Duo Libbers wint Sukkeltoernooi De Whee

Het zogenoemde Darts-Sukkeltoernooi bij Café De Whee is gisteren gewonnen door het koppel Ronnie en Marco Libbers (foto). zij waren van de 64 koppels het sterktse in de winnaarsronde. De verliezersronde werd een prooi voor Patrick en Dennis ter Elst. Er was ook een grote loterij aan het toernooi verbonden. De hoofdprijs, één minuut gratis winkelen, werd gewonnen door de scheidende café-eigenaar Hendrik Kramer.

Gerelateerde berichten

  • Eerste lustrum Sukkeltoernooi bij Café De Whee29 november 2017 Eerste lustrum Sukkeltoernooi bij Café De Whee Komende zaterdag, 2 december, staat voor de vijfde keer het zogenoemde Sukkeltoernooi op het programma. Dit jaar wordt dit darttoernooi gehouden bij Café De Whee. De wedstrijden om de […]
  • Café de Whee in de verkoop14 september 2019 Café de Whee in de verkoop Het Goorse Café de Whee gaat in de verkoop. Hendrik Kramer, uitbater van de kroeg, zegt na elf jaar toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Hij geeft aan meer tijd te willen hebben voor […]
  • De promotie van vv Twenthe in beeld…6 juni 2016 De promotie van vv Twenthe in beeld… Het was een prachtige dag gisteren voor vv Twenthe. Na de 2-1 winst op RSC is promotie naar de derde klasse een feit en dat werd groots gevierd op 't Piepwillem en op de platte wagen in […]
  • Gratis winkelen na Sukkeltoernooi20 januari 2018 Gratis winkelen na Sukkeltoernooi Tijdens het Sukkeltoernooi (Darts) bij café De Whee werd onlangs een grote verloting gehouden en daarin was Deldenaar Steven Dijktra de gelukkigste als winnaar van de hoofdprijs. Hij mocht […]
  • Piratencafé, nieuwe Prins en Sukkeltoernooi1 december 2017 Piratencafé, nieuwe Prins en Sukkeltoernooi De activiteitenagenda voor dit weekeinde biedt voor de liefhebbers van het Piratenlied allereerst een mogelijkheid om vandaag bij café Johny's langs te gaan waar zender Los Banditos de […]