Hector klopt Buurse: 3-2

Een mooie en belangrijke overwinning voor SV Hector vanmiddag op eigen veld tegen Buurse. Uiteindelijk werd het 3-2 voor de groen witten na een eigen goal van de bezoekers in de slotfase van de wedstrijd. In een gelijk opgaande eerste helft waren er kansen voor beide ploegen maar was het Hector dat scoorde. Na een klein kwartier schoot Wesley Zwoferink de 1-0 binnen.

Na een kwartier in de tweede helft werd het gelijk en niet veel later zelfs 1-2. Daarna schakelde Hector bij en had het een overwicht en de beste kansen. Het was weer Zwoferink die daarin scoorde en de stand gelijk trok. In de slotfase had Hector het nodige geluk toen een voorzet door een van de Buurseverdedigers ongelukkig in eigen doel werd gewerkt. 3-2 was ook de eindstand waardoor Hector drie belangrijke punten kan bijschrijven en klimt naar de 8e plek op de ranglijst in de vierde klasse B.

Gerelateerde berichten

  • Sneu verlies Hector in Beltrum16 februari 2020 Sneu verlies Hector in Beltrum Hector leek lang op weg naar een gelijkspel in het uitduel met VIOS in Beltrum maar stapte uiteindelijk toch met lege handen van het veld. Het werd 2-1 in het Gelderse dorp na een […]
  • Hector klopt topper Reunie in doelpuntenrijke wedstrijd10 november 2019 Hector klopt topper Reunie in doelpuntenrijke wedstrijd Hector heeft de tweede zege in het seizoen binnen, en wat voor één. Het nog ongeslagen Reunie uit Borculo werd op 't Doesgoor met 4-3 verslagen. Een benutte penalty van Wesley Zwoferink […]
  • Hector in extremis langs Diepenheim: 3-227 oktober 2019 Hector in extremis langs Diepenheim: 3-2 Hector heeft de eerste zege in het nieuwe voetbalseizoen te pakken. De ploeg van trainer Mark Dijkstra kwam vanmiddag in de Hofderby tegen vv Diepenheim twee keer op achterstand maar won […]
  • Hector wint ook van Buurse22 april 2018 Hector wint ook van Buurse Hector lijkt net op tijd de juiste vorm te pakken te hebben in de strijd om lijfsbehoud in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal. De ploeg van trainer mark Dijkstra klopte […]
  • Drenth en Minkjan door bij Hector19 december 2020 Drenth en Minkjan door bij Hector Jordy Drenth is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van vierdeklasser SV Hector. De jonge oefenmeester is nu bezig aan zijn eerste seizoen bij de groen witten, dat noodgedwongen na vier […]