Oud Twenthe-preses Theo Deegens overleden

Theo Deegens, oud voorzitter- en eerste elftalspeler van vv Twenthe is overleden. Deegens was in de jaren ’60 en ’70 verdediger van de Goorse Tricolores. Nadat hij een lange periode in Kampen woonde vanwege zijn werk kwam hij in 2001 terug naar Goor. Een jaar later werd hij voorzitter van Twenthe. Hij was eveneens voorzitter van het S.E.O.K. (Stichting Exploitatie en Onderhoud Kunstgrasvelden).

(meer…)

Lotte Bolink 30 jaar

Feest aan de Catsstraat. Daar heeft Lotte Bolink deze week dertig kaarsjes uitgeblazen. Ze wordt via deze weg ook nog digitaal in het zonnetje gezet door familie, vrienden en buurtjes.

Karen Bennink-Eijkelkamp 50 jaar

Groot feest aan de Deldensestraat. Een van de meest spraakmakende bewoners ziet namelijk Sarah. Karen Bennink-Eijkelkamp viert namelijk op grootse wijze haar vijftigste verjaardag. Familie en vrienden hadden mooie, lieve en als te doen gebruikelijk ook stekelige woorden over om deze mijlpaal kracht bij te zetten. De verjaring wordt het hele weekend gevierd en de bezoekers laten in een korte reactie weten dat ze er kippenvel van krijgen, waarmee ze met een knipoog kijken naar de onderneming van Karen.

(meer…)

Fietssleutel gevonden bij museum

Onderstaande fietssleutel is gevonden voor het Goors Historisch Museum. Wie de sleutel mist kan hem afhalen in het museum tijdens openingstijden.

Bankpas gevonden op station

In de categorie gevonden voorwerpen vandaag een bankpas. Een der trouwe bezoekers meldt dat “woensdagavond 26 oktober op station Goor bij de in/uitcheck een bankpas van de Rabobank op naam van S.E.M. Leander” heeft gevonden. De eigenaar kan zich melden jam.albers@nullgmail.com.

Ria en Harry Wolbers 50 jaar getrouwd

Feest bij de familie Wolbers. Het echtpaar Harry en Ria is vandaag vijftig jaar getrouwd. En deze bijzondere mijlpaal moet gevierd. Het Goorse gouden koppel werd gisteravond al in het zonnetje gezet door de kinderen (foto), buurt en overige familieleden en vrienden.

Hennie Koebrugge 50 jaar

De Goorse ondernemer Hennie Koebrugge moet er ook aan geloven en ziet vandaag Abraham. Uiteraard zijn er de nodige poppen en spandoeken met snedige teksten voor zijn (zoveelste) woning geplaatst en moet hij natuurlijk ook via deze digitale weg nog even in het zonnetje worden gezet. Namens de vrienden: Van harte gefeliciteerd en nog vele jaren!

Duizendpoot Tijhuis ziet Abraham

Oud transport- en taxiondernemer Henri Tijhuis weet vanaf vandaag ook van alles van mosterd en Abrahams. Henri bereikt namelijk vandaag de leeftijd van 50 jaar. Naast eigenaar van busbedrijf TGvia is Henri ook BABS en bestuurlijk actief in allerlei clubs en verenigingen variërend van voorzitter van de korfbalvereniging Phenix tot voorzitter van de ondernemersvereniging Goor Collectief. Er zijn gisterenavond en eergisteravond dus ook verscheidende Abrahams en spandoeken geplaatst, waarbij de grote overeenkomst was “Een bril, een buikje en wat minder haar”…

(meer…)

Geerhard ‘van ’n Prood’ ziet Abraham

Het was druk op de Havezathe gisteren. Het ene na het andere spandoek en ook Abrahams werden daar geplaatst met de nodige gezelligheid, bij de woning van Geerhard ten Berge. De goedlachse Gorenaar viert vandaag zijn 50e verjaardag en dus waren zijn vrienden van The Partygangsters, de buurt, de Tappisten en de mannen van vv Twenthe 7 tegen 7, van de partij om hem met snedige teksten te ‘eren’. ‘Prood-Gait’ zoals hij ook wel wordt genoemd wil nog wel eens in slaap vallen na een gezellig samenzijn en dat is een opvallende overeenkomst in de diverse uitingen. Ook via deze weg wordt Geerhard natuurlijk nog van harte gefeliciteerd. En nog vele jaren!

(meer…)

Ina Veltkamp uitgezwaaid na kwart eeuw

Na ruim 25 dienstjaren is zorgmedewerkster Ina Veltkamp uitgezwaaid door haar collega’s. Ze gaat met een welverdiend pensioen en nam afscheid met een lunch. Ze wordt ook via deze weg bedankt door haar collega’s van Huiskamer ’t Slag en de afdeling Molengaard. Ga er maar van genieten, Ina!