In memoriam: Bé Wiegerinck

En weer is een prominente Gorenaar heen gegaan. Vrijdagochtend is Bé Wiegerinck overleden na een periode van afnemende gezondheid. Wiegerinck was jaren hét gezicht van het oudste Goorse familiebedrijf. Autobedrijf Wiegerinck is al sinds 1887 in Goor succesvol actief en Bé werd al op jonge leeftijd bij het auto- en taxi-bedrijf betrokken. Zijn betrokkenheid bij de klanten typeerde hij immer met de zin: “De klant komt altijd van rechts…” waarmee hij bedoelde dat deze altijd voorrang heeft…

(meer…)

Geslaagd!

Het was voor iedereen een lastig jaar waarin corona allesbepalend was. Helemaal ook voor de eindexamenleerlingen op de middelbare scholen. Toch is het leeuwedeel geslaagd en dat heeft ook in het Goorse al tot de nodige feestjes geleid. Ook via deze weg de hartelijke felicitaties voor alle Goorse leerlingen die het gehaald hebben op de Waerdenborch en natuurlijk ook op de andere middelbare scholen in deze regio. En voor de herkansers: Succes!

Kater Luc vermist

Sinds donderdag 3 juni is de rood-witte knuffelkater Luc van Anne Jongsma aan het begin van de Diepenheimseweg vermist. Normaliter meldt hij zich altijd, zeker als het etenstijd is. Anne vreest dat hij naar de eeuwige jachtvelden is vertrokken maar dat is niet zeker. Luc is rood-wit maar zijn borst en buik zijn helemaal wit. Hij heeft ook een hapje uit zijn oor. Als u iets weet of heeft gezien, kunt u contact opnemen met 0626462858.

Mathieu ziet Abraham

Een grote pop en uiteraard de nodige zeilen met tekst voor zijn woning aan de Kerkstraat. Mathieu Beunders viert vandaag zijn 50e verjaardag en dat was reden voor zijn vrienden en de buurt om de gevel wat op te sieren. De kersverse Abraham is in het Goorse druk met de Sociëteit, een zangkoortje én ondernemersvereniging Goor Collectief. Daarnaast is hij werkzaam bij het UWV. Namens de vrienden en de buurt ook via deze weg: Van harte en nog vele jaren!

Gerrie en Corrie Wisselo 50 jaar een gouden paar

Groot feest bij Gerrie en Corrie Wisselo. Vandaag zitten zij al vijftig jaar in het huwelijksbootje. Deze heugelijke mijlpaal vieren ze nu op de camping. Maurits en Sandra en de rest van de familie willen jullie toch ook op deze speciale dag via deze weg in het zonnetje zetten. Van harte en nog vele jaren samen!

Joery Wenderman kwart eeuw oud

Hij is de man die ze er in het eerste van SV Hector er met bekeken schoten nog wel eens in schiet maar ook de derde helft zeker niet schuwt. Inmiddels is Joery Wenderman de kwart eeuw voorbij en die 25e verjaardag mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Daarom nogal wat snedige teksten bij de woning van de voetballer die volgens zijn teamgenoten en vrienden absoluut te zwaarlijvig is en die elke gelegenheid aangrijpt om gezellig biertjes te kunnen drinken. Ook via deze weg wordt Wenderman van harte gefeliciteerd door de maten. En nog vele jaren!

Lotte Schrijver 16 jaar

Lotte Schrijver is vandaag 16 jaar geworden. Reden voor haar ouders om in deze bijzondere tijd haar ook digitaal in het zonnetje te zetten op deze site. Lotte van harte!

Hennie en Simone 25 jaar getrouwd

Feest bij de familie Koebrugge vandaag. Hennie en Simone Koebrugge zijn 25 jaar getrouwd en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Een klein zilveren huwelijksfeestje mag dan uiteraard gevierd worden en ook de felicitaties op Goorsnieuws namens familie, vrienden en bekenden ook niet. Bij deze dus. Van harte en nog vele jaren samen!

Verzet en jubileum komen samen bij Bergzicht

Commotie in buurtschap ‘de Ha’ nu er geluiden zijn dat camping Bergzicht wellicht wordt overgenomen door de zogenoemde ‘Otto Investment Group. De geruchten vallen samen met de 50e verjaardag van eigenaar Marco Jansen die speelt met het idee om het voor gezien te houden. Volgens insiders wil hij onder het motto: ‘Bingo is Kassa’ wil hij met de gespaarde gelden van de Bingo, en de douche- en wasmunten zijn vroegtijdige pensioen financieren. Leden van de ‘Otto Investment Group’ ziet deze camping als een goede investering voor de toekomst, en zullen het ter proef een dag gaan bestieren. Voor verontruste buurtbewoners en andere belangstellenden is vanavond een ‘drive through’ georganiseerd om de plannen kenbaar en de huidige eigenaar te feliciteren met het bereiken van deze mijlpaal.