Mark Bolink nieuwe trainer vv Twenthe

Mark Bolink wordt de nieuwe hoofdtrainer van vv Twenthe. De 32-jarige Gorenaar heeft ondanks zijn jonge leeftijd al jarenlange ervaring en krijgt het vertrouwen van de Tricolores in zijn eigen woonplaats. Bolink, die sinds een aantal jaren is neergestreken in ’t Twentse Haagje, is momenteel nog trainer bij dorpsclub Vasse, maar heeft de ambitie om de top van het amateurvoetbal te bereiken. Twenthe kan daar in ieder geval de komende periode een fundament voor vormen. Bolink is bij Twenthe de opvolger van Hans Dirksen, die aan het eind van het seizoen stopt.

Gerelateerde berichten

  • Voetbalhumor in Coronatijd3 mei 2020 Voetbalhumor in Coronatijd Een fraaie geste met een kleine steek onder water voor de nieuwbakken hoofdtrainer van vv Twenthe. Mark Bolink ontving van de mannen van het vierde elftal van de Tricolores een briefje […]
  • Geen voetbal dit weekend, Bolink langer bij SV Vasse19 november 2016 Geen voetbal dit weekend, Bolink langer bij SV Vasse Dit weekend rolt de bal niet voor de eerste teams van de Goorse voetbalclubs. Hector wilde aanvankelijk nog oefenen, maar een partner werd niet gevonden. Wel voetbalnieuws met een lokaal […]
  • Twenthe zonder Nijland tijdens avondje Albergen14 februari 2019 Twenthe zonder Nijland tijdens avondje Albergen Twenthe Goor moet morgenavond al aan de bak in deze speelronde. De ploeg van trainer Hans Dirksen gaat op bezoek bij De Tukkers. De wedstrijd in Albergen is naar voren gehaald wegens […]
  • Twenthe wint van De Zweef in Tukker Cup12 november 2019 Twenthe wint van De Zweef in Tukker Cup Twenthe heeft vanavond de derde poulewedstrijd in de strijd om de Tukker Cup met 4-0 gewonnen van het zaterdagteam van De Zweef. Bij rust was het 1-0 door een treffer van de jonge Luuk […]
  • Geen competitie, Twenthe wint oefenduel3 maart 2019 Geen competitie, Twenthe wint oefenduel Geen voetbal dit weekend voor de Goorse clubs. Wegens het carnaval konden de spelers voor even de schoenen in de tas laten. De spelers van Twenthe speelden afgelopen dagen nog wel een […]