Hofstreek in de lucht voor meer bloembakken in Goor

Onder de naam ‘De Hofkluis’ zijn er van 27 tot en met 30 december allerlei activiteiten in de Reggehof met als doel om geld in te zamelen voor nog meer bloembakken in Goor. Deze bloembakken kunnen door bedrijven ook geadopteerd worden. Dit alles rondom uitzendingen van Hofstreek Omroep op radio en tv vanuit de kleine zaal van De Reggehof die op deze dagen van 11:00 uur tot middernacht geopend is. De actie met als titel ‘Fleurig en Geurig Goor’ wordt georganiseerd door Hofstreek, RH Events, Hofmarketing en Goor Collectief en is een afgeleide van het Glazen Huis dat tot enkele jaren terug ook in Goor stond. De gemeente Hof van Twente heeft Goor al veertig bloembakken geschonken maar middels deze actie moeten dat er nog meer worden.

Gerelateerde berichten

  • 21 plantenbakken geadopteerd29 december 2019 21 plantenbakken geadopteerd Er zijn inmiddels al 21 extra plantenbakken voor het Goorse centrum geadopteerd tijdens de actie Hofkluis in De Reggehof. Daar wordt door de medewerkers van Hofstreek Omroep radio en tv […]
  • Programma Hofkluis in de Reggehof voor extra bloembakken26 december 2019 Programma Hofkluis in de Reggehof voor extra bloembakken Vanaf vrijdag 27 december staat de Reggehof tot en met 30 december in het teken van 'De Hofkluis'. Zoals eerder gememoreerd wordt er dan door Hofstreek omroep uitzendingen gemaakt voor […]
  • De Reggehof, Inreda BV en FS Solutions genomineerd voor Ondernemer van het jaar19 november 2019 De Reggehof, Inreda BV en FS Solutions genomineerd voor Ondernemer van het jaar Theater en verenigingscentrum De Reggehof/RH Events, FS Solutions en Inreda BV zijn genomineerd voor de titel Goors ondernemer van het jaar. Deze wordt gekozen tijdens de […]
  • Het slot zit erop…11 december 2014 Het slot zit erop… De dj's Robert van der Reest, Hilco Wekking en Gert Vaanholt zijn vanavond door burgemeester Nauta opgesloten in het Goorse Glazen Huis dat dit jaar voor het eerst is ingericht in de serre […]
  • Afvalrace Goorse Glazen Huis-DJ’s14 november 2014 Afvalrace Goorse Glazen Huis-DJ’s De drie Disc-jockeys van de lokale omroep Hofstreek FM die vlak voor kerst weer 72 uur worden opgesloten in het Glazen Huis, zijn in sportieve voorbereiding. Robert van der Reest, Gert […]