Hofstreek in de lucht voor meer bloembakken in Goor

Onder de naam ‘De Hofkluis’ zijn er van 27 tot en met 30 december allerlei activiteiten in de Reggehof met als doel om geld in te zamelen voor nog meer bloembakken in Goor. Deze bloembakken kunnen door bedrijven ook geadopteerd worden. Dit alles rondom uitzendingen van Hofstreek Omroep op radio en tv vanuit de kleine zaal van De Reggehof die op deze dagen van 11:00 uur tot middernacht geopend is. De actie met als titel ‘Fleurig en Geurig Goor’ wordt georganiseerd door Hofstreek, RH Events, Hofmarketing en Goor Collectief en is een afgeleide van het Glazen Huis dat tot enkele jaren terug ook in Goor stond. De gemeente Hof van Twente heeft Goor al veertig bloembakken geschonken maar middels deze actie moeten dat er nog meer worden.

Gerelateerde berichten