Winters Genieten met Lasergame-arena, buitendisco en Kerstkoets

Het centrum van Goor is komende zondag weer het decor van Winters Genieten. Tijdens deze jaarlijkse kerstmarkt zijn de winkels geopend en zijn er ook kramen met waar van verenigingen en particulieren. Ter hoogte van het politiebureau komt een zogenoemde Christmas Lasergame Arena. Deze is overdekt en voorzien van kerstmuziek en rookeffecten. Aan de kant van de café’s De Tapperij, Jonny’s en De Buurman komt een Xmas Disco met DJ Cem East. Het stadshart is overigens voor de gelegenheid ook opgesierd met nieuwe levensgrote sneeuwpoppen (foto).

Nieuw dit jaar tijdens Winters Genieten is een Kerstkoets. Ter hoogte van Zippytoys zal een halte zijn waar men in en uit de kerstkoets kan stappen. Deze kerstkoets met paarden ervoor, gaat korte ritjes maken. De Hofbloazers zorgen voor dweilmuziek terwijl diverse artiesten zullen optreden in de feesttent van Carnavalsvereniging Sterzo die ter hoogte van Doors Wide Open staat. zullen door het centrum trekken met hun gezellige muziek en kan men genieten van de Sjoowavond artiesten in de tent van CV Sterzo. Naast diverse food-trucks is de kerstman aanwezig en zal ook circus Caroly te bewonderen zijn. In De Reggehof zingt Ditis Goorus in A Meezing Christmas.

Gerelateerde berichten

  • Inschrijving Winters Genieten begonnen10 oktober 2019 Inschrijving Winters Genieten begonnen Vanaf vandaag kunnen standhouders, verenigingen en instellingen, zich weer aanmelden voor het jaarlijkse Winters Genieten in het Goorse stadshart. De kerstmarkt met tal van activiteiten, […]
  • Geldprijzen voor mooiste kraam en oldtimer op Goorse Wintermarkt2 november 2021 Geldprijzen voor mooiste kraam en oldtimer op Goorse Wintermarkt Particuliere verkopers en verenigingen kunnen op de derde zaterdag van december een kraam en een plek in het Goorse centrum krijgen tijdens de Wintermarkt/Paardenmarkt en kans maken op […]
  • Apollo, Goorse Revue en Winters Genieten…13 december 2019 Apollo, Goorse Revue en Winters Genieten… Een overvolle evenementenagenda voor dit weekeinde. In Goor zeker geen donkere dagen voor kerst want er is van alles te beleven. Op dit moment is de Paardenmarkt al in volle gang op het […]
  • Kerstmarkten en Ditis Goorus14 december 2018 Kerstmarkten en Ditis Goorus Naast de Goorse Paardenmarkt die vanochtend van start is gegaan meldt de evenementenlijst voor het komende weekeinde vanmiddag een kerstmarkt bij Huize Herfstzon waar ook de […]
  • Opblaasbare kerk en veel muziek tijdens Winters Genieten13 december 2018 Opblaasbare kerk en veel muziek tijdens Winters Genieten Een grote roze kerk, veel muziek, kinderactiviteiten en de nodige hapjes en drankjes. Dat zijn globaal de ingrediëten tijdens de komende editie van Winters Genieten in het Goorse […]