Gerrit en Renate een zilveren paar

Gerrit en Renate Verdriet zijn alweer 25 jaar getrouwd en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven op het Heeckeren, evenals het daverende feest dat een kwart eeuw geleden werd gevierd, toen nog in Enter. De familie, vrienden en buren feliciteren, ook via deze weg, het kersverse zilveren paar met dit behaalde jubileum dat zeker nog gevierd gaat worden.

Ingmar Fokke 37 jaar

Een ludieke felicitatie voor oud-zanger en Schoolfeest-commissielid Ingmar Fokke. De Gorenaar is 37 jaar geworden en dat leverde hem een groot spandoek bij zijn woning. “Oudejaarsavond in Markelo – Oost is na een gemist Schoolfeest een hele troost! #jeweetwelwaarom.” Namens de buurt proficiat en daar sluit deze redactie zich bij aan.

(meer…)

Wouter verrast door carnavalsvrienden

Een prachtige avond voor Wouter Oosterbeek op Schoolfeestzaterdag. Rond half elf werd hij verrast door de leden van CV Sterzo in verband met zijn veertigste verjaardag die hij vandaag, zondag, mag vieren. Een fraai spandoek en het nodige vuurwerk zette de verjaring kracht bij alsmede de nodige Schoolfeestbiertjes bij zijn oudershuis aan de Diepenheimseweg.

Valkparkiet vermist

De tamme valkparkiet Rocky is op Schoolfeestzaterdag weggevlogen vanaf de Iependijk in Goor. Het is een grijze valkparkiet met een gele kop en oranje wangen. Wie de vogel gezien heeft wordt gevraagd contact op te nemen met Ronnie Elfers of Annette Lammertink: 0618459428.

Pieter Bas mag in Markelo aan het werk

Een ludieke actie van de vrienden van Pieter Bas Denneboom. Hij zou dit jaar voor de 25e keer als vrijwilliger in de Schoolfeesttent actief zijn en dat mag, volgens zijn kameraden, niet onopgemerkt blijven. Er werd contact gezocht met de organisatie van het Dorpsfeest in Markelo om te kijken of er ook eens in een andere keuken gekeken kan worden en met succes. Een mooie brief van de buren van ‘over de berg’ gaat er toe leiden dat Pieter Bas tijdens de komende editie van het Markelose feest daar ook achter de tap kan staan. Dit ook ter illustratie van de goede verstandhoudingen tussen beide organisaties.

Dylan is 18 jaar !

Dylan Dennenberg is vandaag 18 jaar geworden en dat moet natuurlijk groots gevierd worden. Familie en vrienden van de jonge Hectoriaan hebben daarvoor de tuin al mooi versierd en gaan er vandaag een toost op uit brengen want zoals het spandoek al vermeld mag Dylan vanaf vandaag ‘legaal’ een biertje drinken. Gefeliciteerd !

(meer…)

Schoolfeest-Abraham voor Bas Pool

Allememaggies!’ zal hij gedacht hebben toen hij de versierselen op zijn oprit aan de van Hoevellstraat bekeek. Bas Pool wordt vijftig jaar en kreeg van zijn vrienden een behoorlijk circus aangeboden, geheel in de stijl van Bassie en Adriaan, inclusief karakteristieke auto en caravan. Ook via deze weg willen de vrienden hem graag feliciteren met zijn 50e verjaardag die ongetwijfeld ook op de Schoolfeestmanier gevierd gaat worden.

Slavenarmband verloren

Loraine Rikkert is ergens in Goor haar gouden slavenarmband verloren. Ze denkt dat dat bij café De Ster, de Jumbo-supermarkt, bij de Heeckerenschool, in de Kloosterlaan of in de Wijnkamp, gebeurd moet zijn. Wie de slavenarmband gevonden heeft kan mailen met de redactie.

Wie is zijn of haar hond kwijt ? UPDATE

De hond op onderstaande foto is vanmiddag (23-06) gevonden op ’t Gijmink. Het beestje is opgevangen aan de Gondalaan 29. Wie de hond kwijt is kan mailen met de redactie. UPDATE: Niet lang na de oproep meldde de eigenaresse zich en zijn hond en bazinnetje weer met elkaar herenigd.

Henny Epping (80) nog altijd actief voor Bakker Nollen

80 jaar! Maar nog altijd even kwiek. Henny Epping heeft deze week deze respectabele mijlpaal bereikt. En hij staat nog steeds drie dagen per week klaar voor zijn collega’s van Bakkerij Nollen in Goor. Zo snijdt hij iedere vrijdag het brood, brengt hij bestellingen rond en bakt hij met veel plezier ieder jaar de beroemde bollen van Nollen. Henny had jarenlang een eigen bakkerij in Goor en toen in 2001 Bakkerij Nollen zijn bakkerij overnam, is hij gezellig blijven hangen. ‘’Henny is een erg loyale collega en is zijn passie voor het bakkersvak nog lang niet kwijt’’ , aldus zijn collega’s.