Paultje duizendpoot Schabbink 50 jaar!

Groot feest bij één van de opperste fuifnummers van Goor. Journalist en muzikant Paul Schabbink ziet morgen Abraham. Één der scribenten van deze site gaat deze bijzondere mijlpaal later deze zomer nog uitgebreid vieren, maar de bakkerszoon heeft ook vanavond al veel visite mogen ontvangen in zijn eigen café. Zo waren ook The Partygangsters aan de Kerkstraat te vinden, waar uiteraard ook de nodige andere spandoeken staan voor de lokale duizendpoot.

Rudie Vrielink met 55 wel geëerd

Feest in de Bruijnstraat waar een grote stellage voor het huis van Rudie Vrielink duidelijk maakt dat er wat te vieren valt. Rudie Vrielink is vandaag 55 jaar geworden en de festiviteiten zijn een inhaalslag van het niet kunnen vieren van zijn 50e verjaardagsfeest door persoonlijke omstandigheden en corona. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet en dus kwamen de vrienden en voormalig wagenbouwers van The Partygangsters en Pink Power langs om naast het versieren ook een klein feestje te vieren met de handige levensgenieter en grasmaaiercoureur. Ook via deze weg: Van harte gefeliciteerd en nog vele jaren!

105 jaren oud en nog steeds vitaal…

Ze is de oudste inwoner in de gemeente Hof van Twente en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven. De Goorse vierde gisteren haar 105e verjaardag en ondanks die leeftijd is ze nog aardig vitaal en in goede gezondheid. ‘Tante Siets’ zoals ze liefkozend wordt genoemd, kreeg voor haar verjaardag bezoek van wethouder Harry Scholten en een bijzondere brief van het Koningshuis die via de Commissaris van de Koning bij haar werd bezorgd. “Toch leuk dat ze er aan gedacht hebben” aldus het de 105-jarige…

Kassamiep Mariëtte stopt bij AH Brandenbarg

Na meer dan veertig trouwe dienstjaren heeft Mariëtte Kranenberg deze week haar laatste werkdagen bij de Albert Heijn. En deze bijzondere mijlpaal mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. In de loop der jaren is Mariëtte een trouw en bekend gezicht geworden achter de kassa (voorheen ook bij C1000 en Centra). Ze heeft veel plaatsgenoten voorzien van een praatje en hun boodschappen. Nu vindt Mariëtte het de hoogste tijd om te gaan genieten van haar vrije tijd met familie. Om de fijne jaren te vieren wordt ze daarom morgenochtend, op haar laatste werkdag, in het zonnetje gezet. Namens de collega’s en vrienden en familie: “Geniet van je vrije tijd!

(meer…)

Noaber Bennie Hallie 65 jaar

Bennie Hallie is 65 jaar geworden en dat wordt uiteraard gevierd. De noabers van buurtvereniging ‘Klein Gijmink’ willen dit ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan en stuurden het volgende gedichtje:

Samen een biertje drinken in Hengelo vinden ze fijn, en ze missen dan ook vaak de laatste trein. Zondags heen vissen vind hij ook leuk. Hij zit dan aan het water met hengel en peuk. Mopperen met Hennie zijn lieve vrouw. In onze buurt noemen wij ze Tiny en Lauw. Met de kleinkinderen is hij in zijn nopjes, alleen kleine Noud zit aan alle knopjes. De radio ontregeld, de oven op tilt. Ja dan wordt opa zelfs nog wild. Maar toch door velen wordt hij gewaardeerd. Beste Bennie van harte gefeliciteerd.

Wie is de eigenaar van deze poes?

Nog altijd is de dierenambulance op zoek naar de eigenaren van een poes. Een mail van een bezoeker van deze site laat weten dat dit al enige tijd duurt. “Op 9 april is deze poes op sterven na dood gevonden op de hoek Reviusstraat en de Coornhertstraat”, laten zij weten. “De poes maakt het nu erg goed. Helaas heeft zich nog steeds geen eigenaar gemeld. De dierenambulance zoekt nog steeds de eigenaar. Wie informatie heeft kan zich melden bij de dierenambulance via WhatsApp of telefonisch via 06-30704810.”

Wie is de Goorse die Koos een brief schreef?

Een bijzonder bericht op de populaire Facebookpagina ‘Ik zoek iemand’. Daar is ene Koos van Balen, woonachtig in Brainerd Amerika volgens zijn Facebookpagina, op zoek naar een vrouw uit Goor die hij ontmoette in Egmond aan Zee aan het begin van de 70-er jaren. Volgens het bericht moet de vrouw toen 26 jaar zijn geweest en werkte ze bij apotheek in Goor. Na die ontmoeting heeft van Balen (foto uit 1974) een brief ontvangen en is daarna het contact gestopt. Hij zoekt nu naar de desbetreffende vrouw en schreef onderstaande tekst op de Facebookpagina…

(meer…)

Feest voor ‘Sarah’ Renate Verdriet

Het was in de afgelopen week al groots zichtbaar bij LOF Wonen aan de Wijnkamp en uiteraard bij haar woning op ’t Heeckeren. Renate Verdriet hoort nu ook bij de vijftigers en dat is zondag met vrienden en familie gevierd. De kersverse Sarah, een bekende verschijning vanwege haar werk als makelaar, wordt ook via deze weg van harte gefeliciteerd door familieleden, collegae, vrienden en vriendinnen. En uiteraard nog vele jaren toegewenst!

Iphone gevonden nabij het spoor in Goor

Er is een mobiele telefoon gevonden nabij het spoor in Goor. Het gaat om onderstaande Iphone met een blauw hoesje. Wie het kwijt is kan mailen met liefenleed@nullgoorsnieuws.nl.

(meer…)