Na de derby wacht nu een duel met andere concurrenten

Het laatste duel van 2019 staat voor de deur voor de Goorse voetballers. De spelers van GFC zouden het opnemen het vanmiddag op tegen hekkensluiter SC Rijssen maar die wedstrijd is afgelast. In de vierde klasse B op zondag wacht morgen wel een belangrijk duel voor vv Twenthe. Na het 1-1 gelijkspel tegen concurrent Hector moet nu BSC Unisson worden bedwongen door de ploeg van trainer Hans Dirksen. Hector gaat op zijn beurt op bezoek bij concurrent FC Eibergen.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Derby voor GFC, kan Twenthe eindelijk juichen?24 september 2016 Derby voor GFC, kan Twenthe eindelijk juichen? De eerste hofderby van het seizoen staat op de rol voor GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink wacht het duel met SC Markelo. Bij GFC keert Edo Schnieder terug in de […]
  • Pezen in de voorbereiding22 juli 2018 Pezen in de voorbereiding Bij de één nog een kilootje te veel, bij de ander is de conditie op peil. Pezen tijdens de eerste trainingen. Voor de voetballers van vv Twenthe is de voorbereiding op het nieuwe seizoen […]
  • Twenthe aan de hand van Nijland naar de koploper26 september 2015 Twenthe aan de hand van Nijland naar de koploper Twenthe Goor kan morgen weer beschikken over de topscorer van het afgelopen seizoen. Aanvoerder Mark Nijland keert terug van zijn schorsing. Verder kan trainer Michiel Mensink in de […]
  • Goorse competitiederby’s in december en april17 augustus 2018 Goorse competitiederby’s in december en april De Goorse derby's in de vierde klasse G van het zondag-amateurvoetbal tussen Hector en GFC zijn door de KNVB gepland voor 9 december en 14 april. Het eerste duel tussen de rivalen is op […]