Abraham voor “handyman” Johan Zwiers

Johan Zwiers heeft zich vandaag ook bij de club van 50 gevoegd. In het dagelijkse leven vervaardigd Johan met precisie interieurs, in de vrije tijd probeert hij aan zijn conditie en buikje te werken. Voetballen en wandelen met de Goorse Looptalentjes moet daar een positieve bijdrage aan leveren. Vandaag even niet, dan staat alles in het teken van deze mijlpaal die vanavond met familie, vrienden en buren groots wordt gevierd. De aanvang van de  festiviteiten was gisteravond toen Johan werd verrast met een spandoek, die aansluitend gezellig `nat `is gemaakt. “Johan , van harte gefeliciteerd en tot vanavond, we hebben er zin in”,  aldus de feestgangers.  

Erik en Henny van de ‘Höver’ 25 jaar getrouwd

Het is groot vandaag in de Goorse Ruysdaelstraat waar de woning van Erik en Henny Scholte in ’t Hof op traditionele wijze is ‘mooi gemaakt’. Dit alles naar aanleiding van het zilveren huwelijkjubileum van dit koppel. De familie Scholte in ’t Hof die in het Goorse beter bekend staan als ‘van de Höver’ zijn op diverse fronten actief. Onder meer bij muziektrots Apollo waar Erik al jaren de grote Souzafoon bespeelt. Via deze weg wordt het 25-jarig huwelijkspaar van harte gefeliciteerd door de kinderen Elke, Annelot en Niek. Op naar de 50 ! 

 

Fiets Nieke ontvreemd op station (Update)

Een vervelende avond voor Nieke Baake. Zij is afgelopen nacht haar fiets kwijtgeraakt op het station in Goor. “Mijn fiets is gestolen op het station. Het gaat om een lichtblauwe Gazelle Miss Grace N3 Damesfiets. De fiets (maar dan zonder mand red.) is er om 00.00 gestald en de fiets moet zijn weggenomen tussen 00:00 en 04:30”, laat ze weten in een bericht aan deze site. Update: De fiets is weer teruggevonden.

Joop van den Einde groots gehuldigd

Groot feest voor Joop van den Einde en de staf en medewerkers van Servicestation Hoek. De eigenzinnige en markante pompbediende werd geëerd voor zijn zilveren jubileum bij het Goorse tankstation. Allereerst was er een serenade van de drumfanfare van Apollo bij zijn woning in de Lindelaan. Daarna werd per bus koers gezet richting De Grolsch Veste. Van den Einde, die helemaal niets met voetbal heeft en helemaal niet met ‘supporters’ werd meegetroond naar een aparte skybox. Die was op zijn Duits versierd en er klonken Duitse schlagers. Dit omdat Van den Einde een grote liefde koestert voor ‘Die Heimat’. In die skybox werd hij ook getrakteerd op een bijzondere act van een Duitse Tukker die fijntjes en humoristisch alle eigenaardigheden van de ‘tankwachter’ bloot legde. Na afloop van de wedstrijd (FC Twente – ADO/Den Haag 2-3) werd het feest voortgezet bij café Buddy’s. Ook namens deze weg wil het personeel van Hoek Joop feliciteren en nog vele jaren bij het tankstation wensen.

Portemonnee gevonden omgeving station

Op de parkeerplaats tegenover het station is een kleine groene portemonnee gevonden. Mist u deze, neem dan contact op via 06-10172492.

Piet en Abraham verrassen Rene Toonen

De pietermannen waren gisteravond druk in de weer om de vandaag 50 jaar geworden Rene te verrassen. Zij hielpen de familie met het plaatsen van een Abraham en spandoek. Rene is GFC`er in hart en nieren en brengt daar als vrijwilliger menig uurtje door. Daarnaast volgt hij FC Twente en Feyenoord op de voet. Volgende week moet hij deels verstek laten gaan, dan staat het weekend wederom in het teken van zijn 50ste verjaardag. Het feest wordt dan met zijn vrouw Jaqueline, zoon Milan, verdere familie en vrienden gevierd bij De Bebsel. Rene, van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag toegewenst!

 

CD-map verloren Lindelaan (UPDATE)

Suzanne is op zoek naar haar cd-map, die ze in de Lindelaan is verloren. In de cd-map, zwart van kleur, is ruimte voor een aanzienlijk aantal cd`s. Heeft u de map gevonden, neem dan contact op via liefenleed@nullgoorsnieuws.nl. UPDATE: De map is inmiddels terug bij Suzanne.

 

Etui met diverse pasjes gevonden

Er is vanmorgen een etui met een paar ID-kaarten, een bank- en een zorgpas gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via 06-40486490.

 

Nienke Freriksen brandt 40 kaarsjes

De 40 kaarsjes branden voor Nienke Freriksen, de Goorse viert vandaag haar 40ste verjaardag. De vriendinnen feliciteren Nienke van harte en wensen haar een fijne verjaardag toe; “op naar de Sarah”!

Tuin vol Abraham`s voor Rene Burggraaff

Rene Burggraaff, treinmachinist en buschauffeur bij Syntus, is vandaag 50 jaar geworden. Gezien het aantal Abrahams in zijn tuin is hij wel 250 jaar geworden. Vrienden, familie, buren en kennissen hebben zijn tuin goed verbouwd en feliciteren hem met deze mijlpaal.