Harrie Wolters in Portet

Harrie Wolters uit Goor is zondag te gast in het programma Portret van Hofstreek FM. Harrie is 58 jaar en geboren en getogen in Goor. Hij was ooit een verdienstelijk amateur-wielrenner. Ook was Wolters beroepsmilitair en werkte later in een fietsenzaak. Lange fietstochten maken is een hobby van hem. De laatste tocht voerde hem naar de Noordkaap. De uitzending is zondag 8 december van 11.00 uur tot 12.00 uur en wordt maandagavond herhaald van 20.00 uur tot 21.00 uur. De presentatie is in handen van Henk Klooster.

Gerelateerde berichten

  • Ad van den Ende in Hofstreek Portret2 juni 2020 Ad van den Ende in Hofstreek Portret Het leven van Ad van den Ende staat komende zondag centraal in het radioprogrammas Portret op Hofstreek FM. wonende in Goor te gast in Portret van Hofstreek FM. Van den Ende, die werkzaam […]
  • Wolters gaat weer een heel eind fietsen…2 september 2018 Wolters gaat weer een heel eind fietsen… Hij keerde samen met zijn levensgezel Dianne Derking vorig jaar terug van een lange fietsreis die in Goor begon en in Bangkok eindigde. Nu is hij weer onderweg want hij kan het niet laten. […]
  • Harrie Wolters bereikt Noordkaap: “Het was pittig”4 oktober 2018 Harrie Wolters bereikt Noordkaap: “Het was pittig” Harrie Wolters heeft zijn doel wederom bereikt; De Gorenaar heeft in 27 dagen, vanuit Goor, gisteren de Noordkaap bereikt. Vorig jaar kwam 'De Koele' nog in het nieuws toen hij een […]
  • Harrie en Dianne met de fiets van Goor naar Bangkok14 januari 2017 Harrie en Dianne met de fiets van Goor naar Bangkok Het uur U is daar voor Gorenaar Harrie Wolters en zijn vriendin Dianne Derking. Vanochtend vertrekken zij per fiets vanuit hun woning aan de Spoorstraat voor een monstertocht van 11 […]
  • Wilko Wissink geportretteerd op de radio20 mei 2016 Wilko Wissink geportretteerd op de radio In het radioprogramma Portret van Hofstreek FM is Wilko Wissink komende zondag te te gast. De in de Goorse Reigerstraat getogen creatieveling verhuisde jaren geleden naar Diepenheim waar […]