Laat de vorst maar komen…

De vrijwilligers van de Goorse IJsclub zijn er klaar voor. laat het maar flink gaan vriezen want dan kan de schaatspret op ijsbaan ’t Slag snel gaan beginnen. Gisteren is het weiland aan de rand van Goor weer onder water gezet in de hoop dat het snel dicht kan vriezen. “Zou wel weer eens tijd worden na drie jaar niet open te zijn geweest” zegt voorzitter AndrĂ© Bouma. Ook al komt er dit winterseizoen weer niet van, er is toch een zogenoemde ijsgarantie afgegeven door de Goorse IJsclub. Wie een jaarkaart koopt en deze vanwege de aanhoudende dooi niet kan gebruiken kan deze inleveren bij de IJscobar van d’Olde Smidse om daarvoor een bolletje ijs te ontvangen.

Gerelateerde berichten

  • IJsclub vreest triest record11 december 2020 IJsclub vreest triest record De sluis is open gezet (foto) en het observeren van de weerkaarten is begonnen. De weides van de Goorse ijsbaan staan vanaf vandaag weer onder water in de hoop op langdurige vrieskou en […]
  • Het is gedaan met de ijspret27 januari 2017 Het is gedaan met de ijspret "Nog tien minuten" schalde het uit de luidsprekers van de Goorse ijsbaan. Even later klonk het: "Ok, nog een kwartier". Er werd alles aan gedaan om de Gorenaren zo lang mogelijk te laten […]
  • Goorse IJsclub op landelijke tv20 januari 2021 Goorse IJsclub op landelijke tv Nadat op deze site de nodige aandacht was voor het negatieve record van de Goorse IJsclub, kwam ook RTV Oost naar Goor om het verhaal halen over de zachte winters en de verwachting dat er […]
  • Goorse schaatskoorts stijgt24 februari 2018 Goorse schaatskoorts stijgt Weerman Eric Effing stuurde een fraaie FOTO met het bijschrift dat er zogenoemde onvervalste transportkou in aantocht is. En met het dalen van de temperaturen stijgt de schaatskoorts in […]
  • De ijsclub is er klaar voor, nu het weer nog…20 december 2018 De ijsclub is er klaar voor, nu het weer nog… Het lijkt er nog niet op dat het kwik in de komende weken ver onder nul zal dalen maar toch is de Goorse IJsclub klaar voor een nieuw seizoen op natuurijs. Vandaag is het terrein aan de […]