Scholen-volleybaltoernooi in de kerstvakantie in de sporthal

Net zoals vorig jaar wordt er door volleybalvereniging Dynamiek het scholentoernooi georganiseerd in de kerstvakantie. Dat gebeurt in Sporthal De Mossendam op vrijdag 3 januari aanstaande. Het toernooi is voor leerlingen van de basisscholen uit de groepen 3 tot en met 8 en de brugklassers van De Waerdenborch. Opgeven kan via het mailadres jeugdcommissie@nulldynamiekgoor.nl. Bij de opgave moet de naam van de school, de namen van de teamleden en in welke klas je zit én de naam, telefoonnummer en mailadres van de teamleider worden vermeld. Het toernooi is op deze 3e januari van 11:00 uur tot 14:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Gratis instuif volleybalvereniging Dynamiek27 mei 2021 Gratis instuif volleybalvereniging Dynamiek Om kennis te maken met sport wordt op zaterdag 5 en 12 juni (van 9.00 tot en met 11.00 uur) weer een instuif georganiseerd door volleybalvereniging Dynamiek. Alle kinderen tussen de 6 en […]
  • Instuifdagen bij volleybalvereniging Dynamiek17 mei 2017 Instuifdagen bij volleybalvereniging Dynamiek Er komen drie instuifdagen voor potentiële nieuwe leden van volleybalvereniging Dynamiek. Op de zaterdagen 13 mei, 20 mei en 3 juni kunnen kinderen kennis maken met de volleybalsport van […]
  • Reünie Kuipers Holland bij jubileum Dynamiek28 augustus 2016 Reünie Kuipers Holland bij jubileum Dynamiek De hel van het oosten voor even terug in sporthal De Mossendam. Komende zaterdag herleven heroïsche volleybaltijden in Goor als de volleybaltoppers van weleer weer samenkomen voor een […]
  • Dynamiek legt alle volleybalactiviteiten stil5 oktober 2020 Dynamiek legt alle volleybalactiviteiten stil Volleybalvereniging Dynamiek legt voorlopig alle activiteiten stil in de strijd om het corona-virus zo goed als mogelijk in te dammen. "Het was een lastig besluit", legt het bestuur uit […]
  • Dynamiekleden in het nieuw9 september 2020 Dynamiekleden in het nieuw Dynamiek heeft de jeugdleden in het nieuw gestoken en zij zijn derhalve klaar voor het nieuwe seizoen. De nieuwe trainingsoutfits zijn mede bekostigd door het bestuur en de leden zelf. In […]