Mark Escher nieuwe prins CV Sterzo

De verbazing was groot toen de in Hengevelde woonachtige Mark Escher zaterdagavond uit de rook naar voren kwam als de nieuwe Prins Carnaval van CV Sterzo in Goor. De 45-jarige Escher woonde 35 jaar in Goor waar hij ook geboren is en trok 10 jaar geleden naar Hengevelde waar hij onder meer als Buutnreedner actief was tijdens de Revues van de Höftemennekes, de zustervereniging van CV Sterzo uit Hengevelde. 

De liefde dreef hem toch weer naar Goor waar zijn vriendin Jessica Leusink woont en waar hij steeds meer te vinden is. Mark Escher is in het dagelijks leven actief in de keukenbranche met zijn bedrijf ME Keukenmontage. Hij was 15 jaar lang keeper in het eerste elftal van WVV’34 waar hij nu ook nog als vlaggenist actief is. Voetballen doet hij inmiddels weer bij zijn oude club vv Twenthe in Goor. Prins Mark de 1e is de tiende hoogheid van CV Sterzo en wordt geassisteerd door zijn adjudanten Roy Escher (zijn broer) en Henri Elbert. Laatstgenoemde nam tijdens de drukbezochte feestavond in zaal De Ster afscheid als Hofprins van het afgelopen jaar.

Gerelateerde berichten

  • Er staat een paard in de gang…17 februari 2017 Er staat een paard in de gang… Groot feest op de katholieke Goorse basisscholen De Albatros en Heeckeren. Daar werd vandaag al op daverende wijze carnaval gevierd. Dat gebeurde op deze dag al omdat de kinderen na […]
  • Prins Henri met collegae bij burgemeester Nauta31 januari 2017 Prins Henri met collegae bij burgemeester Nauta De Goorse Prins Carnaval, Henri Tijhuis, was vanmiddag met zijn collega-prinsen uit Hengevelde en Bentelo te gast bij burgemeester Nauta. dit om nader kennis te maken en afspraken te maken […]
  • Het rijke carnavalsverleden van Goor…6 november 2014 Het rijke carnavalsverleden van Goor… Morgen stapt rond middernacht de nieuwe Prins of Prinses van CV Sterzo uit de anonimiteit. Het is alweer de vijfde hoogheid van de nog jonge carnavalsvereniging die nu de enige in Goor is. […]
  • Henri Elbert gepresenteerd als nieuwe Hofprins van CV Sterzo24 november 2018 Henri Elbert gepresenteerd als nieuwe Hofprins van CV Sterzo Henri Elbert is aan het einde van de zaterdagavond gepresenteerd als nieuwe Goorse Prins Carnaval van CV Sterzo. In een volle achterzaal bij De Ster kwam de Goorse ondernemer uit het felle […]
  • Wie wordt de nieuwe Hofprins van CV Sterzo?20 november 2018 Wie wordt de nieuwe Hofprins van CV Sterzo? Komende zaterdagavond zal duidelijk worden wie de nieuwe Prins Carnaval van Goor én de Hof van Twente zal gaan worden. Tijdens een spectaculair opkomstfeest in Zaal De Ster zal de negende […]