Christien met pensioen

Christien Stokkentreeff is met pensioen. Ze woont al vele jaren in Goor een heeft afgelopen week na zestien jaar haar laatste werkdag op De Stoevelaar gehad. Ze was een trouwe medewerverzokers bij de afdeling Welzijn & Activering. De collega’s van De Stoevelaar willen haar via deze weg nogmaals bedanken voor haar werkzaamheden.

Sleutel van ‘Diny’ gevonden

Een mail van Ben Besselink die donderdag aan het einde van de middag een sleutel heeft gevonden op het fietspad van de Enterseweg een sleutel gevonden. Op het label staat de naam ‘Diny’. Wie het mist kan mailen met de lief en leed-redactie zodat de rechtmatige eigenaar weer in bezit kan komen van de sleutel.

Myron Dijkstra 1000e baby MST

Het krijgen van kinderen is sowieso een bijzondere gebeurtenis maar voor de Goorse ouders Mendy en Sjoerd Dijkstra heeft de bevalling van zoon Myron nog een extra tintje gekregen. De jonge Gorenaar, die gisteren geboren werd, is de 1000e baby die dit jaar in het Enschedese Medisch Spectrum Twente is geboren. Hij wordt daarom trots getoond op de Facebookpagina van het ziekenhuis. Myron is de tweede zoon van Mendy en Sjoerd nadat in oktober van 2019 Jaivy werd geboren. Ook via deze weg wordt het uitgebreide gezinnetje natuurlijk van harte gefeliciteerd!

Wendy met gipspootje door 50e verjaardag

Ondanks wat pech werd het toch een prachtige verjaardag voor de Goorse Wendy Nijmeijer. Ze kwam ongelukkig ten val tijdens een wandeling met haar hond en daardoor moest ze met een gipspootje en in een rolstoel alle vrienden en bekenden ontvangen toen die langskwamen voor het ophangen van een aantal fraaie spandoeken en veel versieringen. Wendy, geboren als Wibbelink, heet Sarah gezien en stort zich in het dagelijks leven vooral op het helpen van mensen met hun gewicht en de fitheid. Namens alle vrienden wordt ze uiteraard ook via deze weg van harte gefeliciteerd. Nog vele jaren en maar weer snel ‘in de bene’…

(meer…)

Van wie is deze fiets?

Een mail van Erik van der Veer. Hij vraagt zich af van wie onderstaande tweewieler is. Sinds begin deze week staat deze Giant damesfiets, goed vastgemaakt aan een lantaarnpaal, in de Aalscholverstraat.

Cobi en Gerrit 50 jaar getrouwd

Zij is bekend van haar verzamelingen en vele vrijwilligerswerk. Hij is op zijn 76e nog altijd als fluitist op de Goorse voetbalvelden actief. Vandaag zijn ze samen op de kop af 50 jaar getrouwd. Cobi en Gerrit Huistede vieren dat gouden huwelijk uiteraard in gezamenlijkheid met de kinderen en kleinkinderen die hen ook via deze weg van harte willen feliciteren. En nog vele jaren samen !

Dubbel feest voor Sarah Anita !

Anita van der Reest ziet vandaag, de zesde juli, Sarah! En dat terwijl ze gisteren op de kop af 25 jaar getrouwd was haar man Robert. Anita staat bekend als ‘Crea Bea’ met haar Jo-An Creations dat ze runt met haar zus Jolanda. Daarnaast is ze volgens vrienden een zeer sociaal ingestelde meid, erg gastvrij. Gisterenavond zijn er twee grote Sarah’s, drie spandoeken, één boog en veel ballonnen door familie en vrienden neergezet. Samen met de kinderen Vera en Sander én familie en vrienden wordt komende zaterdag bij De Bebsel het feest gevierd. Namens familie en vrienden nu al via deze weg van harte proficiat!

De Bengel viert 15-jarig bestaan

Gastouderbureau De Bengel bestaat 15 jaar. De Bengel is een bureau voor kleinschalige kinderopvang bij gastouders thuis. In Goor maken veel gezinnen gebruik van deze opvang. Het team van De Bengel wil langs deze weg graag Belia en Marco feliciteren met dit jubileum.

Fiets aangetroffen bij ’t Tuinhöfke

Van wie is onderstaande fiets? Dat vraagt zich Martin Haeke zich af. De tweewieler staat sinds een aantal dagen bij ’t Tuinhöfke aan de van Kollaan. De eigenaar kan zich daar dus melden.

Gerard en Marietje al 60 jaar een paar

Een diamanten dag op deze 30e juni voor Gerard en Marietje ten Berge. Zij zijn vandaag op de kop af 60 jaar getrouwd en na al die jaren nog steeds gelukkig samen. Ook via deze weg worden ze van harte gefeliciteerd door de kinderen en kleinkinderen en uiteraard willen ook andere vrienden en bekenden hen hiervoor willen graag in het zonnetje zetten. Het grote feest zal op dinsdag 3 augustus worden gevierd met de familie. Daarmee uiteraard veel feestplezier en nog vele fijne jaren samen gewenst!