Hector klopt Buurse: 3-2

Een mooie en belangrijke overwinning voor SV Hector vanmiddag op eigen veld tegen Buurse. Uiteindelijk werd het 3-2 voor de groen witten na een eigen goal van de bezoekers in de slotfase van de wedstrijd. In een gelijk opgaande eerste helft waren er kansen voor beide ploegen maar was het Hector dat scoorde. Na een klein kwartier schoot Wesley Zwoferink de 1-0 binnen.

Na een kwartier in de tweede helft werd het gelijk en niet veel later zelfs 1-2. Daarna schakelde Hector bij en had het een overwicht en de beste kansen. Het was weer Zwoferink die daarin scoorde en de stand gelijk trok. In de slotfase had Hector het nodige geluk toen een voorzet door een van de Buurseverdedigers ongelukkig in eigen doel werd gewerkt. 3-2 was ook de eindstand waardoor Hector drie belangrijke punten kan bijschrijven en klimt naar de 8e plek op de ranglijst in de vierde klasse B.