Ate en Bernadette Brunnekreef veertig jaar getrouwd

Feest in huize Brunnekreef. Het echtpaar Ate en Bernadette Brunnekreef is vandaag namelijk veertig jaar getrouwd. Vanwege de corona-maatregelen werd deze bijzondere mijlpaal niet groots gevierd, maar door familie en vrienden werd het robijnen-echtpaar toch in het zonnetje gezet met een liefdevol hart.

Bankpas gevonden bij station

Een mail van Alberta Groteboer die een bankpas heeft gevonden in de buurt van het station. Op de pas staat de naam L. Morsink. De rechtmatige eigenaar kan bellen met 06-21882476 om zijn pas weer in bezit te krijgen.

Uitvaart- en taxi-echtpaar Tijhuis 50 jaar getrouwd

Hij is met recht een bekende Gorenaar die de meesten vaak tegen kwamen in minder prettige omstandigheden, zij was jaren de stem van het taxibedrijf waar ze ook de planning regelde. Gerrit en Riekie Tijhuis genieten inmiddels van de oude dag en beleven vandaag een bijzondere dag. Het gouden paar is 50 jaar getrouwd en die halve eeuw begon in 1970 treffend. Gerrit regelde toen eerst nog een uitvaart om zich daarna in de echt te laten verbinden en zich in het feestgedruis te storten. Nu is het, ook door de Corona-maatregelen, wat bescheidener feest aan de Laarstraat. Via deze weg willen de kinderen en kleinkinderen Gerrit en Riekie in ieder geval ook in het zonnetje zetten en van harte feliciteren. Uiteraard sluiten wij ons daar graag bij aan. Een driewerf Hoera! dus.

Gerard en Annie een gouden paar!

Het is, al zij het bescheiden, vandaag feest voor Annie en Gerard Huisstede. Het Goorse paar is vandaag 50 jaar getrouwd en zo’n gouden mijlpaal is natuurlijk alle reden om ze via Goorsnieuws in het zonnetje te zetten. Op het spandoek in de voortuin wordt al vooruitgekeken naar het moment dat het feest wel groots gevierd kan worden en daar verheugen de kinderen en kleinkinderen zich nu al op. Eerst maar even een hartelijke felicitatie via de digitale snelweg. Van harte en nog vele jaren! namens alle familie, vrienden en bekenden maar speciaal van Chantal, Michiel en Carolien.

Tom Heijmer verrast op 31e verjaardag

Het is voor weinigen reden om er een groots feest van te maken maar de vrienden van Tom Heijmer zijn een uitzondering op die regel. Hij vierde zijn 31e verjaardag en dat was reden om voor de kameraden om een enorme pop voor zijn woning neer te zetten. Daarna werd de Goorse vrijgezel ook nog verrast met andere ‘kadootjes’ tijdens een bescheiden feestje in deze Coronatijd. Ook via deze weg willen de heren Tom van harte feliciteren met zijn verjaring ! Gefeliciteerd !

Marga de Vries ziet Sarah

Een woud aan spandoeken met vele teksten en een grote Sarah-pop ergens op de Whee in Goor sieren zich gisteren het straatbeeld voor de woning van Marga de Vries. Zij heeft ook de 50 levensjaren aangetikt en dat moet natuurlijk gevierd worden al kan dat vanwege Corona niet op uitbundige wijze. De uit Enter afkomstige medewerkster van een modezaak in Rijssen is in Goor al jaren gelukkig met haar Richard die haar ook via dé site voor en door Goor wil feliciteren. Van harte en nog vele jaren!

Monique ook bij de club van 50

Een groots spektakel werd gisteravond opgetuigd om er om middernacht nog even een ‘Corona-proof’ feestje van te maken in de Herman Heijermanstraat. En daar is alle reden voor want de Goorse Monique van den Burg is de halve eeuw gepasseerd. De kersverse Sarah is flink gefêteerd met de nodige versierselen en spandoeken. Daarop treffende teksten over haar rookverslaving, haar grote hoeveelheid schoenen, haar keurige kapsel én haar voorliefde voor Elvis Presley. De King kwam zelf ook nog om hoogstpersoonlijk vanaf grote hoogte de vijftiger toe te zingen. Familie en vrienden willen haar ook via deze weg van harte feliciteren !

Wie is dit konijntje kwijt?

Het zou zomaar kunnen dat ergens in Goor een kind verdrietig is omdat hij zijn konijnenknuffeltje kwijt is. Een oplettende lezer trof in de Bunschotenstraat het pluchen beestje aan bij het TSB-terrein. Wie het konijntje mist kan mailen met onze redactie: liefenleed@nullgoorsnieuws.nl.

Sarah Jolanda bij de club van 50

Ze is klein van stuk maar ‘groots met het mondje’ staat op één van de vele spandoeken te lezen voor de woning van Jolanda Elbert op de Mulderskamp. De blonde Goorse van Needse komaf viert vandaag haar 50e verjaardag en dat, vanwege Corona, op bijzondere en bescheidener dan ze zelf had gewild. Toch gaat de verjaring niet onopgemerkt voorbij voor de vrouw achter de boomlange keukenprins Henri, medewerkster van vleesbedrijf Bolscher én voetbalster van de Hector-dames. Grote poppen, versieringen en doeken met snedige teksten voor het huis die gisteravond door familie en vrienden zijn geplaatst. Zij willen de kersverse Sarah ook via deze weg van harte feliciteren met deze mijlpaal.