Hector klopt Buurse: 3-2

Een mooie en belangrijke overwinning voor SV Hector vanmiddag op eigen veld tegen Buurse. Uiteindelijk werd het 3-2 voor de groen witten na een eigen goal van de bezoekers in de slotfase van de wedstrijd. In een gelijk opgaande eerste helft waren er kansen voor beide ploegen maar was het Hector dat scoorde. Na een klein kwartier schoot Wesley Zwoferink de 1-0 binnen.

Na een kwartier in de tweede helft werd het gelijk en niet veel later zelfs 1-2. Daarna schakelde Hector bij en had het een overwicht en de beste kansen. Het was weer Zwoferink die daarin scoorde en de stand gelijk trok. In de slotfase had Hector het nodige geluk toen een voorzet door een van de Buurseverdedigers ongelukkig in eigen doel werd gewerkt. 3-2 was ook de eindstand waardoor Hector drie belangrijke punten kan bijschrijven en klimt naar de 8e plek op de ranglijst in de vierde klasse B.

Gerelateerde berichten

  • Routiniers bezorgen Hector eerste seizoenszege7 november 2021 Routiniers bezorgen Hector eerste seizoenszege SV Hector heeft de eerste overwinning van dit seizoen te pakken. Op het eigen Doesgoor werd Hoeve Vooruit met 2-0 verslagen. De goals kwamen in de tweede helft van het hoofd en de voet […]
  • Hector pakt eerste punt van het seizoen24 oktober 2021 Hector pakt eerste punt van het seizoen Hector speelde vanmiddag op het eigen Doesgoor met 3-3 gelijk tegen sv Delden, vooraf de nummer 2 van de ranglijst, en pakte daarmee het eerste punt in dit seizoen. En dat hadden er […]
  • Sneu verlies Hector in Beltrum16 februari 2020 Sneu verlies Hector in Beltrum Hector leek lang op weg naar een gelijkspel in het uitduel met VIOS in Beltrum maar stapte uiteindelijk toch met lege handen van het veld. Het werd 2-1 in het Gelderse dorp na een […]
  • Hector klopt topper Reunie in doelpuntenrijke wedstrijd10 november 2019 Hector klopt topper Reunie in doelpuntenrijke wedstrijd Hector heeft de tweede zege in het seizoen binnen, en wat voor één. Het nog ongeslagen Reunie uit Borculo werd op 't Doesgoor met 4-3 verslagen. Een benutte penalty van Wesley Zwoferink […]
  • Hector in extremis langs Diepenheim: 3-227 oktober 2019 Hector in extremis langs Diepenheim: 3-2 Hector heeft de eerste zege in het nieuwe voetbalseizoen te pakken. De ploeg van trainer Mark Dijkstra kwam vanmiddag in de Hofderby tegen vv Diepenheim twee keer op achterstand maar won […]