Prachtig verjaardagscadeau voor Wim Burggraaff

Hij werd zaterdag 85 jaar en kreeg een dag later een onvergetelijk cadeau. De zieke Wim Burggraaff werd door de Wensambulance opgehaald bij de Wheehof om een wedstrijd te bezoeken van zijn favoriete club FC Twente. Vanuit een speciaal ingerichte skybox zag hij het duel tegen Ajax (2-5). Ondanks de nederlaag had hij de dag van zijn leven. De vroegere melkboer werd vijf jaar geleden getroffen door een herseninfarct en is sindsdien aan het bed gekluisterd. De aanvraag voor de Wensambulance werd gedaan door het personeel van De Wheehof. Wim BurgGraaff werd in Enschede vergezeld door zijn dochter Jantine.

Gerelateerde berichten

  • Alleen de melkboer….25 oktober 2016 Alleen de melkboer…. De Hengevelderstraat is vandaag afgesloten voor alle verkeer. De populaire doorgangsweg naar de Molenstraat wordt heringericht. Reden voor de redactie van Oald Goor om af te dalen naar de […]
  • FC Twente opent voorbereiding in Goor tegen GFC27 maart 2017 FC Twente opent voorbereiding in Goor tegen GFC FC Twente speelt de eerste wedstrijd in voorbereiding op het volgende seizoen op sportpark Heeckeren tegen GFC. Het oefenduel wordt gespeeld op zaterdag 1 juli en begint om 17.00 uur. De […]
  • Samen op pad met Stein22 januari 2016 Samen op pad met Stein In goede en in slechte tijden. Zo zou het moeten en zo gebeurt het bij de jongens van groep 7B van de Heeckerenschool. Deze vriendengroep kreeg een klap te verwerken toen bleek dat één van […]
  • FC Twente houdt het droog tegen Leuven20 juli 2019 FC Twente houdt het droog tegen Leuven Er werd gevreesd voor veel neerslag, maar de supporters van FC Twente hebben het droog kunnen houden op het complex van GFC. Het regende ook allerminst doelpunten. In een vrij vlakke […]
  • FC Twente en Tourcafé in rustig weekend19 juli 2019 FC Twente en Tourcafé in rustig weekend De theateragenda in het Goorse is summier gevuld dit weekend. Geen barbecuefestijn, muziekoptreden of bierproeverij. Althans niet in het Goorse. Wel in Lichtenvoorde waar veel Gorenaren […]