Lichtjesmiddag bij algemene begraafplaats

De zogenoemde Lichtjesmiddag op de Algemene begraafplaats net buiten Goor wordt dit jaar gehouden op zaterdag 21 december. Deze wordt evenals vorige jaren georganiseerd door de Stichting BAB Hof van Twente en is bedoeld om overleden dierbaren op eigen gepaste wijze te herdenken. De herdenkingsplek wordt dan met vuurschalen, korven en fakkels sfeervol verlicht. Ook zijn er dan midwinterhoornblazers. De herdenking begint om 16:45 uur met het verzamelen bij de ingang. Vanaf 17:00 uur is er een kort programma met een woord van herdenking, gedicht en/of een lied. Daarna kunnen de aanwezigen de aangeboden kaars op het graf of gedenkplek van hun dierbare plaatsen. Er is ook gelegenheid om de overledenen te gedenken die geen eigen plek hebben op de begraafplaats. Meer informatie is verkrijgen bij Jan Meutstege, telefoonnummer: 0547-271433.Gerelateerde berichten

  • Lichtjesmiddag op algemene begraafplaats15 november 2017 Lichtjesmiddag op algemene begraafplaats Er is ook dit jaar weer een 'lichtjesmiddag'op de algemene begraafplaats in Goor. De stichting BAB Hof van Twente organiseert dat jaarlijks op de algemene begraafplaatsen in de Hof van […]
  • Lichtjesmiddag op algemene begraafplaats30 november 2018 Lichtjesmiddag op algemene begraafplaats Er is ook dit jaar weer een ‘lichtjesmiddag’op de algemene begraafplaats in Goor. De stichting BAB Hof van Twente organiseert dat jaarlijks op de algemene begraafplaatsen in de Hof van […]
  • Lichtjesmiddag op begraafplaats6 december 2016 Lichtjesmiddag op begraafplaats Er zal ook deze maand weer een speciale ‘lichtjesbijeenkomst’ georganiseerd worden op de algemene begraafplaats in Goor. Dit om overleden dierbaren aan het einde van het jaar op een […]
  • Lichtjesmiddag op de begraafplaats30 november 2017 Lichtjesmiddag op de begraafplaats Er zal ook deze maand weer een speciale ‘lichtjesbijeenkomst’ georganiseerd worden op de algemene begraafplaats in Goor. Dit om overleden dierbaren aan het einde van het jaar op een […]
  • Graftrommelexpositie bij begraafplaats5 augustus 2016 Graftrommelexpositie bij begraafplaats Het wordt mooi weer dit weekeinde volgens de weerdeskundigen en dus zou het zomaar kunnen dat het gezllig wordt op de Goorse terrassen. Veel activiteiten zijn er niet georganiseerd in voor […]