Tom Vlaskamp 30 jaar

Operations manager bij Regge Hout en ex-Schoolfeestbouwer Tom Vlaskamp is op zaterdag 22 april alweer dertig jaar geworden. Bij deze, door zijn liefde Lieke in vuur en vlam gezette pyromaan, is het niet alléén (brand)hout dat de klok slaat, onlangs kwam er ook chirurgisch titanium uit hem tevoorschijn. Plastic keukengerei, borden en Tupperware, niets ontkomt aan zijn hunkering naar warmte en spetterende vuren. Hardlopen doet Tom vooral voor het Tsjechische Pilsner Urquell, dat hij helemaal uit Duitsland importeert. Met zijn vriendin Lieke werd Tom vrijdagavond door zijn vrienden en familie verrast met een spandoek in de tuin. Langs deze weg nogmaals van harte gefeliciteerd namens de kameraden. Op naar de 40, na zdraví!

Marcel en Annet van koper en ijzer…

Marcel en Annet Deegens zijn twaalf en een half jaar getrouwd en dat bleef niet onopgemerkt. Een gezellig feest bij Monte Bello op bourgondische wijze werd gevierd door familie en vrienden en daarin werd duidelijk dat het koperen stel vooral ook van ijzer is. Zo bleek uit het stukje van de kameraden van het stel die in een hilarische voordracht de link legden tussen het koper en het ijzer. Dit in het kader van de professie van Marcel die in Goor een bedrijf runt dat machines vervaardigd en blijkbaar al geruime tijd iets heeft met oud ijzer. Annet heeft iets met kleren. Om te kopen én te verkopen, zo werd duidelijk. Het stel, woonachtig in de Kerkstraat, wordt ook via deze weg van harte gefeliciteerd door de vrienden, de familie en de buren.

Andre Blumink ziet Abraham

Andre Blumink voegt zich vandaag ook bij de club van 50. Het feest wordt binnenkort gevierd. Dat zou best weleens een dubbel feest kunnen worden als “zijn club” Feyenoord de landstitel binnenhaalt. Andre wordt namens de familie van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal en een goede wedstrijd gewenst.

 

Ook Abraham voor Eric Laarhuis

Auto Service Klumpers gaat vandaag schuil achter een levensgrote Abraham die zijn collega`s hebben geplaatst ter ere van zijn 50ste verjaardag. Team Klumpers wenst Eric een fijne verjaardag en nog vele “werkzame” jaren.

 

Sleutelbos gevonden tijdens het BigBand Festival

Tijdens het BigBand Festival, dat tweede Paasdag in het centrum van Goor plaatsvond, is een sleutelbos met daaraan een autosleutel gevonden. Diverse oproepen hebben de eigenaar niet bereikt. Mist u uw sleutelbos, dan kunt u contact opnemen via 06-28832765.

Stefan de Braaf ziet Abraham

Zelf wil hij er niets van weten, maar er is geen ontkomen aan, vandaag klopt Abraham ook bij Stefan op de deur. De leider en steun en toeverlaat van het tweede van GFC kon rekenen op een spandoek en het nodige vuurwerk van zijn jongens. Stefan wordt van harte gefeliciteerd namens zijn elftal, die hopen nog lang op Stefan te mogen rekenen.

Klein katje geniet van gastvrijheid op De Hogenkamp (update)

Een klein en waarschijnlijk jong katje bezoekt de laatste twee weken dagelijks de woning van Daniël aan De Hogenkamp voor een gratis maaltijd. Dit kan een `hongerige`gewoonte zijn, maar het diertje kan ook verdwaald zijn en ergens gemist worden. Mist u dit aanhankelijke katje, dan kunt u contact met Daniël opnemen via de mail

Update: het katje was inderdaad vermist, de eigenaar heeft zich gemeld.

Bennie Hallie 60 jaar vandaag

De tijd staat niet stil, merkt ook Bennie Hallie voor wie de teller vandaag op 60 staat. De buren hebben er een feest van gemaakt en onder het genot van de nodige versnaperingen zijn tuin opgetuigd. De jarige wordt namens de buren ook via deze weg van harte gefeliciteerd. 

Weduwe oud-burgemeester Spaans 100 jaar oud

Een bijzondere dag voor mevrouw Spaans-van Liere en de bewoners van verzorgingstehuis De Stoevelaar in Goor. De weduwe van oud-burgemeester Jacob Spaans viert vandaag haar 100e verjaardag en dat is in alle opzichten historisch want Anna Spaans heeft met haar man aan de wieg gestaan van de komst van het karakteristieke flatgebouw aan de rand van Goor. Dat werd namelijk gebouwd in het jaar 1972 en toen geopend door haar en haar man. Jacob Spaans was burgemeester van de toenmalige gemeente Goor van 1966 tot 1977. Mevrouw Spaans werd vanochtend uitgebreid in het zonnetje gezet. Alle bewoners en medewerkers waren uitgenodigd en genoten onder meer van live piano- en vioolmuziek. Ook de huidige burgemeester Ellen Nauta was aanwezig om de jarige persoonlijk te feliciteren.

 

Stephanie zoekt veroorzaker parkeerschade Het Jannink

Met de regelmaat van de klok worden schades gereden waarbij de veroorzaker onbekend blijft. Gisteren was Stephanie het slachtoffer. Ze had haar auto, een groene Toyota Corolla Verso, geparkeerd op Het Jannink en trof deze aan met schade aan het rechter voorspatbord. Een briefje van de dader ontbrak, zoals vaak helaas. De aanrijding moet plaats hebben gevonden tussen 10:15 en 11:15. Stephanie is op zoek naar getuigen, of liever nog de veroorzaker. Heeft u iets gezien of de auto geraakt, neem dan contact op met de redactie via liefenleed@goorsnieuws.