Gerard en Janny een gouden paar

Vandaag op vrijdag 17 september vieren Gerard Waanders en Janny Waanders-vd Haar hun 50 jarig huwelijks-jubileum. Gerard is al die jaren druk met het verenigingsleven waaronder Apollo waar hij onder meer als begenadigd trompettist nog steeds ‘hoog van de toren blaast’ en het Goors Historisch Museum. Janny heeft zich altijd ingezet voor de ouderen in de ouderenzorg en heel vroeger bij Café De Ster en trouwjurken-fabrikant Bouwhuis. Via deze weg willen de kinderen en kleinkinderen, die er samen een leuke dag van gaan maken, en medebewoners van appartementen De Blankenborch hen van harte feliciteren en nog veel geluk toewensen. Gefeliciteerd!

(meer…)

Gerrit en Joke 50 jaar een paar

Feest bij de familie Vrijburg vandaag op de 9e van de 9e want het is vandaag precvies 50 jaar geleden dat Gerrit en Joke Vrijburg in het huwelijksbootje zijn gestapt. Dat mag niet onopgemerkt voorbij gaan en dus werd er een fraaie boog bij de woning van de voormalig gemeente-ambtenaar en zijn vrouw neergezet ter ere van dit gouden huwelijk. Ook via deze weg worden Gerrit en Joke van harte gefeliciteerd door familie en vrienden. En nog vele jaren samen!

Ring gevonden in de Meene

Onderstaande ring is door Gerrit Brands gevonden in de Meene. Hij zag de ring liggen op de picknicktafel naast het drinkwaterpunt. Hij wil het sieraad graag terug bezorgen bij de rechtmatige eigenaar. Deze kan dan ook bellen met telefoonnummer 06-15851729.

Cuno “Quneau” Wittrock ziet Abraham

Het is een Hectoriaan in hart en nieren en vandaag ziet hij Abraham. Cuno Wittrock wordt ‘groen en wit zo fris’ vandaag 50 jaar. De meester van de middenstip wordt in het zonnetje gezet door vrienden en familie. De schrik van de Spoorstraat, zag zijn oprit getransformeerd tot tropisch belastingparadijs. Geen onbekend terrein voor deze belastingadviseur en rechtsgeleerde. Van harte Cuno en nog vele jaren!

Wie kende Cor niet ?

Cor (Corrie) Werksma is afgelopen maandag overleden. Hij was een bekende verschijning die nogal luidruchtig door het leven ging en eenieder op zijn bekende wijze aansprak, bijvoorbeeld bij de koffie-automaat van de Jumbo of op het terras van het Proathuus waar hij de laatste jaren van zijn leven vaak kwam. Iedereen kende Cor. Vandaag werd hij in de column van Theo Hakkert vandaag in de Tubantia al treffend beschreven en ook Seine Braakman van ’t Proathuus deed in een video op Facebook een duit in het zakje en roept op om naar de condoleance in de Hof te gaan komende maandag en/of een kaartje achter laten bij ’t Proathuus. Cor Werksma werd 74 jaar.

‘Maupi’ ziet Abraham

Vandaag op 1 september ziet hij Abraham: Maurits ‘Maupi’ Wisselo. De Gorenaar viert die verjaardag op zijn geliefde camping met zijn vrouw Sandra, zijn hondje Lisa en uiteraard andere familieleden en vrienden. Die willen hem ook via deze weg van harte feliciteren met deze bijzondere mijlpaal en nog vele gelukkige jaren wensen.

Ria en Willy Escher: Een gouden paar

Feest bij de familie Escher in Goor op deze zaterdag. Ria en Willy en Escher zijn vandaag op de kop af 50 jaar getrouwd en dat moet natuurlijk gevierd worden. Het gouden paar is gisteravond al in het zonnetje gezet door de familie met de nodige versierselen en op deze dag zal er ook zeker nog wel een borrel genuttigd worden op dit heuglijke feit. Ook via deze weg willen de kinderen, overige familieleden en vrienden Ria en Willy van harte feliciteren met deze mijlpaal. En nog vele jaren samen!

Marco ten Thije ziet Abraham

Hij houdt wel van een feestje en dat komt mooi uit want het bereiken van de 50 levensjaren is daar zeker een goede reden voor. Marco ten Thije ziet vandaag Abraham en dat levert hem natuurlijk een fraaie pop en een spandoek op waarop fijntjes duidelijk wordt dat lijnen niet altijd loont… Namens familie en vrienden wordt Marco ook via deze weg van harte gefeliciteerd. En nog vele jaren!

Suzanne is een halve Sarah

Groot feest vandaag voor Suzanne van Piggelen. De vrolijke Goorse viert vandaag haar 25e verjaardag en in dat kader werd ze gisteravond al verrast met een spandoek waarop haar levenswandel is beschreven. Van Piggelen, al lange tijd gelukkig met haar Bjorn, is een bekende in de Goorse uitgaanswereld en niet vies van een feestje en de bijbehorende drankjes. Ook via deze weg wordt ze van harte gefeliciteerd door haar vriendinnen, overige vrienden en familie. Gefeliciteerd!

Kleding gevonden…

Een broek en een shirt zijn vanmorgen (donderdag 19 augustus) gevonden op de kruising Rozenstraat/Anjerstraat in Goor. Ilse Lammertink heeft de kleding opgeraapt en wil het graag teruggeven aan de rechtmatige eigenaar. Een foto van de kledingstukken is hieronder te zien. Mailen kan via deze LINK.