Twee parkieten gespot

In de categorie gevonden voorwerpen: twee parkieten. Aan de Weddehoenlaan 2 zijn twee vogels gespot. Het gaat om een groen en blauwe parkiet. Meer info en een foto is niet bekend, maar een oplettende bezoeker van deze site wil een mogelijk huisbaas wel tippen over deze vondst.

 

Sleutel gevonden op De Braak

Langs het spoor op De Braak is een sleutel gevonden. Het gaat waarschijnlijk om een huissleutel. Voor informatie kan contact op worden genomen met 06-53771406.

Sleutels gevonden Mossendamsweg

Op de Mossendamsweg is een sleutelbos gevonden, met daaraan onder andere een Opel-sleutel. Mist u deze, neem dan contact op met 06-42102691. 

cof

Trainingsjasje gevonden

Er is een zwart trainingsjasje gevonden. De maat van het jasje wordt geschat op mt 146, de jas heeft een capuchon en is van het merk Primark.  Mist u dit jasje, bel dan met 0547-275542.

Groots afscheid voor juf Helma op De Albatros

Generaties trokken aan haar voorbij op de katholieke basisschool De Albatros en na ruim 42 jaar is het moment van afscheid nemen daar. Juf Helma beleefde vandaag haar laatste werkdag en dat bleef niet onopgemerkt. De hele school deed een duit in het zakje met naast mooie woorden ook een kunstwerk waar alle leerlingen een aandeel in hebben gehad. Helma Ros-Koning ter Heege (62) kan na vandaag gaan genieten van haar pensioen na een werkzaam leven op De Albatros waar de Deldense in dienst trad vlak na de komst van de school op De Whee. Bij de Albatros restten slechts de herinneringen aan een bevlogen leerkracht die node gemist zal worden.

Juf Helma (rechts achter) met haar huidige groep 2/3 en het door alle leerlingen gemaakte kunstwerk

In De Wheeme geparkeerde fiets wacht op eigenaar

In de Wheeme staat al geruime tijd een fiets (Batavus Old Dutch) tegen de heg. Hij staat netjes op slot, maar de eigenaar heeft deze nog niet opgehaald. De fiets is inmiddels door een buurtbewoner in bewaring genomen. De eigenaar kan bellen met 0652027930.

 

Sarah voor Annemarie Groothuis

Voor Annemarie Groothuis is groots uitgepakt. De van oorsprong Markelose Goorse viert vandaag haar 50ste verjaardag en zag haar tuin ter ere daarvan omgetoverd met allerhande prullaria. In het dagelijks leven is ze de vrolijke noot bij de ETOS voor de levering van zalfjes, poedertjes en pillen, in de avonduren geniet ze zelf graag van een wijntje. Samen met familie, vrienden, kennissen en buren, wordt de Sarah vanavond natgemaakt.

 

Fiets wacht op eigenaar

Al geruime tijd staat er bij Salut in de Rozenstraat een fiets van het merk Gazelle te wachten op de eigenaar. In eerste instantie stond deze voor het pand, maar is door medewerkers in de fietsenstalling geparkeerd. De eigenaar kan contact opnemen met Salut.