Jacqueline Groothengel nu ook bij de Sarah’s

Ze is een kasteleinsdochter met het hart op de tong en volgens haar vrienden en familie vaak ook onbehouwen in haar uitspraken. ‘Never a dull moment’ met Jacqueline Groothengel die vannacht om 00.00 uur haar vijftigste levensjaar in ging. Uiteraard ging dat, evenals ‘Jacky’ doorgaans, niet onopgemerkt voorbij. Voor haar woning in de Nachtegaalstraat tal van teksten, versieringen, poppen en geluid. De dochter van de vroeger uitbaters van café De Batse, wijlen Bert en Roelie Groothengel, gaat het feest uiteraard ook nog op andere wijze vieren. Bij haar huidiger werkgever Erve Brooks in haar geboorteplaats Gelselaar. Via deze weg willen vrienden en familie alvast een voorschot nemen op die party met de hartelijke felicitaties via de digitale snelweg.

Annet zoekt haar verloren telefoon

Annet is haar telefoon verloren, ze heeft echter geen idee waar ze die is verloren. Het gaat om een Samsung Galaxy S6 in een roze cover met daarin ook haar rijbewijs. Heeft u de telefoon gevonden, neem dan contact op via 06-10292535.

 

Fiets ontvreemd J.M. de Bruijnstraat

Een zwart-rode omafiets van het merk BSP is gisteren gestolen in de J.M. de Bruijnstraat. De fiets stond op slot geparkeerd, pal voor de woning van de eigenaar. Heeft u iets gezien of weet u waar de fiets is, neem dan contact op via de mail.

Abraham voor Rickard Bromander

Rickard Bromander is vandaag ook toegetreden tot de club van 50. Rickard is vele jaren geleden voor zijn grote liefde Irma vanuit Zweden naar Nederland gekomen en eenmaal in Goor is hij er niet meer weg te slaan. Inmiddels is hij her en der bekend en berucht, aldus intimi. Gisteren is de jarige al door de familie, vrienden en buren verrast. Binnenkort zal er een groot feest worden gevierd.

Bankpasje gevonden Markeloseweg

Aan de Markeloseweg is vanmorgen een bankpasje gevonden van de Regiobank. De pas staat op naam van E.J. van Wijnen. De eigenaar kan contact opnemen via 06-83691232.

 

DJ Elmo Vorkink 25 jaar

Dennis Vorkink is weer in het nieuws. De doelman van GFC, vorige week nog de schlemiel op Sportpark Heeckeren met een spierblessure, heeft nu wat te vieren. Hij is namelijk 25 jaar geworden. En dat werd gisteravond groots gevierd in het bijzijn van familie en vrienden. Vorkink, die volgens zijn vrienden nogal een broos gestel heeft, geniet naast goalie ook bekendheid als deejay en Elmo. Via deze weg willen zijn vrienden hem nog even in het zonnetje zetten.

Grasparkiet komen aanvliegen Meidoornstraat (update)

Aan de Meidoornstraat is een geel-groene grasparkiet aan komen vliegen. De parkiet is zeer aanhankelijk en zal vast door iemand gemist worden. De eigenaar kan contact opnemen met Laurens via telefoonnummer 06-23313135. 

Update: De grasparkiet is door de eigenaar opgehaald.

Ronald Haafkes ziet Abraham

Ronald Haafkes is vandaag 50 jaar geworden, en dat is te zien ook. De tuin voor de woning van de noeste bouwvakker aan de Scherpenzeelseweg staat vol met poppen en spandoeken met pakkende teksten. Ronald geniet vooral bekendheid in het Goorse vanwege zijn inspanningen voor het verenigingsleven. Zo was hij actief als wagenbouwer bij Pink Power en The Partygangsters. Ook tussen de lijnen was hij actief, hij speelde bij zowel Twenthe als Hector. In de vrije tijd gaat hij vaak op pad met zijn “Kever”, een passie die hij deelt met zijn vrouw Jolanda. Namens de familie en vrienden wordt de jarige van harte gefeliciteerd en een fijne dag toegewenst.

 

Geheugenkaart gevonden met familieportretten

Aan de Iependijk is een geheugenkaart gevonden. Na een check blijkt dat er veel familieportretten opstaan en in Goor gemaakte foto’s. Het lijkt erop dat de eigenaar in Goor woont. De rechtmatige eigenaar kan zich melden door te bellen of appen met 06-30383246.

Sarah voor Mariëtte ten Berge

Vanaf vandaag behoort Mariëtte ten Berge ook tot club van de vijftigers! Volgens intimi zijn de jaren deze “blonde godin” echter nog niet aan te zien. Vanavond wordt deze mijlpaal uitbundig gevierd bij De Bebsel. René, Mart, Daan en de rest van de familie wensen haar een hele fijne verjaardag en hopen dat het een mooi en gezellig feestje mag worden!