Hevink terug voor Goorse derby

Vorige week zat hij al op de bank na een langslepende blessure en morgen zou hij zomaar eens in de basis kunnen starten. Simon Hevink, sterkhouder van vv Twenthe en in de afgelopen periode node gemist, is erbij voor het treffen tegen Hector. De Goorse derby wordt morgen om 14:00 uur gespeeld op sportpark ’t Piepwillem en naast Hevink is ook Stef Eland terug van weg geweest bij de Goorse Tricolores. Bij Hector kampt trainer Mark Dijkstra al een heel seizoen met een krappe selectie. Zondag moet hij Jorno de Vries missen. Toch staan de groen witten er in de ranglijst het beste voor. Zeker na de zege van vorige week toen Buurse met 3-2 werd verslagen. Hector is 8e met 12 uit 10, Twenthe is 12e met 3 punten minder. GFC speelt vanmiddag in de vierde klasse E, thuis tegen SVV’56 uit Sibculo en moet winnen om de aansluiting met de top te behouden.

Gerelateerde berichten