Automobiliste botst op verkeerslicht

Op de kruising nabij de Deldensestraat, de N346 met de N347, is vanochtend een automobiliste tegen een verkeerslicht gebotst. Hoe dat kon gebeuren is nog onduidelijk. De bestuurster is door ambulancepersoneel behandeld, maar hoefde niet overgebracht te worden naar het ziekenhuis. De auto is zwaar beschadigd afgesleept. Verkeer richting Hengelo moest tijdelijk over de parallelweg. (Foto’s: Hof van Twente Fotografie)

Gerelateerde berichten

  • Fietser gewond bij aanrijding Zomerweg9 september 2022 Fietser gewond bij aanrijding Zomerweg Een fietser is vanochtend vroeg gewond geraakt op de Zomerweg net buiten de bebouwde kom van Goor. De auto kwam van de afrit N347 en kwam daarna in botsing met de fietser. Deze is daarbij […]
  • Auto botst tegen vangrail9 december 2016 Auto botst tegen vangrail Bij een eenzijdig ongeval op de N347 tussen afslag Goor en kruising de Poste is een auto tegen de vangrail gebotst. Ambulancepersoneel heeft de bestuurder nagekeken, mede omdat ook de […]
  • Botsing door mist met twee auto’s, alleen blikschade3 juni 2016 Botsing door mist met twee auto’s, alleen blikschade Op de N347 bij Goor zijn vanochtend twee auto's op elkaar gebotst. In de vroege ochtend knalden de auto's door het slechte zicht tegen elkaar. De auto's raakten beschadigd. De […]
  • Ongeval met vier auto’s bij afslag Goor3 maart 2016 Ongeval met vier auto’s bij afslag Goor Een ongeval waarbij vier auto's betrokken waren vanmiddag op de N347 bij de afslag naar het Goorse industrieterrein Zenkeldamshoek. Daar botsten de wagens tegen elkaar om nog onbekende […]
  • Verkeershinder na ongeval2 februari 2016 Verkeershinder na ongeval Een ongeval vanmiddag ter hoogte van het Firezone-tankstation en de Smulposte. Twee auto's botsten op elkaar waarbij een voertuig in de sloot naast de weg belandde. Er vielen geen […]