Niek van de Höver 25 jaar

Feest bie de ‘Hövers’ want Niek Scholte in ’t Hof is 25 jaar. De halve Abraham is vooral bekend als DJ op feesten en partijen en natuurlijk als dé man met de Tuba bij Apollo, een gen dat hij van zijn vader heeft en die hen in de Goorse Revue al een Suske en Wiske-cover opleverde met de titel ‘Hoempa-Hövers’. In het dagelijks leven werkzaam bij Aqua Plus en inmiddels samenwonend met zijn Annelot. Vrienden en familie willen ‘dissen rooi’n’ (uiterlijk en voetbaltechnisch) ook via deze weg feliciteren en nog vele jaren wensen. Van harte Niek !

Richard Gebbink bij de vijftigers

Het is feest in de Bleekstraat en dat is wel te zien aan de grote opblaaspoppen en spandoeken. Richard Gebbink ziet vandaag Abraham en dat wordt komende vrijdadg uitgebreid gevierd met een feest bij café De Whee. Via deze weg willen zijn vrienden deze corpulente Duitsland-fan, ook van harte feliciteren. Nog vele jaren, Richard !

Jantine Roescher ziet Sarah

Jantine Roescher heeft vandaag de respectabele leeftijd bereikt van vijftig. De kersverse Sarah is met deze mijlpaal in het zonnetje gezet door de buren en haar vrienden. Bij de blonde assistente van de Goorse Apotheek prijken nu spandoeken en poppen voor de deur.

(meer…)

Erwin Huistede 50 jaar !

Het is feest in de Kerkstraat. Erwin Huistede viert namelijk vandaag zijn 50e verjaardag. De kersverse Abraham werd gisteravond al ‘getrakteerd’ op twee spandoeken van de buurt en de vrienden die zijn bevestigd aan het pand naast zijn woning dat hij onlangs kocht. Als het aan de buren ligt komt daar een mooi buurthuis. Erwin Huistede wordt ook via deze weg van harte gefeliciteerd door diezelfde buren, vrienden en bekenden. Op naar de 100 !


FEBO XXL aan de Iependijk

De aankondiging was er al eerder toen de gevel van voormalig Chinees Indisch restaurant Wing Wah werd opgesierd met een spandoek waarop stond dat fast-foodketen FEBO zich zou vestigen in Goor. Vandaag is het zover alleen enkele meters verderop voor het huis van Hans Brunnekreeft. De Goorse muzikant en eigenaar van Music en Show-productions vierde deze week zijn 50e verjaardag en dat wordt vandaag groots gevierd. Zijn vrienden van de stichting ‘Kobus’ zijn verantwoordelijk voor het optuigen van de ‘vreetmuur’ waar iedereen vanmiddag een snack kan komen halen. Aan het begin van de middag ging de corpulente Gorenaar, die een voorliefde heeft voor alles wat met eten te maken heeft door het centrum met een mobiele ‘bakwagen’ maar niet voordat hij eerst zelf een frikandelletje verorberde. XXL dat wel…

(meer…)

Schoolfeestvoorzitter Zwierink ziet Abraham

“En dan ben je zelf aan de beurt’ schrijft Schoolfeestvoorzitter Erwin Zwierink op zijn eigen Facebookpagina. Vandaag ziet hij Abraham en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. De buurt op de Hogenkamp liet zich dan ook gisteren niet onbetuigd en zorgden voor passende ‘aankleding’. Ook op zijn werk bij Dawo is te zien dat de preses van het ‘feest der feesten’ nu een ander feestje te vieren heeft. Ok langs deze weg willen familie, vrienden en bekenden hem van harte feliciteren en nog vele jaren toewensen.

Sleutels gevonden

Een sleutel én een blauwe magneetsleutel, is gevonden bij het oud papier inzamelpunt aan de van Kollaan. Volgens de vinder moet de sleutel zijn van iemand met een Audi. Wie de sleutel mist kan bellen met telefoonnummer 06-11062487.

Al zestig jaar in de echt verbonden

Een diamanten huwelijk. Het is niet veel koppels gegeven. Dit weekend was het groot feest voor de familie Roelofsen. Zij vierden het zestig jarig huwelijk van Jenny en Gerrit. De kinderen en kleinkinderen wilden deze bijzondere mijlpaal ook nog kracht bijzetten met deze digitale felicitatie.

Remco ‘van De Mossendam’ 50 jaar

Binnen de sporthal kent iedereen hem. Remco Prins is zijn naam en hij kwam als 8 jarige jongen met zijn ouders mee, die toen voorzitter en secretaresse waren bij volleybalvereniging Dynamiek. Dat was in de tijd dat Goor nog eredivisie-teams had. Volle tribunes in het weekend. De tijd dat Reinier van de Molen nog de scepter zwaaide en de frituurpannen gewoon in de kantine stonden te dampen. Remco ging steevast mee naar trainingen en bij de uitwedstrijden zat hij voor in de bus. Hij hielp als kind al mee mee bij allerlei klusjes en dat is altijd zo gebleven.

(meer…)

Hans van de Hakviolen is ook Abraham

Het grote feest zal later deze maand gevierd worden maar vandaag is het dan echt zover: Hans Brunnekreeft is 50 jaar geworden. De bevlogen directeur van Music en Show-productions én gitarist van de succesvolle band De Hakviolen werd gisteravond al getrakteerd op het nodige bezoek en vleiende teksten op spandoeken. De verwachting is dat het hier voor Hansie niet bij blijft in aanloop naar zijn feest maar dat blijft nog even onduidelijk. Hij wordt in ieder geval nu al via deze weg van harte gefeliciteerd door vrienden en familie.