Britney Weeink 18 jaar!

Het zal niemand in Goor en Enter zijn ontgaan. Britney Weeink is 18 jaar geworden. De prominente Goorse heeft deze mijlpaal dit weekend groots gevierd met vrienden en familie.  En ook de vriendengroep deed op haar beurt een duit in het zakje. Zo werden verschillende locaties in Enter en Goor beplakt met een weinig flateuze sticker van Britney, die in ’t Twentse Haagje bekendheid geniet bij onder meer vv Twente en CV Sterzo. In Enter staat de spontane kersverse volwassene sinds kort ook in de schijnwerpers dankzij haar vriend Wout, laat de vriendengroep weten aan deze site. Britney, van harte!

(meer…)

Sarah voor Mieke van Rijswijk

Mieke van Rijswijk viert vandaag haar 50ste verjaardag. Gisteren werd ze verrast met een Sarah, vanavond wordt het feest gevierd bij De Bebsel. Namens de familie, buren en vrienden wordt Mieke van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal. 

Auto geramd in Anjerstraat, dader gezocht

Een in de Anjerstraat geparkeerde auto is vanmiddag vol in de zijkant geraakt. Van de dader, die geen melding heeft gedaan, ontbreekt ieder spoor De auto heeft aanzienlijke schade aan de rechter zijkant. De eigenaar is op zoek naar de dader en heeft ook via social media om aandacht voor deze aanrijding gevraagd. Heeft u iets gezien, of bent u de dader, neem dan contact op met de eigenaar van de auto via 06-13133698. 

“Slager” Dick Vrijman ziet vandaag Abraham

Bevrijdingsdag 2018 staat voor Dick Vrijman in het teken van Abraham, hij voegt zich vandaag bij de club van 50. De sympathieke fysiotherapeut wordt in het Goorse, vanwege zijn subtiele behandelingen en befaamde trucs met de naalden, vaak gekscherend de slager genoemd. Dick viert deze mijlpaal samen met zijn vrouw Machteld en zoontjes Ties, Stein en Siep tijdens een weekendje uitwaaien aan zee. In de zomervakantie wordt het feest met de familie, vrienden en buren gevierd. Ook via deze weg voor de jarige de hartelijke felicitaties.  

 

Onderdeel mountainbike gevonden

Langs de Stoevelaarsweg is een onderdeel (gereedschap) gevonden van een mountainbike. De eigenaar kan contact opnemen met 06-12708667.

Julia Fay van Bel ziet het levenslicht

Pril geluk in huize van Bel, Ben en Johanna zijn 28 april de trotse ouders geworden van een dochter. Ze luistert naar de naam Julia Fay, weegt 3300 gram en is 49 cm lang. 

Kater Bram kiest hazenpad en wordt gezocht

Kater Bram heeft 23 april de benen genomen en is niet meer thuisgekomen. Hij is (vaal)rood met wat witte tinten. Heeft u Bram gesignaleerd, neem dan contact op met 06-42102691. 

 

Viervoeter vermaakt zich op `t Piepwillem (Update)

Vandaag is een trouwe supporter gespot op `t Piepwillem. Al de gehele dag volgt deze viervoeter de wedstrijden en ook de derde helft valt in de smaak. Mist u uw hond, dan vindt u deze waarschijnlijk langs de lijn.

Update: de hond heeft zich inmiddels thuis gemeld voor het avondmaal.

Abraham en jong geluk garantie voor volop feest in de Waterhoenstraat

De bewoners in de Waterhoenstraat staan in de startblokken voor de nodige festiviteiten. Afgelopen woensdag is modekoning en Hectoriaan René van Ommen 50 jaar geworden en gisteren werden Wouter Reef en Sandra Hoevink verblijdt met hun dochter Esmee. De Abraham wordt vanavond grondig nat gemaakt terwijl de kersverse ouders zich ook kunnen opmaken voor de nodige bezoeken. Namens de gehele buurt ook via deze weg de hartelijke felicitaties!

Sleutelbos gevonden in het centrum

In het centrum is een sleutelbos gevonden. Aan de sleutelbos zit een sleutelhanger – flesopener. Met de vinder kan contact op worden genomen via de mail