Schildpad kiest het hazenpad…

Een schildpad heeft na 27 besloten zijn vertrouwde stekkie te verlaten en is tot heden spoorloos. Het diertje verdween vanaf een buitenhuis op Het Hessenheem. De familie is naarstig op zoek naar de schildpad, tot heden helaas zonder succes. Heeft u het diertje gezien, dan wordt u verzocht deze terug te brengen naar Potdijk 8 te Markelo. 

Hoesje met pasjes gevonden H. Heijermansstraat

In de Herman Heijermansstraat is een zwart hoesje gevonden met daarin diverse pasjes. De pasjes staan op naam van de heer Huistede. De pasjes zijn ingeleverd bij het gemeentehuis, alwaar de eigenaar zich kan melden.

ID-kaart gevonden in de Kerkstraat

In de Kerkstraat is een ID-kaart gevonden. De kaart staat op naam van Nam Bambur. Zij kan contact opnemen via redactie@nullgoorsnieuws.nl om de kaart af te halen.

 

Rijbewijs gevonden in de Wijnkamp (Update)

In de Wijnkamp is gisteren een rijbewijs gevonden, deze staat op naam van Nadine Siero. Nadine kan contact opnemen met 06-11877568.

Update: Nadine heeft haar rijbewijs terug.

Anniek Hartgerink viert 18e verjaardag

Anniek Hartgerink is gisteren 18 jaar geworden. Met een mooi spandoek is haar woning versierd en aansluitend is er geproost op deze mijlpaal. Anniek heeft nu eindelijk de leeftijd dat ze legaal een alcoholische versnapering kan nuttigen. Haar vriendinnen van keetgroep `t Laantje  hopen nog vaak een wijntje met de jarige te kunnen drinken en willen haar via deze weg nogmaals in het zonnetje zetten. 

Jan Bosman overleden

‘Goor kent Jan en Jan kent Goor’ is de treffende tekst in de rouwadvertentie in de krant van vandaag. Goor is een markante persoonlijkheid kwijt want Jan Bosman is overleden. Bosman was cliënt bij Aveleijn en woonde in Goor in de locatie Lindehof. In zijn laatste fase werd hij verzorgd in De Stoevelaar. Jan Bosman, die in zijn kinderjaren op de Laarschool zat, was bekend om zijn karakteristieke stemgeluid en was in zijn goeie jaren letterlijk en figuurlijk overal ‘aanwezig’. Onder meer bij SV Hector waar hij ook jarenlang een graag geziene gast was, onder meer bij thuiswedstrijden van het eerste elftal. Komende maandag is er gelegenheid om afscheid te nemen in de hal van de Hofkerk van 10.00 uur tot 10.15 uur. Daarna is er in de kerk een dankdienst en de begrafenis op de algemene begraafplaats. Jan Bosman is 77 jaar geworden.

Jan Bosman, twee jaar geleden, tijdens zijn 75e verjaardag

Sleutelbos gevonden in Rozenstraat

Bij de ingang van Salut aan de Rozenstraat is een sleutelbos gevonden.  Aan de sleutelbos hangt een autosleutel en een aantal andere sleutels. De eigenaar kan de sleutels op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur ophalen bij Salut.

Patrick ter Elst wordt Abraham op Gran Canaria

Groot feest op het Spaanse schiereiland Gran Canaria in het afgelopen weekeinde. Daar vierde de Goorse fotograaf- en scheidsrechter Patrick ter Elst niet alleen vakantie met zijn familie, maar ook zijn 50e verjaardag. Dat ging daar niet onopgemerkt voorbij want toen het eenmaal zover was begreep de kersverse Abraham waarom er persé een extra koffer mee moest. Die was inderdaad voor de legio versieringen ter ere van zijn verjaardag. Vrienden en familie willen Patrick ook via deze weg van harte feliciteren en dat geldt uiteraard ook voor de redactie van Goorsnieuws.nl die hoopt dat er nog jaren mooie prenten van ter Elst gepubliceerd kunnen worden.

 

OV-chipkaart gevonden

In de omgeving van Goor is een OV-chipkaart gevonden. Mist u deze, neem dan contact op met 06-46671772.

Sportschoen verloren omgeving Schoolstraat

Een sportschoen, met daarin een op maat gemaakte orthopedische zool, is afgelopen donderdag zoekgeraakt in de omgeving van de Schoolstraat. Heeft u deze gevonden, neem dan contact op met 06-29492417.