocht

Tijdens een mountainbike-rit heeft Jacob gisteren een bankpas gevonden op naam van Nijhuis. De rechtmatige eigenaar kan contact opnemen via 0547-271177.

John Sportel: Met Heinekenkar naar Grolschbar…

John “Bompa” Sportel is donderdag 50 jaar geworden. John dankt zijn bijnaam aan het feit dat hij de oudste lid is van de Otto-club. Een genootschap van 8 vrienden dat elk jaar met elkaar op reis gaat. De ene keer naar een Formule 1-race en de andere keer naar de bierfeesten in München. Dat John niet vies is van een biertje blijkt ook uit het feit dat hij van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. John is in het dagelijkse leven financial controller bij bierbrouwer Grolsch in Enschede. Een ander biermerk komt er dan ook niet in, in huize Sportel. Geen moment laat hij onbenut om zijn voorkeur voor dit biermerk te promoten bij vrienden en kennissen. Die zijn daar wel een beetje flauw van en hebben hem voor de gelegenheid verplicht een weekje rond te rijden in een auto dat is gesponsord door ‘dat andere biermerk’. De Otto-club wenst hem via deze weg alvast een fijne feestavond. Proost!