Ongeval met vier voertuigen op N346

Op de Rijksweg N346 bij Goor heeft vanmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen vier voertuigen. De oorzaak is vooralsnog onbekend. Een ambulance heeft ter plaatse meerdere personen nagekeken. Niemand hoefde uiteindelijk naar het ziekenhuis. Door het bergen van de voertuigen zal de verkeershinder nog enige tijd aanhouden. (foto’s: Hof van Twente Fotografie)

(meer…)

Inbraak in woning Leeuwerikstraat

Afgelopen zaterdag, 21 januari, is er rond 22:30 uur ingebroken bij een woning aan de Leeuwerikstraat in Goor. De daders hebben het bovenste gedeelte van het huis doorzocht en diverse spullen gestolen. De politie zoekt getuigen die mogelijk iets gezien hebben vlak voor, tijdens óf na het incident wat kan bijdragen aan het onderzoek. Ook wordt gevraag om camerabeelden van camera’s die zicht hebben op de omgeving Leeuwerikstraat en Kievitstraat. Bellen kan met 0900-8844. of anoniem via 0800-7000 bij Meld Misdaad Anoniem onder vermelding van nummer 2023033274.

Politie zoekt getuigen vernieling bushokje

In het afgelopen weekeinde werd een bushokje aan de Enterseweg in Goor zwaar vernield. Twee grote ramen van het bushokje bij de Korte Dijk, zijn in de nacht van zaterdag op zondag rond 01:30 uur uur met stenen ingegooid. De politie is op zoek naar getuigen die rond die tijd iets hebben gezien en informatie kunnen verstrekken over de daders. Dat kan via telefoonnummer 0900-8844 onder vermelding van BVH 2023022500. Anoniem melden kan via 0800-7000. (foto: politie Hof van Twente)

Woninginbraak in de Lindelaan

De politie heeft een woninginbraak gemeld in de Goorse Lindelaan. Dat gebeurde afgelopen vrijdag 6 januari tussen 16.00 en 19.30 uur. In een woning werd een raam geforceerd waarna de inbreker(s) het huis binnen konden dringen. Het lijkt erop dat de daders gestoord werden en snel de benen weer hebben genomen. Het is nog niet bekend of er ook wat is gestolen vanuit de woning.

Ongeval met scooter en auto op Diepenheimseweg

Een scooterrijdster is aan het einde van de middag licht gewond geraakt tijdens een ongeval op de Diepenheimseweg. Ze gleed onderuit met haar voertuig net na de spoorwegovergang en kwam hard in botsing met een tegemoetkomende auto. De bestuurder daarvan bleef ongedeerd. De scooter is zwaar beschadigd en ook de wagen is niet ongeschonden. De politie was ter plekke en de bestuurster van de scooter is onderzocht en behandeld in de opgeroepen ambulance.

(meer…)

Man die Gorenaar overviel nu bestuurslid politieke partij

De man die op 7 januari van dit jaar een Gorenaar overviel in zijn woning in de Waterstraat is nu bestuurslid van de politieke partij Jong Vld in het Belgische Oudenaarde, zo staat te lezen in onder meer De Telegraaf en het Belgische GVA. De Belgische Rus Magomed C. wordt in Nederland gezocht voor een gewapende overval en is er ook voor veroordeeld. De Gorenaar werd overvallen door bandieten die zich uitgaven voor pakjesbezorgers…

(meer…)

Burgernet: Politie zoekt twee mannen

De politie is op zoek naar twee verdachte mannen. Daarvoor is een bericht via Burgernet uitgegaan. De mannen zijn donker getint, circa 35 jaar en dragen een muts en een spijkerbroek. Ze zijn het laatst gezien in de Irisstraat toen ze in de richting van het havengebied liepen. Waarom de politie dit duo zoekt is niet bekend. Wie weet waar de mannen nu zijn wordt dringend verzocht de politie te bellen via 0800-0011.

Gorenaar ernstig gewond na eenzijdig ongeval

Een 41-jarige man uit Goor is dit weekend ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. De bestuurder botste zaterdagavond op een boom in Lochem. De brandweer heeft het dak van de auto open moeten knippen om bij de automobilist te komen. De man is ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht. Het ging even na 21:00 uur mis op de Wengersteeg. Wat de oorzaak van het ongeluk is, is nog niet helder. De politie deed tot het begin van de nacht onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk. De weg was gedurende dat onderzoek afgesloten.

Hennepkwekerij en geld gevonden na invallen

Twee personen van 68 en 66 jaar zijn vorige week aangehouden na invallen in Goor en Hengelo. Dat meldt TC/Tubantia. Bij deze invallen werden twee hennepkwekerijen aangetroffen en geruimd. In Hengelo werd ook een groot geldbedrag gevonden. De panden werden doorzocht omdat er een onderzoek loopt naar de handel in softdrugs. Het is niet duidelijk waar in Goor de inval of invallen hebben plaats gevonden.

Bejaarde vrouw ligt uur in water Kevelhammerhoek

Een 72-jarige vrouw is vanavond in een van de vijvers op Kevelhammerhoek gevallen. De vrouw is tijdens het wandelen met haar hond op het Zompepad te water geraakt. De hond is daarna alleen naar huis gelopen waardoor er argwaan werd gewekt. Daarna is er een zoektocht gestart. De vrouw werd uiteindelijk gevonden in het water en er uitgehaald. Volgens de politie heeft de vrouw sowieso een uur in het water gelegen. Ambulancepersoneel heeft zich daarna over de vrouw ontfermd. Hoe het met haar is, is onbekend. (Foto’s: Hof van Twente Fotografie)

(meer…)