Groene jas kwijtgeraakt in Twenthe-kantine

Marijn Kamp is haar groen Airforce-jas kwijt. Die had ze zondag in de kantine van vv Twenthe hangen na afloop van de Goorse derby Twenthe-Hector. Uiteraard wil ze de jas terug en vraagt via deze weg aan diegene die weet waar de jas is om contact op te nemen. In de jas zat een fietssleutel, wat geld, een Iphonelader en een OV-kaart. Mailen kan met redactie@nullgoorsnieuws.nl of via de Facebookpagina van Marijn.

Gerelateerde berichten

  • Telefoon kwijt bij Goorse derby13 oktober 2013 Telefoon kwijt bij Goorse derby Dennis ter Haar is vanmiddag bij de Goorse derby tussen GFC en Twenthe zijn telefoon kwijtgeraakt. Het gaat om een iPhone 5 die in het tasje met waardevolle spullen zat. Na de wedstrijd […]
  • Update: Jassen verwisseld bij De Ster27 november 2011 Update: Jassen verwisseld bij De Ster Jari Veling is vrijdagavond zijn jas kwijtgeraakt bij De Ster in Goor. Waarschijnlijk is zijn jas verwisseld met een bijna identieke jas. Het gaat om een zwarte jas van het merk Jack & […]
  • Jas zoekgeraakt bij Johnys (update)10 december 2018 Jas zoekgeraakt bij Johnys (update) Bij Johnys is zaterdag een jas verwisseld of ontvreemd. Het gaat om een jas van het merk Bruno Banani. In één van de zakken zat ook een portemonnee. Heeft u per ongeluk de verkeerde jas […]
  • Jas zoekgeraakt bij Johny`s22 oktober 2018 Jas zoekgeraakt bij Johny`s Iemand heeft waarschijnlijk zaterdag de verkeerde jas meegenomen bij café Johny`s. Het gaat om een donker groene winterjas met capuchon van het merk Non Grada. Heeft u de verkeerde jas of […]
  • Jas vermist na bezoek De Ster (Update)27 december 2014 Jas vermist na bezoek De Ster (Update) Stephanie is haar jas kwijtgeraakt op 1e kerstdag na een bezoek aan De Ster. Het gaat om een zwarte halflange jas van het merk So Soire. De jas heeft een bontkraag en in de mouw zat een […]