Bril gevonden in het centrum

In de buurt van de ABN-bank is een bril gevonden. De eigenaar kan contact opnemen met 06-23129455.

Gerda en Hendrik 50 jaar getrouwd

Het is niet iedereen gegeven en dus verdienen ook Gerda en Hendrik Stegeman een plekje in de eregalerij van Goorsnieuws.nl. Het gouden paar is al jaren gelukkig aan de Oude Haaksbergerweg en zal dit jubileum dan ook uiteraard vieren met familie en vrienden. Via deze weg worden Gerda en Hendrik gefeliciteerd door Paula en Geert en natuurlijk ook de redactie van deze site. Nog vele jaren !

Armbandje gevonden aan Herikerweg

Rianne Assink meldt ons via Facebook dat ze een armbandje heeft gevonden bij de picknickplek aan de Herikerweg. Wie onderstaand sieraad kwijt is kan zich melden bij de redactie.

Sleutelbos gevonden richting Bentelo

Ter hoogte van de Suetersweg 13 in Bentelo is een sleutelbos gevonden, met onder andere een autosleutel van een Audi eraan.Ze lagen op de fietsstrook in de richting van Beckum. De eigenaar kan contact opnemen met 06-53751318.


Bernadette Brunnekreef 40 jaar ‘aan school’…

Groot feest vandaag bij de Heeckerenschool. Daar werd gevierd dat Juf Bernadette Brunnekreef, 40 jaar in dienst is als leerkracht. Ze werd opgehaald met haar man Ate vanaf hun woning aan de Gossinksweide om met een oude eend, versierd met ballonnen, naar school te gaan. Daar werd ze door alle kinderen in een erehaag, op het schoolplein opgewacht (foto). Binnen waren er speciale optredens van alle groepen en vele kadoos. Bernadette Brunnekreef is naast haar werk bij de Heeckerenschool en de stichting Keender, ook maatschappelijk erg actief. Zo is ze ook koordirigente en actief bij het School- en Volksfeest. Er werd vanochtend ook stil gestaan bij het 5-jarig jubileum van het Kindcentrum Heeckeren.

Diamanten paar Alie en Henk Loonstra…

Het is absoluut een bijzonderheid als je in de gelukkige omstandigheid bent om een diamanten huwelijk te mogen vieren. Vandaag valt die eer te beurt aan Alie en Henk Loonstra uit de Pieter Langedijkstraat. Het Goorse paar is vandaag zestig jaar getrouwd en dat wordt gevierd met een feest bij De Pot. De ‘Loonstraatjes’ kwamen aan het eind van de jaren ’50 vanuit Friesland naar Goor om dat er hier werk was bij Eternit. Naast zijn werkzaamheden in de Goorse fabriek had Henk ook allerlei andere bijbaantjes. Alie zorgde voor het huishouden en de kinderen Tjerk, Sippie, Oene en Henk jr. De laatste twee zijn ook bekend bij het grote publiek als respectievelijk radiopresentator en oud-profvoetballer. Het diamanten paar werd vrijdag bezocht door loco-burgemeester Pieter van Zwanenburg en wordt ook via deze weg gefeliciteerd door familie, vrienden en bekenden.

Koperen huwelijk bruidspaar Wiggers

Wilfred en Kim Wiggers zijn pas in november 12,5 jaar getrouwd, maar vieren het feest al dit weekend. Uiteraard is dit bekroond met een mooie boog. Namens de familie en de buurt wordt het bruidspaar van harte gefeliciteerd.

Annie en Jerry 50 jaar getrouwd

Hij heeft Indonesische roots, zij komt uit het Drentse. Vandaag precies 50 jaar geleden trouwden ze en waren daarna tot op de dag van vandaag, gelukkig in de Goorse Wielewaalstraat. Jerry Jacquet, jarenlang werkzaam bij Signaal en zijn ‘Annechien’ die een leven lang bij bakkerij Schabbink actief was. Nu genietend van het pensioen, de twee kinderen, de ‘koale kante’ en de kleinkinderen. De halve eeuw van eeuwige trouw moet natuurlijk gevierd worden en dat gebeurt zaterdag bij De Bebsel. Nu wordt het gouden paar alvast gefeliciteerd door familie, vrienden, buren en bekenden. Nog vele jaren samen !

Kat vermist omgeving Kerkstraat (Update)

Skittels, een 1 jaar oude kat, is sinds gisteren vermist geraakt vanaf de Heijinksweg / /Kerkstraat. Skittels heeft een zwarte vacht en is gechipt. Heeft u informatie over de verblijfplaats van Skittels, neem dan contact op met 06-36588908.

Update: Skittels is weer op eigen kracht huiswaarts gekeerd.

Netty ‘van de Westerhaar’ is 50 jaar.

Feest in de Rozenstraat vandaag. Netty Kimmels viert haar 50e verjaardag en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom kwamen gisteravond de nodige vrienden en bekenden om Sarah’s te zetten en spandoeken op te hangen. Netty kan er hartelijk om lachen zoals ze vaak en vooral ook hard kan en doet. Netty ‘van de Westerhaar’ is werkzaam in de bedrijfskantine van Plukon en gelukkig met haar man Henri en de kinderen Lars en Anouk. Namens de vrienden en de buurt: Van harte en nog veel goedlachse jaren !