GFC én Twenthe op zaterdag, Hector treft Buurse

Na de belangrijke 4-1 zege van vorige week tegen ATC’65 staat er voor GFC weer een belangrijk duel op de rol. Vanmiddag gaat de ploeg van trainer Romano Lammertink naar Nijverdal voor het treffen met De Zweef dat in de vierde klasse E van het zaterdag-amateurvoetbal, slechts één punt minder heeft dan de rood zwarten die derde staan met 21 uit 9. Twenthe trekt vandaag de brug over voor het duel met vv Diepenheim. Het duel wordt op verzoek van de thuisploeg vanavond om 18:00 uur gespeeld in verband met FC Twente-Ajax dat een dag later al om 12:15 uur begint en waar velen naartoe willen. Twenthe is wisselvallig en treft een in ’t Stedeke een ploeg die vorige week vertrouwen tankte met een 1-2 zege op VIOS Beltrum. Hector kreeg vorige week een oorwassing van koploper Markelo (7-1) en mag zich in het thuisduel tegen Buurse, dat 2 punten meer heeft dan de groen witten, zien te herpakken.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • GFC wil vierde zege op rij, Twenthe op jacht naar eerste overwinning2 november 2019 GFC wil vierde zege op rij, Twenthe op jacht naar eerste overwinning Van de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs speelt dit weekeinde alleen GFC een thuiswedstrijd. De ploeg van trainer Romano Lammertink speelt vanmiddag vanaf 14:30 op sportpark […]
  • Hector naar koploper voor Hofderby23 november 2019 Hector naar koploper voor Hofderby De eerste teams van de Goorse voetbalclubs kunnen alle drie de borst nat maken want er staan interessante duels op het programma. Allereerst speelt GFC vanmiddag thuis de topper tegen […]
  • Hector en Twenthe naar subtoppers, GFC thuis tegen Daarle1 februari 2020 Hector en Twenthe naar subtoppers, GFC thuis tegen Daarle GFC hoopt zich vandaag te revancheren voor de zure nederlaag van vorige week tegen Blauw Wit toen na een late treffer met 3-2 werd verloren. De ploeg van trainer Romano Lammertink treft […]
  • Twenthe wil eerherstel, Hector in belangrijke Hofderby14 april 2018 Twenthe wil eerherstel, Hector in belangrijke Hofderby De periode dat de prijzen worden verdeeld is aanstaande en voor vv Twenthe zou dat zomaar eens een plek in de nacompetitie kunnen zijn. De ploeg van trainer Michiel Mensink is de laatste […]