Tiental Hector aan de hand van Minkjan langs TVO

Het doel was handhaving bij sv Hector dit seizoen en dat doel lijkt met de overwinning vanmiddag in Beckum nu al wel behaald. De groen-witten wonnen met 2-3 van TVO ondanks een omstreden rode kaart in de eerste helft van Dennis ter Elst. Hij vloerde een opponent die werd beoordeeld als doorgebroken. Hector nam na 18 minuten de leiding door een goal van Cristian Haverslag. TVO kwam voor rust langszij door een treffer van Jorn van Laar. Daarna viel de rode kaart maar Hector bleek niet onder de indruk en bleef, evenals voor rust, het betere van het spel houden. Een hoekschop van Joost Minkjan vloog niet ver na rust ineens in het doel en bracht Hector weer op voorsprong.

JoostminkjanJoost Minkjan hier in een wedstrijd tegen vv Twenthe

De aanvoerder velde vlak daarna het voorlopige vonnis over de Beckummers met een fraai afstandsschot: 1-3. TVO kwam een kwartier voor tijd nog wel terug. Jorn van Laar scoorde zijn tweede van de middag maar verder kwam TVO niet. “Een verdiende overwinning” aldus Minkjan. “Wij hebben het spel gemaakt en staan er nu mooi bij. Het was de eerste wedstrijd in de laatste periode dus wie weet wat er nog voor ons in het vat zit”.