Shovel in de berm bij het Rode Dorp

Het was vanmiddag een koddig gezicht aan de Oude Postweg. Bij het Rode Dorp lag een shovel in de berm én de eigenaar was spoorloos. Vermoedelijk heeft het voertuig, bestuurd door een 53-jarige Gorenaar, een lekke band gekregen en in is deze in de berm terechtgekomen. Inmiddels is de shovel/tractor weer veilig uit de berm getrokken.

Gerelateerde berichten

  • oranjefan19 juni 2013 Eerste Oranjefan op Schoolfeestweide Monique Knotter-Hammer kijkt reikhalzend uit naar het bezoek van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima aan Goor. Samen met haar man meldde zij zich om 12.30 uur al op de […]
  • Portemonnee gevonden omgeving station (Update)7 december 2017 Portemonnee gevonden omgeving station (Update) Op de parkeerplaats tegenover het station is een kleine groene portemonnee gevonden. Mist u deze, neem dan contact op via 06-10172492. Update: de eigenaar heeft zich gemeld.
  • Schoolpleinverbod op Oudejaarsdag29 december 2014 Schoolpleinverbod op Oudejaarsdag Het is verboden om op Oudejaarsdag een schoolplein te betreden in Goor. Dit verbod gaat om 12:00 in en duurt 24 uur. Ook worden vandaag en morgen door de gemeente Hof van Twente plastic […]
  • Club-oudste al 70 jaar Hectoriaan20 november 2010 Club-oudste al 70 jaar Hectoriaan Henk Hazenkamp is gisteravond tijdens de jaarvergadering van sv Hector gehuldigd voor maar liefst 70 jaar lidmaatschap. Hazenkamp is met zijn 84 jaar het oudste lid van de club. Hij is […]
  • Wiekslag rent 2400 euro bij elkaar29 september 2011 Wiekslag rent 2400 euro bij elkaar De leerlingen van de Goorse Wiekslagschool hebben gistermorgen met een sponsorloop 2400 euro bij elkaar 'gerend'. De opbrengst is voor de Sailing Kids, een organisatie die langdurig zieke, […]