GFC hard onderuit in Enschede

GFC heeft de laatste wedstrijd voor de winterpauze met 4-0 verloren. In Enschede werd het tegen de nummer twee van de ranglijst, FC Het Centrum, 4-0. Alle goals vielen na rust. Voor de thee kwam de ploeg nog wel goed mee met de woonwagenbewoners en kreeg een aantal mogelijkheden via Olaf Siegers en Thijs Moorman. Na de thee bleek met name de jonge linksbuiten Andy Sterken een ware plaag voor de Goorse defensie. De zoon van oud FC Twente-speler Rene Sterken schoot een vrije trap en een strafschop binnen en leidde daarmee de nederlaag voor GFC in. FC het Centrum was veel feller dan GFC in de tweede helft en won daarom ook uiteindelijk verdiend met 4-0. GFC gaat de winterstop in als zesde in de vierde klasse B en heeft nu 20 punten uit 13 duels.