Kraamschudden achter het raam

Het is een bijzondere manier, maar het kan even niet anders in deze coronatijd. Kraamschudden van achter het raam. Zo ook in Goor, waar op Heeckeren de families Overveld en Kruders vanaf buiten kennismaakten met de nieuwste aanwinst van de familie; Raf. De nieuwe zoon van Eelker en Mandy kwam afgelopen week ter wereld.

(meer…)

Kater Bo al twee maanden zoek

Een berichtje van Marith Morsink die nu toch redelijk ten einde raad is want haar kater is weg en dat al een behoorlijke tijd. De witte viervoeter van nu anderhalf jaar is vermist vanaf de Enterweg en dat al sinds 29 januari. Ze hoopt nog steeds op een teken van leven en vraagt daarom aan een ieder die wat weet of de kater gezien heeft, om contact op te nemen met telefoonnummer 06-42102691.

Sleutel gevonden in De Meene UPDATE

In de categorie gevonden voorwerpen vandaag een sleutel, welke is gevonden tijdens een wandeling door De Meene. UPDATE: De sleutel is inmiddels terug bij de rechtmatige eigenaar.

Albert Keuzink ziet Abraham

Het is geen grap op deze eerste april. Albert Keuzink viert vandaag zijn 50e verjaardag en dat feestje moet vanwege de Corona-crisis heel bescheiden gevierd worden. Dat gebeurt dus allemaal in huiselijke kring en daar is het dus extra gezellig gemaakt voor de kersverse Abraham. Het grotere feest houdt hij tegoed maar via deze weg wordt hij al wel gefeliciteerd door zijn zus en zijn zwager. Proficiat !

Smit steekt collegae hart onder de riem

De Corona-crisis treft eenieder en dat inspireerde de Goorse fysiotherapeut Arthur Smit tot onderstaande hartenkreet voor alle collega’s werkzaam in de frontlinie van de zorg, de collega-fysiotherapeuten die nu voornamelijk zorg op afstand leveren en noodgedwongen hun deuren tijdelijk hebben moeten sluiten én voor iedereen die nu iets extra’s doet voor een ander.

Mina klein Twennaar 100 jaar

Ze moet het, hoe vervelend ook, nagenoeg in haar eentje vieren vanwege de omstandigheden maar de mijlpaal is voor Mina Klein Twennaar niet minder om. Ze viert vandaag haar 100e verjaardag. Vanwege het Corona-virus is er geen feestje en ook geen bezoek van de burgemeester in haar woning op De Malberg in het Goorse centrum. Mina is nog erg bij de tijd en maakt nog iedere dag de Sudoku-puzzel van de regionale krant. Namens de buren en alle andere verwanten de hartelijke felicitaties en de aandacht via deze digitale weg. Gefeliciteerd !

Nikki is 15 en dat weet zelfs Radio 538

Vanwege de Corona-crisis kon ze haar verjaardag niet echt vieren maar dat werd wel een beetje goed gemaakt toen vanochtend ineens Radio 538 aan de lijn hing om haar te feliciteren. Nikki Bornebroek is 15 jaar en ook via deze weg willen vrienden en familie haar feliciteren. En op naar de 16e verjaardag met hopelijk meer ‘toeters en bellen’ dan in 2020.

Volleybalnestor Kees Jansen overleden

Hij was één van de meest iconische figuren in de vaderlandse volleybalwereld en trainde diverse topteams op zijn eigen karakteristieke wijze. Gorenaar Kees Jansen was tot voor kort nog steeds actief als coach en overleed deze week op 83-jarige leeftijd. Jansen was onder meer de trainer van het legendarische Goorse Kuipers Holland dat in de ‘Hel van Goor’ in de jaren tachtig, het vuur bij menig topteam na aan de schenen legde. Daarnaast trainde hij onder meer de dames van Volco Ommen en Longa ’30 én de heren van Apollo 8 en Reflex Kampen. Tijdens de paralympische spelen van 2000 in Sydney was hij bondscoach van het Nederlandse zitvolleybalteam. Tot voor twee jaar terug was hij nog steeds actief als trainer bij Harambee, het heren-volleybalteam van de UT Twente.

Kees Jansen (5e van links) tijdens de reunie van Kuipers Holland tijdens de viering van het 50-jarig bestaan van Dynamiek in de Goorse sporthal

Knuffel gevonden in de Kerkstraat

In de Kerkstraat is een knuffel gevonden die waarschijnlijk door iemand node wordt gemist. De knuffel is hieronder afgebeeld. Wie het kleinood mist kan het ophalen bij autobedrijf Haafkes.