Update: Fietsen gestolen op station

Gisteren is er een fiets weggenomen bij het station in Goor. Het gaat om een lichtgroene fiets met 24 versnellingen van het merk Gazelle. De acht jaar oude fiets (Medeo 28 inch) is tussen 08.00 en 17.30 uur ontvreemd. Mensen die de fiets gezien hebben kunnen contact opnemen met 06-50993635.

Update: Ook de fiets van Dick Eikelboom is woensdag gestolen. Zijn blauw met grijze Batavus Intermezzo is tussen 14.00 en 00.00 uur weggenomen. De fiets stond op slot en heeft een slot van Axa. Dick is via de mail te benaderen.

Gerelateerde berichten

  • Fiets ontvreemd op station2 augustus 2011 Fiets ontvreemd op station Opnieuw wordt er in Goor een fiets vermist. Jurgen Bruggeman had zijn fiets vrijdagavond geparkeerd op het station in Goor, maar deze is gestolen. Het gaat om een Gazelle Furore […]
  • Update: Fiets ontvreemd van station16 november 2011 Update: Fiets ontvreemd van station De fiets van Marion Oosterveld is dinsdag gestolen van het station in Goor. Haar grijze Gazelle Punta met een opzet op het stuur stond op slot geparkeerd. De fiets is ontvreemd tussen […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Fiets vermist bij station Goor5 juni 2012 Fiets vermist bij station Goor Sinds gisteren is een Gazelle Orange herenfiets vermist, die op slot stond geparkeerd bij het station in Goor. De kleur van de fiets is grijs, met achterop 4 zwarte snelbinders en tevens […]
  • Opafiets gejat bij het station (Update)11 februari 2015 Opafiets gejat bij het station (Update) Mireille mist haar zwarte opafiets. Deze had ze maandag 4 februari gestald bij het station om er een paar dagen later weer mee huiswaarts te kunnen keren. Ze trof de fiets helaas niet meer […]