Loopfanaat verliest activiteitstracker in Iependijk

Een Goorse hardloper is zijn activiteitstracker verloren, naar alle waarschijnlijkheid in de Iependijk. Het gaat om een Samsung Gear Fit2. Heeft u deze gevonden, mail naar dan liefenleed@nullgoorsnieuws.nl.

Esmee Vorkink 18 jaar en nu alleen op weg

Medeweggebruikers opgelet, Esmee Vorkink is vandaag 18 jaar geworden en mag nu zonder begeleider met de auto de weg op. Namens de ouders, Naomi, Maud en Yenthe veel veilige kilometers en een hele fijne verjaardag toegewenst.

Halve Sarah voor Ceetje

Een bijzondere mijlpaal voor Celine Lentelink. De spontane en zorgzame plaatsgenoot viert vandaag haar vijfentwintigste verjaardag en wil dat graag delen met de rest van ’t Twentse Haagje. Om die reden poseerde Ceetje gisteravond ook gewillig voor het spandoek, dat haar vriendinnen in de tuin plaatsten. Op het banier valt te lezen dat de eeuwige student na een aantal begerige jaren inmiddels een vaste relatie heeft met Luuk. Samen met hem vormt zij vanavond het feestelijke middelpunt van de verjaardagsparty bij The Pub.

 

Jordy Breteler kwart eeuw oud

Opblaaspoppen en allerhande prullaria luisteren vandaag Jordy Breteler`s 25ste verjaardag bij. De jarig job wordt door de familie en vrienden van harte gefeliciteerd. Proost!

Tessa Altena vandaag 25 jaar

Tessa Altena, volgens intimi een buitengewoon (vrij)-gezellige verschijning, zag haar tuin gisteren versierd met een halve Sarah ter gelegenheid van haar 25ste verjaardag. Ze kan nu “schitteren” op haar eigen feest, aldus de versierders, die tijdens het aanbrengen van allerhande prullaria al royaal hebben geproost op deze mijlpaal. Namens de vrienden en vriendinnen wordt Tessa van harte gefeliciteerd.

Fietstas wacht op eigenaar (update)

Naast de fietsenstalling bij De Ark aan de Irisstraat ligt al een aantal dagen een fietstas. Mist u uw fietstas of kent u iemand die de tas mist? Omdat de tas niet in bewaring is genomen kan de eigenaar ter plaatse kijken of het om de vermiste tas gaat. 

Update: het blijkt dat er even verderop nog een soortgelijke fietstas ligt. 

Dean Kolbe ziet het levenslicht

Blijdschap in huize Kolbe, waar Jurgen en Mandy de trotse ouders zijn geworden van Dean. Namens de familie en vrienden worden zij, en ook “grote” zus Ilana, van harte gefeliciteerd met de geboorte van Dean.

Jas verwisseld bij De Ster (update)

Sjoerd mist zijn jas sinds een bezoek aan De Ster afgelopen weekend. Er is daar wel een soortgelijke jas blijven hangen. De kans is groot dat er sprake is van een verwisseling. Heeft u per ongeluk de verkeer jas meegenomen, neem dan contact op met Sjoerd. Hij is te bereiken via 06-18542337.

Update: Sjoerd heeft zijn jas weer terug.

 

Chantal zoekt veroorzaker parkeerschade Jumbo

Chantal parkeerde gistermorgen om half tien haar zilvergrijze Suzuki Swift op de parkeerplaats bij de Jumbo en trof deze een half uurtje later weer aan met aanzienlijke achterschade. De veroorzaker van de schade is niet bekend. Heeft u per ongeluk de auto geraakt of heeft u iets gezien? Neem dan contact op met Chantal via de mail.

 

Erik zoekt zijn portemonnee met spaargeld (update)

Een zwarte zaterdag voor een jonge Gorenaar. Erik is vanmiddag zijn zwarte portemonnee met daarin een deel van zijn spaargeld verloren. Op de portemonnee staat reclame van Huiskes-Kokkeler. Deze portemonnees worden ook veelvuldig als sleutel etui gebruikt. Erik is deze kwijtgeraakt op de fietsroute van het centrum naar de Scherpenzeelseweg, hij is daar via de Grotestraat naartoe gefietst. Wie kan helpen Erik`s zaterdag weer goed te maken? Heeft u de portemonnee gevonden of weet u waar die is, neem dan contact op via de mail

Update: Erik heeft zijn portemonnee weer terug.