GFC komt niet tot scoren en verliest van De Zweef

In de strijd om de bovenste plekken heeft GFC vandaag een dure en onnodige nederlaag geleden in Nijverdal. Tegen De Zweef stond uiteindelijk een 1-0 eindstand op het scorebord. In een gelijk opgaand duel waren er voor rust kansen voor beide ploegen. Na een half uur kwam De Zweef op voorsprong nadat Boy Kolman uit een scrimmage raak schoot. Na de thee drong GFC steeds meer aan en was De Zweef gevaarlijk in de omschakeling. Topschutter Tim Wassink had vandaag geen geluk in de afwerking en raakte de paal en de lat. In de eindfase faalde hij ook nog een keer één op één met doelman Dennie Hoogenkamp. Ook Simon Ruumpol kreeg een levensgrote kans vlak voor tijd, maar kwam niet tot scoren.

Gerelateerde berichten

  • GFC laat in slotfase punten liggen bij koploper Daarlerveen: 3-37 maart 2020 GFC laat in slotfase punten liggen bij koploper Daarlerveen: 3-3 Na 90 minuten en maar liefst 9 minuten blessuretijd stond er 3-3 op het scorebord in Daarlerveen. En daar was GFC het minst tevreden mee want die Goorse ploeg voelde zich benadeeld door […]
  • GFC zet flinke stap richting lijfsbehoud21 mei 2017 GFC zet flinke stap richting lijfsbehoud GFC is de nacompetitie voor een plek in de vierde klasse uitstekend begonnen. Vanmiddag werd Zenderen Vooruit met 4-1 verslagen. Op het eigen sportpark Heeckeren opende 'good old' Simon […]
  • GFC komt in Raalte niet verder dan 2-218 november 2018 GFC komt in Raalte niet verder dan 2-2 GFC kwam vanmiddag in de achtste competitiewedstrijd in het nieuwe seizoen tegen hekkensluiter Raalte niet verder dan 2-2. Daarmee behaalde Raalte het eerste punt van het seizoen. GFC was […]
  • GFC boekt verdiende zege in Beckum12 november 2017 GFC boekt verdiende zege in Beckum GFC gaf vandaag de ongeslagen status weer extra glans door een verdiende zege op TVO in Beckum. Het inhaalduel werd met 1-3 gewonnen. Bij rust was het 1-1. GFC had al na een halve minuut […]
  • GFC wint dik verdiend van BSC Unisson: 3-120 mei 2018 GFC wint dik verdiend van BSC Unisson: 3-1 GFC heeft de tweede plek in de vierde klasse B definitief veilig gesteld. De rood zwarten wonnen met 3-1 van subtopper BSC Unisson dat weinig in te brengen had op sportpark Heeckeren. Voor […]