Ajacied Kuipers ziet Abraham

Hij is naast ambtenaar en familieman ook een echte Ajacied. Al jaren lang. Nu heeft Roy Kuipers inmiddels ook Abraham gezien en dat is op ’t Wanyng in Goor niet onopgemerkt gebleven. Een treffend spandoek voor de kersverse 50-er die dit feest uiteraard graag uitbundiger had willen vieren. Hij is immers altijd tot het laatste van de partij als er wat gevierd mag worden. Dat moet dus vanwege corona voor later worden bewaard. Via deze weg wordt de Gorenaar uiteraard ook gefeliciteerd door familie, vrienden en kennissen. Nog vele jaren!

Simone blaast veertig kaarsjes uit

Normaliter pak je groots uit als je 50 bent maar de zogenoemde ‘feestcommissie’ oordeelde dat dat bij Simone Brunnekreef-ten Tije wel tien jaar eerder kan en aldus geschiedde. Een grote roze pop en de nodige snedige teksten die aan duidelijkheid niets te wensen overlaten voor het huis op de Whee en natuurlijk de nodige jolijt. Ook via deze weg willen vrienden en familie de kersverse veertiger van harte feliciteren met haar verjaardag. Nog vele jaren!

Jelmer de Jong ziet Abraham

Het is feest, al zij het bescheiden, bij Jelmer de Jong. De Gorenaar viert zijn 50e verjaardag en dat kan niet zo uitbundig als hij en zijn kameraden wel zouden willen maar toch mag het niet onopgemerkt voorbij gaan. Vandaar de nodige versieringen en snedige teksten bij zijn woning over bier drinken, vette hap, Tappunt 4 tijdens het Schoolfeest en naakt door een sauna zwieren… Ook via deze weg van harte gefeliciteerd door vrienden en familie!

Gerry na 9 jaar Stoevelaar met pensioen

Een fraai gedichtje van de collega’s van Gerry die na negen jaar trouwe dienst bij De Stoevelaar met pensioen gaat… Onze lieve collega van de Stoevelaar, is met het werken hier, helemaal klaar. Ze gaat genieten van haar welverdiende pensioen en we gaan haar zeker erg missen… maar Gerry, die heeft genoeg te doen! Na 9 jaar neemt ze afscheid van ons team. Een echte ‘lieverd’ vinden bewoners en collega’s … unaniem! Lieve Gerry we wensen je een hele mooie toekomst en geniet van je nieuw verworven vrije tijd… We heffen onze beker koffie en proosten op jou én je gezondheid! Het ga je goed meid! Liefs van je collega’s van de afdeling ‘Eyland’.

Irina verliest voor haar essentiele bril

Een noodkreet van de Goors Irina. Zij is gisteren haar speciale bril verloren. Waarschijnlijk in de buurt van Huize Herfstzon op de Blauwverververij. De bril is voor haar essentiëel omdat ze zonder echt niets kan zien. De bril, speciaal voor haar gemaakt vertegenwoordigt een waarde van zo’n 1500 euro. Helpen zoeken dus. Wie meer informatie heeft kan bellen met 06-54374002. Ze stuurde onderstaande foto mee.

Handschoenen gevonden op Lintelerweg

We kregen een mail van Wim en Anke Hemmink. Zij vonden op de Lintelerweg een paar fraaie handschoenen in het afgelopen Paasweekeinde. Wie de handschoenen die op onderstaande foto staan mist, kan een mail sturen naar de redactie.

Hendrik Kottelenberg overleden

Oud-wethouder Hendrik Kottelenberg van de gemeente Hof van Twente is overleden. De oud-melkveehouder was één van de pijlers onder de lokale Gemeentebelangen dat in 1994 de grootste werd tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. De Markeloër was voor de fusie actief in de gemeenteraad én als wethouder van Markelo en later dus in de raad van Hof van Twente. Bij zijn afscheid in 2007 werd hij benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau. De laatste jaren van zijn leven verbleef hij vanwege een afnemende gezondheid in verzorgingstehuis De Stoevelaar in Goor. Hendrik Kottelenberg werd 70 jaar.

Goed geklede Maureen ziet Sarah…

Altijd netjes in de kleren en de make up, al tikt de tijd door. Ook voor Maureen Hazenkamp. De Goorse ziet vandaag Sarah en die vijftigste verjaardag wordt, ondanks corona, zeker wel gevierd. Maureen is een groot fan van Fiatjes 500 en in het dagelijks leven werkzaam bij zwembad De Vijf Heuvels tussen Goor en Markelo. bij CV De Deurdouwers, dat de Sjoowavonden organiseert, is ze secretaris. Gisteren werden al de nodige versierselen en spandoeken opgehangen bij haar woning door vrienden, collegae en familie die haar ook via deze weg van harte willen feliciteren.

(meer…)

Gedicht voor koperen Jan en Annemiek

Een fraai gedicht van de vertegenwoordigers van de buurtvereniging Klein Gymink voor Jan en Annemiek van der Burg die twaalf en een half jaar getrouwd zijn. Naast het stukje proza is ook de voortuin mooi versierd door de buurt en gaan ook via deze digitale weg de felicitaties de wereld in: Van harte en nog vele jaren samen. Het gedicht is via ‘lees meer’ te lezen…

(meer…)