Hectormeiden en GFC jo12 kampioen

Twee winterkampioenen bij de Goorse voetbalclubs dit weekeinde. Allereerst het jo12-team van GFC. Dat behaalde zaterdag de titel in de 2e klasse na een klinkende 1-9 zege bij Bon Boys en mocht daarna op de platte kar. Daarna was het op sportpark ’t Doesgoor de beurt aan de meiden van SV Hector jo19. De ploeg van de trainers Erik Leeftink en Peter List won daar met 5-1 van sv Enter en dat was ruim voldoende voor de titel, ook in de tweede klasse.

Gerelateerde berichten

  • Veel voetbalkampioenen bij Goorse clubs9 december 2018 Veel voetbalkampioenen bij Goorse clubs Er werden gisteren een groot aantal Goorse jeugd-voetbalteams winterkampioen. Bij Hector werd de kampioensvlag gehesen bij de teams jo8-1, jo8-2, jo-10 en jo15. Bij Twenthe was het feest […]
  • Hector jo13-1 eerste Goorse voetbalkampioen29 april 2017 Hector jo13-1 eerste Goorse voetbalkampioen De junioren van Hector j013-1 (vroeger D1) hebben zich vanochtend gekroond tot de eerste Goorse voetbalkampioen van dit seizoen. De ploeg van het trainersduo Joeri Wenderman en Tim Bannink […]
  • GFC F2 laatste Goorse winterkampioen17 december 2016 GFC F2 laatste Goorse winterkampioen De jongelingen van GFC F2 (onder 9) zijn vandaag kampioen geworden in de vierde klasse. Op eigen veld werd vandaag DEC '10 met maar liefst 9-1 verslagen waardoor de Goorse ploeg met 33 […]
  • Goorse voetbalkampioenen…11 mei 2016 Goorse voetbalkampioenen… De talenten van vv Twenthe F1 zijn gisteravond kampioen geworden van de tweede klasse. Dit na een overtuigende 0-6 zege in en tegen Delden F1. Hector C1 werd afgelopen zaterdag kampioen in […]
  • Twenthejeugd succesvol in bekerfinales17 mei 2015 Twenthejeugd succesvol in bekerfinales Twee Goorse jeugdteams vierden gisteren het winnen van de districtsbeker. De talenten van Twenthe D1, pakten na de titel in de tweede klasse, ook de cup door met 3-0 te winnen van […]