Goorse DJ Jan Smit populairste party-DJ

De van oorsprong Goorse discjockey Jan Smit is verkozen tot populairste party-dj van Nederland. Hij kreeg tijdens de zogenoemde Party-awards de juryprijs. In de door het publieg gekozen lijst eindigde hij in deze categorie als zevende. Jan Smit is full-time DJ en draait overal in het land. Hij woont inmiddels in Hengelo.

Gerelateerde berichten

  • Jan Smit genomineerd tot beste party DJ23 oktober 2019 Jan Smit genomineerd tot beste party DJ Zijn ster is rijzende en deze zomer mocht hij zelfs op de mooiste bühne spelen. Na zijn optreden in de Schoolfeesttent zette DJ Jan Smit uit Goor echter ook de mainstage van populaire […]
  • Dave Roelvink slotact op Ster XXL21 januari 2019 Dave Roelvink slotact op Ster XXL De bekende DJ Dave Roelvink is de slotact tijdens de vijfde editie van het dance-event Ster XXL op vrijdag 1 februari in de achterzaal van De Ster. De discjockey is de zoon van de bekende […]
  • Ster XXL door jongeren zelf georganiseerd28 januari 2016 Ster XXL door jongeren zelf georganiseerd Het was een doorslaand succes en daarmee werden zes Goorse jongeren vorig jaar al beloond met het nemen van het initiatief voor een geheel eigen feest onder de naam Ster XXL. Komende […]
  • GYG komt met singer-songwriter en DJ-contest30 maart 2020 GYG komt met singer-songwriter en DJ-contest Het nieuwe Goorse GYG Entertainment heeft een Singer-songwriter en DJ-contest op touw gezet waaraan, in deze Corona-crisis, iedereen thuis mee kan doen. Muzikanten, zangers en DJ’s uit […]
  • Tweede Playbackshow De Whee22 november 2016 Tweede Playbackshow De Whee Bij Café De Whee is het zaterdag weer tijd voor de playbackshow. Na het succes bij de eerste editie is het nu tijd voor de tweede uitgave. Er zijn al elf acts ingeschreven, die zaterdag […]