Daverende aftrap Goorse Revue

De kop is eraf voor de deelnemers aan de Grote Goorse Kerstrevue. De show van het cabaretduo Eeftink/Schabbink beleefde gisteren een daverende première in de achterzaal van De Ster. Tijdens de revue worden diverse Goorse zaken uit het afgelopen jaar belicht en diverse Gorenaren op de hak genomen. Ook wordt al vooruitgekeken naar het jaar 2020. Over de inhoud zullen we hier niet teveel uitwijden om het leuk te houden voor de mensen die de voorstelling nog gaan bekijken vandaag of volgende week maar gisteren genoot het publiek in ieder geval met volle teugen. De Grote Goorse Kerstrevue, waarin ook diverse andere artiesten ten tonele verschijnen, is vijf keer stijf uitverkocht.

Gerelateerde berichten

  • Goorse Revue krijgt vervolg31 juli 2017 Goorse Revue krijgt vervolg Na het grote succes van vorig jaar komt er ook dit jaar weer een Goorse Revue. Bert Eeftink en Paul Schabbink tekenen ook dit jaar voor de productie en de uitvoering. Het cabaretduo […]
  • Internationaal danstalent in Goorse Revue1 december 2016 Internationaal danstalent in Goorse Revue Het grote Goorse danstalent Sofie Hofstee zal volgende week acte de presence geven tijdens de Goorse Leegstandsrevue. De 21-jarige Hofstee is professioneel met de danssport bezig. Ze begon […]
  • Run op kaarten Goorse Revue (UPDATE)28 oktober 2016 Run op kaarten Goorse Revue (UPDATE) Er was vandaag een run op toegangskaarten voor de Goorse Leegstandsrevue. Bij Primera De Bandijk en café De Ster waar de voorverkoop vanochtend startte, waren de kaarten voor de […]
  • Eeftink en Schabbink komen met nieuwe Goorse Revue12 oktober 2016 Eeftink en Schabbink komen met nieuwe Goorse Revue Het is een vervolg op de uiterst succesvolle oudejaars-conferences van begin deze eeuw. Een heuse Goorse Revue van het Goorse cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink die op vrijdag 9- en […]
  • Kaartverkoop Grote Goorse Kerstrevue vandaag van start14 oktober 2019 Kaartverkoop Grote Goorse Kerstrevue vandaag van start Tickets voor de Goorse Grote Kerstrevue zijn vanaf vandaag te koop bij Café De Ster en Primera De Bandijk. De Revue is op de vrijdagen en zaterdagen 13,14,20 en 21 december in de […]