Sleutelbos gevonden aan de Enterseweg

Een der oplettende bezoekers van Goorsnieuws.nl heeft een bos sleutels gevonden aan de Enterseweg. In de omgeving van de OAD is de sleutel waarschijnlijk zoekgeraakt door iemand. Aan de sleutelbos zit een lampje. De eigenaar kan zich melden via redactie@nullgoorsnieuws.nl

sleutels

Gerelateerde berichten

  • Hector onderuit in Rekken11 oktober 2020 Hector onderuit in Rekken SV Hector wacht nog altijd op de eerste onverwinning in het nieuwe seizoen. Vanmiddag werd met 2-1 verloren van Sportclub Rekken. Een onnodige nederlaag, zeker op basis van de eerste […]
  • Miljoenenclaim Ter Haar door rechtbank afgewezen4 november 2015 Miljoenenclaim Ter Haar door rechtbank afgewezen De rechtbank zegt dat de Goorse familie Ter Haar, aandeelhouders van het failliete OAD-concern, geen recht heeft op een schadevergoeding van de Rabobank. Ter Haar eiste een bedrag van maar […]
  • mitchell30 november 2011 Goalie Mitchell op weg naar FC Twente FC Twente is druk bezig om Mitchell Voortman vast te leggen. De doelman van Twenthe E1 keept op dit moment selectiewedstrijden bij de D2 van de profclub uit Enschede. Ook daar laat hij […]
  • Snel opvang vluchtelingen, wellicht in tenten26 september 2015 Snel opvang vluchtelingen, wellicht in tenten De gemeente Hof van Twente wil haast maken met de huisvesting van statushouders. In een persbericht zegt het college van B&W dat snelle opvang vluchtelingen prioriteit heeft. Als […]
  • Inbrekers houden huis in de Kwartelstraat25 januari 2017 Inbrekers houden huis in de Kwartelstraat Inwoners van de Goorse Kwartelstraat zijn afgelopen zaterdag het slachtoffer geworden van inbrekers.  Allereerst werd geld gestolen uit een slaapkamer na een insluiping in een huis via de […]