Update: Poes Poema vermist in Kievitstraat

Poema is vermist. Sinds een paar dagen is de Goorse poes verdwenen. Het is een Cyperse Europese met kort haar. Ze heeft een gouden halsbandje om. Daarnaast valt ze op, omdat ze haar kopje vaak scheef heeft hangen. Waarschijnlijk bevindt ze zich in de omgeving van de Kievitstraat. Weet u meer, neem dan contact op.

Update: Poema is inmiddels weer terecht.

poes poema

Gerelateerde berichten

  • Van wie is deze poes? (Update)8 augustus 2018 Van wie is deze poes? (Update) In de Helmersstraat loopt al een aantal weken een poes rond, waarschijnlijk is ze de weg kwijt en zoekt ze haar huis. Mist u deze poes, neem dan voor verdere informatie contact op met […]
  • Poes Britje vermist omgeving Putterstraat4 juni 2012 Poes Britje vermist omgeving Putterstraat Poes Britje is al een paar dagen vermist. Ze is een lief klein Brits korthaartje. Voor dochtertje Djoella, die haar erg mist, is ze erg aanhalig. Voor vreemden is ze nogal schuw. Heeft u […]
  • Poes Molly vermist vanaf Het Gijmink (Update)27 januari 2018 Poes Molly vermist vanaf Het Gijmink (Update) Poes Molly, een Cyperse poes met een wit gestreepte vacht en een zwart neusje, is vanmorgen met onbekende bestemming vertrokken vanaf Het Gijmink. Zij kent deze omgeving niet en is niet […]
  • Poes neemt weer de kuierlatten16 april 2012 Poes neemt weer de kuierlatten Het is niet voor het eerst dat onderstaande poes de lief en leed-pagina's van deze site heeft gehaald. Het beestje met de naam Ia (spreek uit ieja) is weer weggelopen bij haar eigenaresse […]
  • Poes aan komen lopen, eigenaar gezocht (Update)4 augustus 2016 Poes aan komen lopen, eigenaar gezocht (Update) In het centrum in een poes aan komen lopen. Het diertje geniet een 'All Inclusive' verzorging, maar zal vast ergens gemist worden. De eigenaar van deze aanhankelijke viervoeter kan contact […]