Scholen-volleybaltoernooi in de kerstvakantie in de sporthal

Net zoals vorig jaar wordt er door volleybalvereniging Dynamiek het scholentoernooi georganiseerd in de kerstvakantie. Dat gebeurt in Sporthal De Mossendam op vrijdag 3 januari aanstaande. Het toernooi is voor leerlingen van de basisscholen uit de groepen 3 tot en met 8 en de brugklassers van De Waerdenborch. Opgeven kan via het mailadres jeugdcommissie@nulldynamiekgoor.nl. Bij de opgave moet de naam van de school, de namen van de teamleden en in welke klas je zit én de naam, telefoonnummer en mailadres van de teamleider worden vermeld. Het toernooi is op deze 3e januari van 11:00 uur tot 14:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Instuifdagen bij volleybalvereniging Dynamiek17 mei 2017 Instuifdagen bij volleybalvereniging Dynamiek Er komen drie instuifdagen voor potentiële nieuwe leden van volleybalvereniging Dynamiek. Op de zaterdagen 13 mei, 20 mei en 3 juni kunnen kinderen kennis maken met de volleybalsport van […]
  • Reünie Kuipers Holland bij jubileum Dynamiek28 augustus 2016 Reünie Kuipers Holland bij jubileum Dynamiek De hel van het oosten voor even terug in sporthal De Mossendam. Komende zaterdag herleven heroïsche volleybaltijden in Goor als de volleybaltoppers van weleer weer samenkomen voor een […]
  • Scholenvolleybaltoernooi in de Mossendam30 november 2015 Scholenvolleybaltoernooi in de Mossendam Volleybalvereniging Dynamiek organiseert komende maand weer een scholenvolleybaltoernooi. Op maandag 21 december gaan basisschoolkinderen uit de groepen 3 tot en met 8 de strijd met elkaar […]
  • Twee kampioenen volleybalvereniging Dynamiek24 december 2019 Twee kampioenen volleybalvereniging Dynamiek Volleybalvereniging Dynamiek is de eerste competitiehelft afgesloten met twee kampioensteams. De jongste meiden van CMV Niveau 2 werden op hun trainingsavond in Sporthal de Mossendam […]
  • Gummy Beertjes en Knolpower winnen scholenvolleybaltoernooi22 december 2014 Gummy Beertjes en Knolpower winnen scholenvolleybaltoernooi Ook dit jaar werd er weer het scholenvolleybaltoernooi voor de basisscholen in Goor door volleybalvereniging Dynamiek georganiseerd. Er werd dit jaar gevolleybald in een poule voor de […]