Mark Escher nieuwe prins CV Sterzo

De verbazing was groot toen de in Hengevelde woonachtige Mark Escher zaterdagavond uit de rook naar voren kwam als de nieuwe Prins Carnaval van CV Sterzo in Goor. De 45-jarige Escher woonde 35 jaar in Goor waar hij ook geboren is en trok 10 jaar geleden naar Hengevelde waar hij onder meer als Buutnreedner actief was tijdens de Revues van de Höftemennekes, de zustervereniging van CV Sterzo uit Hengevelde. 

De liefde dreef hem toch weer naar Goor waar zijn vriendin Jessica Leusink woont en waar hij steeds meer te vinden is. Mark Escher is in het dagelijks leven actief in de keukenbranche met zijn bedrijf ME Keukenmontage. Hij was 15 jaar lang keeper in het eerste elftal van WVV’34 waar hij nu ook nog als vlaggenist actief is. Voetballen doet hij inmiddels weer bij zijn oude club vv Twenthe in Goor. Prins Mark de 1e is de tiende hoogheid van CV Sterzo en wordt geassisteerd door zijn adjudanten Roy Escher (zijn broer) en Henri Elbert. Laatstgenoemde nam tijdens de drukbezochte feestavond in zaal De Ster afscheid als Hofprins van het afgelopen jaar.

Gerelateerde berichten

  • Feest bij Prins Mark19 januari 2020 Feest bij Prins Mark Gisteren keek men in Hengevelde al raar op toen de Raad van 11 van CV Sterzo een grote paal kwam plaatsen bij het huis van Mark Esscher, de Prins Carnaval van CV Sterzo. Een dag later […]
  • Er staat een paard in de gang…17 februari 2017 Er staat een paard in de gang… Groot feest op de katholieke Goorse basisscholen De Albatros en Heeckeren. Daar werd vandaag al op daverende wijze carnaval gevierd. Dat gebeurde op deze dag al omdat de kinderen na […]
  • Sterzo na enerverend weekend richting jubileumjaar26 februari 2020 Sterzo na enerverend weekend richting jubileumjaar Het was een weer een enerverend weekeinde voor de leden van de Goorse carnavalsvereniging Sterzo. Die sloten gisteren de de serie dolle dagen af met een bijeenkomst in het gemeentehuis […]
  • Prins Henri met collegae bij burgemeester Nauta31 januari 2017 Prins Henri met collegae bij burgemeester Nauta De Goorse Prins Carnaval, Henri Tijhuis, was vanmiddag met zijn collega-prinsen uit Hengevelde en Bentelo te gast bij burgemeester Nauta. dit om nader kennis te maken en afspraken te maken […]
  • Hoog bezoek voor burgemeester Nauta4 februari 2020 Hoog bezoek voor burgemeester Nauta Het is een jaarlijkse Carnavalstraditie in de Hof waar ook dit jaar niet aan wordt getornd. De Prinsen van de drie Carnavalsverenigingen uit Goor, Bentelo en Hengevelde gingen vanmiddag […]