GFC heeft geen moeite met SVV’56

GFC heeft zich goed hersteld van de 1-0 nederlaag van vorige week tegen De Zweef. Vanmiddag werd op eigen veld met 5-1 gewonnen van SVV’56. De ploeg van trainer Romano Lammertink hag weinig moeite met de gasten uit Sibculo en stond bij rust al met 4-0 voor. Olaf Siegers was de grote man aan Goorse zijde met voor rust, drie van de vier treffers. rwin Klok tekende voor een doelpunt voor de thee. Na een kwartier in de tweede helft schoot Justin Vos vanaf links strak de 5-0 binnen. SVV kwam nog een keer tot scoren maar dat was slechts voor de statistieken. GFC staat op de 4e plek in de vierde klasse E met 24 uit 11, vier punten minder dan koploper Blauw Wit’66 uit Holten.

Olaf Siegers

Gerelateerde berichten

  • GFC wint in eenvoudig in Rijssen9 november 2019 GFC wint in eenvoudig in Rijssen Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV had GFC vanmiddag ook geen moeite met SV Rijssen al viel de score wel minder hoog uit. Op sportpark de Koele werd het uitduel met 0-5 […]
  • GFC in matig duel langs MVV’6926 oktober 2019 GFC in matig duel langs MVV’69 Zonder tot heel goed voetbal te komen heeft GFC vanmiddag een belangrijke zege geboekt. In Marle won de ploeg van trainer Romano Lammertink verdiend met 1-3 van MVV’69. Bij rust was het […]
  • GFC boekt belangrijke zege op ATC’65, Wassink weer trefzeker23 november 2019 GFC boekt belangrijke zege op ATC’65, Wassink weer trefzeker GFC heeft vanmiddag een duidelijke en verdiende 4-1 zege geboekt op het Hengelose ATC'65 dat vooraf evenveel punten (18) had dan de rood zwarten. Tim Wassink (foto) was wederom op schot […]
  • GFC klopt Markelo, nacompetitie nu zeker10 mei 2018 GFC klopt Markelo, nacompetitie nu zeker GFC maakte vanmiddag in het inhaalduel tegen Sportclub Markelo geen fout en is na de 3-2 zege nu helemaal zeker van nacompetitie-voetbal om promotie naar de derde klasse. Op sportpark […]
  • GFC onderuit in finale nacompetitie10 juni 2019 GFC onderuit in finale nacompetitie GFC is er niet in geslaagd om de nacompetitie voor een plek in de derde klasse te winnen. De finalewedstrijd tegen Albatross werd in Laren met 2-3 verloren. GFC begon wel goed aan de […]