GFC naar kwartfinale in Tukker Cup

GFC heeft dinsdagavond de laatste poulewedstrijd in de strijd om de Tukker Cup met 2-0 gewonnen van Excelsior’31. Daardoor hebben de rood zwarten zich geplaatst voor de kwartfinale. Die wordt op 21 januari op eigen veld gespeeld tegen Bon Boys. GFC kwam voor rust op 1-0 door een treffer van Bas Snijders. Na de thee maakte Collin Mensink de 2-0. Derde divisionist Excelsior uit Rijssen kwam met een mix-team van het tweede elftal en het onder 19-elftal met de Goorse spelers Jurn Nijhuis (oud-GFC) en Yilber Haverslag (oud-Hector) in de gelederen. Ook GFC kwam met een jong team binnen de lijnen waarvan 7 spelers onder de 19 jaar zijn.

Gerelateerde berichten

  • GFC wint eerste duel Tukker Cup, Hector fors onderuit23 oktober 2018 GFC wint eerste duel Tukker Cup, Hector fors onderuit GFC heeft de eerste poulewedstrijd in de strijd om de Tukker Cup gewonnen. Op eigen veld werd verdiend met 1-0 gewonnen van KVV Losser dat een klasse hoger speelt dan de Goorse […]
  • Haverslag vertrekt bij Excelsior’3120 februari 2020 Haverslag vertrekt bij Excelsior’31 De Goorse voetballer Yilber Haverslag vertrekt na dit seizoen bij derde divisionist Excelsior’31 uit Rijssen. De 21-jarige vleugelaanvaller is bezig aan zijn tweede seizoen in de […]
  • Ook Haverslag naar eerste Excelsior’311 maart 2018 Ook Haverslag naar eerste Excelsior’31 Naast Jasper Groothuis zal er volgend seizoen nog een speler uit Goor deel uitmaken van de eerste selectie van Excelsior'31. Yilber Haverslag is namelijk toegevoegd aan de eerste selectie. […]
  • Jasper Groothuis scoort eerste treffer in shirt Excelsior’3111 augustus 2018 Jasper Groothuis scoort eerste treffer in shirt Excelsior’31 Een uniek moment voor de Goorse voetballer Jasper Groothuis. Hij maakte zaterdagmiddag zijn eerste treffer in het shirt van Excelsior'31. De Rijssense Hoofdklasser oefende vandaag tegen […]
  • Twenthe in finale Tukker Cup tegen DETO2 mei 2018 Twenthe in finale Tukker Cup tegen DETO Twenthe Goor mag het in de finale van de strijd om de Tukker Cup opnemen tegen DETO Twenterand. De ploeg van trainer Michiel Mensink won in de halve eindstrijd vorige week van Excelsior'31 […]