Mark Bolink nieuwe trainer vv Twenthe

Mark Bolink wordt de nieuwe hoofdtrainer van vv Twenthe. De 32-jarige Gorenaar heeft ondanks zijn jonge leeftijd al jarenlange ervaring en krijgt het vertrouwen van de Tricolores in zijn eigen woonplaats. Bolink, die sinds een aantal jaren is neergestreken in ’t Twentse Haagje, is momenteel nog trainer bij dorpsclub Vasse, maar heeft de ambitie om de top van het amateurvoetbal te bereiken. Twenthe kan daar in ieder geval de komende periode een fundament voor vormen. Bolink is bij Twenthe de opvolger van Hans Dirksen, die aan het eind van het seizoen stopt.

Gerelateerde berichten

  • Bolink kent vuurdoop, Gierveld terug bij Tricolores11 juli 2020 Bolink kent vuurdoop, Gierveld terug bij Tricolores Gespannen en toch ook zelfverzekerd begint hij aan zijn klus bij vv Twenthe. Plaatsgenoot Mark Bolink moet na deze zomer kleur gaan gegeven aan de Tricolores. De trainer sprak eerder deze […]
  • Twenthe verliest oefenpot van Almelo16 augustus 2020 Twenthe verliest oefenpot van Almelo Een nederlaag voor trainer Mark Bolink bij zijn debuut als hoofdtrainer bij vv Twenthe. De oefenmeester ging met zijn team onderuit in een oefenduel met Almelo. De bezoekers, getraind […]
  • Voetbalhumor in Coronatijd3 mei 2020 Voetbalhumor in Coronatijd Een fraaie geste met een kleine steek onder water voor de nieuwbakken hoofdtrainer van vv Twenthe. Mark Bolink ontving van de mannen van het vierde elftal van de Tricolores een briefje […]
  • Geen voetbal dit weekend, Bolink langer bij SV Vasse19 november 2016 Geen voetbal dit weekend, Bolink langer bij SV Vasse Dit weekend rolt de bal niet voor de eerste teams van de Goorse voetbalclubs. Hector wilde aanvankelijk nog oefenen, maar een partner werd niet gevonden. Wel voetbalnieuws met een lokaal […]
  • Afscheid Dirksen bij vv Twenthe4 juli 2020 Afscheid Dirksen bij vv Twenthe Corona maakte een abrupt einde aan zijn dienstverband bij vv Twenthe. En ook aan zijn loopbaan als trainer. Hans Dirksen nam gisteravond bij Café De Buddy's, het thuishonk van vv Twenthe, […]