Voldoende aanbod, centrum alleen compacter

Het winkelaanbod in Goor is groot en gevarieerd. Dat is de uitkomst van de eerste analyse van het onderzoeksbureau DTNP, die een masterplan voor het Goorse centrum ontwikkelt. Verder komt naar voren dat er in Goor mensen uit de gehele Hof komen winkelen. Ondanks het valide aanbod is er toch veel leegstand. Daarom zou het centrum veel compacter moeten. Goor Collectief heeft de eerste resultaten deze week ingezien en is in gesprek met het bureau. Begin 2012 moet het hele plan klaar zijn.

110918_Koopzondag1

Gerelateerde berichten

  • Reggehof13 augustus 2014 Gratis proeflessen bij muziekschool Naast jeugdcircus Caroly organiseert ook de muziekschool een instuif voor nieuwe leden. Vanaf volgende week zijn er gratis proeflessen in de Reggehof. Veel kinderen twijfelen over hun […]
  • Wuppie ziet Abraham3 januari 2012 Wuppie ziet Abraham René Wubbels hoort sinds vandaag ook bij de club van 50. Wuppie viert namelijk zijn 50ste verjaardag. De buurt van de Smientstraat, Vriendengroep Hamerslag & Co en de brandweer willen René […]
  • Beroemde zandtovenaar en Elske de Wal in Goorse Passion17 maart 2018 Beroemde zandtovenaar en Elske de Wal in Goorse Passion De bekende zandtovenaar Gert van der Vijver zal zijn kunsten vertonen tijdens de Goorse uitvoering van The Passion op woensdag 28 maart aanstaande. Hij zal zijn kunsten vertonen in De […]
  • Youri Mulder op Open Dag Hector6 augustus 2009 Youri Mulder op Open Dag Hector Hector luistert haar Open Dag dit jaar op met de komst van Youri Mulder. De oud-profvoetballer, trainer en tv-analyticus zal op zaterdag 15 augustus op de eerste trainingsdag van de jeugd […]
  • Nieuwe cursussen bij De Reggehof9 september 2013 Nieuwe cursussen bij De Reggehof Eind september starten er in De Reggehof nieuwe cursussen. Op 26 september start bij het Creatief Centrum een nieuwe schrijfcursus. 'Waar gebeurd, echt gedroomd' biedt iedereen die graag […]