Apollo, Goorse Revue en Winters Genieten…

Een overvolle evenementenagenda voor dit weekeinde. In Goor zeker geen donkere dagen voor kerst want er is van alles te beleven. Op dit moment is de Paardenmarkt al in volle gang op het Schoolfeestplein. Daarnaast een ‘hengstenbal’ met diverse artiesten in De Reggehof vanochtend. Vanmiddag is de kerstmarkt bij Herfstzon en vanavond de eerste van vijf voorstellingen van de Grote Goorse Kerstrevue die ook morgenavond wordt opgevoerd in zaal De Ster. Morgenavond eveneens het sluitstuk van Apollo’s jubileumjaar in sporthal De Mossendam tijdens ‘Apollo pakt uit’. Komende zondag is het hopen op droog weer tijdens Winters Genieten in het Goorse stadshart vanaf 12:00 uur. Voor alle evenementen check onze agenda.

Gerelateerde berichten

  • Geldprijzen voor mooiste kraam en oldtimer op Goorse Wintermarkt2 november 2021 Geldprijzen voor mooiste kraam en oldtimer op Goorse Wintermarkt Particuliere verkopers en verenigingen kunnen op de derde zaterdag van december een kraam en een plek in het Goorse centrum krijgen tijdens de Wintermarkt/Paardenmarkt en kans maken op […]
  • Schoolfeestrevue: Hilarisch en ontroerend20 juni 2020 Schoolfeestrevue: Hilarisch en ontroerend De afgelopen twee dagen werd in de achterzaal van zaal De Ster de Schoolfeestrevue opgevoerd. Vier shows voor steeds dertig personen in verband met de Coronamaatregelen. De […]
  • Daverende aftrap Goorse Revue14 december 2019 Daverende aftrap Goorse Revue De kop is eraf voor de deelnemers aan de Grote Goorse Kerstrevue. De show van het cabaretduo Eeftink/Schabbink beleefde gisteren een daverende première in de achterzaal van De Ster. […]
  • Winters Genieten met Lasergame-arena, buitendisco en Kerstkoets11 december 2019 Winters Genieten met Lasergame-arena, buitendisco en Kerstkoets Het centrum van Goor is komende zondag weer het decor van Winters Genieten. Tijdens deze jaarlijkse kerstmarkt zijn de winkels geopend en zijn er ook kramen met waar van verenigingen en […]
  • Extra voorstelling Goorse Kerstrevue4 november 2019 Extra voorstelling Goorse Kerstrevue Er komt een extra voorstelling van de Grote Goorse Kerstrevue op zondag 22 december. De vier shows die in de achterzaal van De Ster op 13,14,20- en 21 december worden gegeven waren in een […]