Poes Lola neemt hazenpad vanaf De Malberg

Lola is een drie jaar oude gechipte en gesteriliseerde Poes. Ze is vanaf De Malberg vertrokken met onbekende bestemming en tot heden niet weer teruggekeerd. Ze houdt van gezelligheid, dus het is goed mogelijk dat ze ergens is gaan `buurten`.  Heeft u Lola gezien, neem dan contact op via 0547-850172. 

Gezina Wiersma gehaakt door Sarah

Geen ontkomen aan Sarah voor Gezina Wiersma, ze wordt vandaag 50 jaar. De fanatieke “haakster” besteedt haar vrije tijd graag aan het maken van sjaals, poncho’ en babydekens en is mede-oprichtster van het haakcafé “Inhaken”. De resterende vrije tijd gaat op aan het bezoeken van optredens van Bökkers”, ze is daar vaak te vinden met een biertje in de hand . Het feestje zal gevierd worden in september als de vakantietijd voorbij is. Vanuit Turkije de felicitaties namens zus Els, Erik en Britt. Margarethe Klarenbeek en Saskia Molenaar toosten hier alvast op deze mijlpaal. Proost!!

Sarah voor Marita Leeftink

Marita Leeftink, voor intimi “Marita van de Klemmer”, heeft zich ook bij de club van 50 gevoegd. In verband met de vakanties komen de felicitaties voor de jarige uit alle delen van de wereld. Het feest, na de vakantie, wordt wel in Goor gehouden. Het toneel van de festiviteiten is dan café Buddy`s. Marita, alvast proost!!   

Goor geschokt door overlijden Gijs de Jager

Gijs de Jager: Een toegewijd politieagent in hart en nieren die niet boven maar altijd tussen de mensen stond. Het leverde hem alom respect op. Zeker in Goor waar hij na een carriere bij de Marine jaren als wijkagent zijn werk deed en vaak een diplomatieke oplossing bood in soms moeilijke situaties. Afgelopen maandagochtend overleed hij op 59-jarige leeftijd aan de gevolgen van een slopende ziekte. Hij voerde daarin een oneerlijk- en niet te winnen gevecht met een bewonderenswaardige positiviteit. Gijs de Jager, die de laatste jaren als wijkagent opereerde vanuit Borne, was een belangrijke adviseur van de optochtcommissie van de stichting School en Volksfeest met zijn ervaring als begeleider van de jaarlijkse allegorische optocht. Sinds 2015 was hij ook onderdeel van die commissie. In alle geledingen is geschokt gereageerd op het overlijden van Gijs de Jager die naast zijn werkzaamheden bij de politie en zijn passie voor water, veel voldoening haalde uit het vervaardigen van glas in lood-ramen en tuinieren. Komende vrijdag wordt hij onder politie-escorte naar zijn uitvaartdienst in Usselo begeleidt waar om 14.15 uur de crematieplechtigheid plaats vindt. Na afloop is daar ook gelegenheid om de familie te condoleren.

Leon Vosman verrast met halve Sarah

Het is vandaag alweer een kwart eeuw geleden dat Leon Vosman het levenslicht zag. En dat heeft ze gisteren geweten. De vriendinnen verrasten de jarige met een halve Sarah en spandoeken met pakkende teksten. Leon wordt ook via deze weg in het zonnetje gezet. Leon, op naar de 50!

Bob zoekt zijn portemonnee met inhoud

Bob is van vrijdag op zaterdag zijn zwarte portemonnee met een witte sticker erop kwijtgeraakt, waarschijnlijk tussen cafetaria De Kievit en de wijk het Heeckeren. In de portemonnee zitten o.a. zijn ID-kaart, OV-chipkaart en enige contanten. Heeft u de portemonnee gevonden, neem dan contact op via 06-36317112.

Sarah voor Henriette ten Buuren

Bij Henriette ten Buuren staat een Sarah in de tuin te prijken ter ere van haar 50ste verjaardag. De jaren zijn haar volgens intimi niet aan te zien, maar het is nu toch echt 5 x 10! Namens de familie, vrienden en de buren wordt Henriette van harte gefeliciteerd.

 

Eric Nijenhuis ziet Abraham

Eric Nijenhuis is al jaren woonachtig in Bornerbroek, maar zijn hart ligt nog steeds in Goor. Aldus zijn vroegere maten van Hector 6, die hem verrasten met een spandoek ter ere van zijn 50ste verjaardag. Ook via deze weg namens “zijn” team de hartelijke felicitaties. 

Gerry Geelen tachtig jaar

Een bijzondere mijlpaal voor Gerry Geelen. De nog immer kwieke Gorenaar is deze tachtig jaar geworden. Hij is nog altijd sportief in de weer en dat maakt de familie trots, die hem via deze weg nogmaals in het zonnetje willen zetten met zijn verjaardag. Gerry van harte….

 

Mart Hakkert ziet halve Abraham

Feest in huize Hakkert. Mart is 25 jaar en zag dit weekend een halve abraham. Namens zijn vriendengroep wordt het voormalige Hoftalent ook nog via deze weg gefeliciteerd! Mart proficiat….